SDN Forum »Haberler »SDN Haberleri/Makaleleri (Yeni!) » G1'in Gerçek Fiyatı

Konuyu Toplam 1 Kişi Okuyor. (0 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir) // 952 kez okundu

LinkBack Seçenekler
Alt 24-09-2008, 00:23   #1

Berkin Bozdoğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Super Moderator
Durumu: ÇevrimDışı

ABD'de T-Mobile tarafından piyasaya sürülen ve Android platformunu kullanan ilk telefon olan G1'in gerçek fiyatını biliyor musunuz? Gidenlere sipariş verin!

Bugün ABD'de tanıtılan ve birkaç ay içinde neredeyse bütün dünyada görebileceğimiz G1 isimli Android, fiyat olarak rakibi gibi görülen iPhone'dan daha ucuz. İstemediğiniz takdirde T-Mobile tarafından sunulan iki yıllık veri paketi hizmetlerini satın almadan da kullanabileceğiniz G1'in fiyatı bu durumda 399 dolar oluyor. Tahminimizce bu durumda da telefon yine T-Mobile tarafından SIM kilidiyle satılacak. Neyse ki iki yıllık sözleşme olmadan satın alınıp Türkiye'ye getirildiğinde iPhone'dan daha ucuza geliyor olacak. Nasıl rekabet ama! Bizce çok çetin.

Bilgi için: G1
Yazan: Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.net
Alt 24-09-2008, 04:04   #2

gokhankayaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Asistan

Ne güzel Telefonun hafızasını bilmiyorum ama umarım 8 gb nin altında değildir.. Yoksa hayal kırıklığı yaratabilir..
Alt 24-09-2008, 05:27   #3
Üyecik

ilk once iphone haberlerinden gecilmiyordu bu site.Iphone duruldu ardindan firefox3 dalgasi basladi.o bitti chorome basladi oda duruldu simdi android )) internet aleminde icerigin olmayisi ve konu sikintisi cekilmesinin sebebi olsa gerek.ana sayfaniz g1 haberleriyle doldu tasti bakalim bu dalga ne zaman biter.ha birde ana sayfadaki su resimleri gorebilmek icin surekli ileri butonuna tiklamanin mantigini anlamadim ben.sayfa hitini arttirmak icinmi yapiyorsunuz bunu ? gosterim sayisini arttirip reklam verenlere sirinmi goruneceksiniz.oysa bu haberler gizmodo benzeri sitelerde zaten var
Alt 24-09-2008, 16:45   #4

pusluvadi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Asistan

hemen, sipariş verdik ilk uçakla gelecek, tabi gelene kadar köşe bakkaldan Türkiye'de satılmaya başlayacak iphone'umu alacam, sonra htc touch hd'yi ki daha piyasaya sürülmeden fabrikadan aldırtacam, zaten htc diamond modeli elimde eskimişti, n96'yı bi haftada çöpe attım ya hiç zorumada gitmedi, bide şu Luna vardı ya o elimden suya düştüğünde çok moralim bozulmuştu...
ne bu abicim bizi hepten zengin zannettiniz anlaşılan aldınız mı, sipariş verdiniz mi? kullandınız mı... iphone 800ytl civarında olsa acaba peşin fiyatına 12 taksitle alabilir miyim diye düşünmeye bile çalışamıyoz? Bu arada elinizde fazlalıktan varsa bi n96, 8600 luna, htc touch diamond, iphone hadi geçtik 3310 bile olsa razıyız gönderin
Alt 24-09-2008, 18:31   #5
Asistan

ytl olarak yaklaşık 500 lira ama sim kilidi google a ters değil mi sonuçta tüm dünyada ürünlerini kullandırmayı düşünen bir firma google.. neyse satış politikası diyelim zaten telefonumu satıcaktım symbian ve linux kullandıktan sonra android e sıra gelmiş

Etiketler
android, cep telefonu, t-mobile

Seçenekler

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:35 .

Reklam