|
![]() |
SDN Forum » Windows Mobile 6.1 Türkçe |
![]() |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 | ||
|
|||
|
Görüntüleme: 13075
|
|||
|
|
#2 |
![]() Doçent
Durumu: ÇevrimDışı
Tecrübe Puanı: 4
SDN Puanı: 1
![]() |
Microsoft'un yapamadığını yaptı bu yerli geliştiriciler. Helal olsun diyorum Türkçe paketi geliştirenlere... MS ders almalı bu durumdan.
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyecik
Tecrübe Puanı: 3
![]() |
yükleyince garantiden çıkıyo mu ki?o önemli millet için
|
|
|
|
#4 |
![]() Asistan
![]() |
yazılımın garantisi olmaz... Yani garantiyi etkileyecek bir durum sözkonusu değil kesinlikle!
|
|
|
|
#5 |
![]() Profesör
![]() |
|
|
|
|
#6 |
![]() Asistan
![]() |
Samsung Omnia w 6.1 yüklü ve Türkçeydi zaten, Cebite gidenler görmüştür. Diğerleri düşünsün kardeşim... Bu arada 11 gün oldu sipariş vereli telefon 27sinde aldığım sitede dağıtıma başlıyacakmış, Disbirütör Telpa'ya da bu şekilde gecikmeli ürün yollattığı için buradan tessüflerimi bildiriyorum...
|
|
|
|
#7 |
![]() Asistan
Tecrübe Puanı: 2
SDN Puanı: 2
![]() |
Bende ASUS P750 var WM 6.1 TR Tamamı. Ek paket felan değil. Windows'un orjinali yüklüyorsun direk türkçe açılıyor alet...Garantili Faturalı mal. Boğaziçi bilgisayardan aldım. Samsung Omnia çok kötü değil....Bu benim şahsi görüşüm tabii ki. Cihazı kötülemek adına birşey söylemiyorum. Ancak ben beğenmedim. P750 önerebilirim kullanıcısı olarak
![]() 2003 Yılından beri PPC kullanıyorum ilk makinam i mate ve uzun araştırmalar sonrası P750'ye karar verdim... Cihaz full + full yok yok cihazda. Ayrıca şunuda belirtmek isterim cihaz malesef çok performanslı değil... En azından Samsung'dan iyidir... Samsung denilen firma daha dün girdi WM işine... Konu perganon tarafından (21-10-2008 Saat 19:22 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#8 |
![]() Doçent
Tecrübe Puanı: 4
![]() |
Asus WinMo işine telefon özelliği olmayan MyPal A600 ile 2002 sonunda, telefon özelliği olan modeli P525 ile 2006'da girmişti.
Samsung ise SCH-i600 ile 2003'te telefon özellikli modeliyle piyasadaydı. İkisi arasında bir fark yok denebilir. Hatta telefon konusunda Samsung doğal olarak çok daha deneyimli. Türkiye'de göremedik diye Samsung'u yeni zannetmeyin WinMo işinde... Asus WM işini çok iyi yapıyor. Yalnız pazara göre tasarım konusunda bir adım geriden geliyorlar. Cihazları sağlam, hızlı ve güçlü ama tasarım olarak hantal ve sıkıcı bana göre. Samsung Omnia'yı tartışırım ama BlackJack I ve II'yi tartışmam örneğin. Ama Nokia E71'i de Bold ve şu diğer saydıklarımla tartışmam Şahane bir tasarım ve güçlü altyapı. Neyse... akıllı telefonların aklını kullanmak için forumlar ve siteler en iyi alanlar. |
|
|
|
#9 | |
![]() Üyecik
Tecrübe Puanı: 5
SDN Puanı: 17
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() Asistan
Tecrübe Puanı: 2
SDN Puanı: 2
![]() |
Alıntı:
neyse fazla konuyu saptırmaya gerek yok... Türkçe bir yazılım yapılmış ne güzel olmuş diyelim son olarak da yapan arkadaşlara teşekkür edelim ![]() |
|
|
![]() |
| Etiketler |
| windows mobile 6.1 türkçe |
| Seçenekler | |
|
|