User Tag List

Gösterilen sonuçlar: 1 ile 8 ve 8

OpenOffice.org 3.0.0 RC1 Download İçin Hazır. İndirin

SDN Haberleri/Makaleleri (Yeni!) forumunda OpenOffice.org 3.0.0 RC1 Download İçin Hazır. İndirin konusunu incelemektesiniz.

Açık kaynaklı ofis yazılımları paketinin gelecek sürümünü herkesten önce denemek için OpenOffice.org 3.0 RC1'i ücretsiz indirin. Gerekli bağlantı burada. Cep yakan ofis paketleri ve korsan yazılımlar yerine ücretsiz ve açık ...

Alengirli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart OpenOffice.org 3.0.0 RC1 Download İçin Hazır. İndirin

Açık kaynaklı ofis yazılımları paketinin gelecek sürümünü herkesten önce denemek için OpenOffice.org 3.0 RC1'i ücretsiz indirin. Gerekli bağlantı burada.

Cep yakan ofis paketleri ve korsan yazılımlar yerine ücretsiz ve açık kaynaklı ofis yazılımları paketi OpenOffice.org'u kullanarak her daim güncel kalabilirsiniz. Şu an en son uyumlu sürümü 2.4.1 olan ve ihtiyacınız olan tüm ofis uygulamalarını içeren paketin 3.0 RC1 sürümü yayınlandı. Son sürümün bir öncesi olan Release Candidate(RC) ile OpenOffice.org 3.0'ın nasıl olacağını herkesten önce denemek için hemen indirin.

:: OpenOffice.org 3.0.0 RC1 (Windows) sürümünü indirmek için tıklayın.

Bilgi İçin: OpenOffice.org
    Yazan: Erhan Kahraman
    SDN - http://shiftdelete.net

HapS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

open office 17.0 RC3 çıkınca kullanırım belki. open office star office in clonu olduğu için sadece javanın ilk parladığı dönemlerde javanın reklamı için kullanılmış bir gövde gösterisidir başka bişey değildir java ile office paketi bile yazdık dan öteye bişey değildir star office de aynı

belgelerimin formatı text, txt, rtf dir mecbur kalmadıkca asla ve asla bir office paketinin standart olmuş belge biçimini kullanmam

tugbagaleri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

.....final sürüm türkçe oluncaya kadar beklerim abi derneği..... bekleriz dedi

iki yıldır openoffice kullanıyorum ve bir noksanını görmedim. Yanlız final sürümü çıkana kadar kullanmayı düşünmüyorum.

Nemesis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bekleyelim bakalım..

balcis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

oo'nun özellikle profesyonel anlamda kullanımı yaygın, yoksa ben ev kullanıcılarının bir ofis programına 100 dolar gibi bir para verdiğini sanmıyorum.

bu rc'yi kullanan varsa yorum yapsın faydalanalım

Open Officein tek eksiği görsellik. BU konuda Microsoft gibi davransalar ki buna kapasiteleri var pazar payını sıçratırlar. Ama her nedendir çok sade bir arayüz ve kullanıcı arabiriminde ısrar ediyorlar.

open office 17.0 RC3 çıkınca kullanırım belki. open office star office in clonu olduğu için sadece javanın ilk parladığı dönemlerde javanın reklamı için kullanılmış bir gövde gösterisidir başka bişey değildir java ile office paketi bile yazdık dan öteye bişey değildir star office de aynı

belgelerimin formatı text, txt, rtf dir mecbur kalmadıkca asla ve asla bir office paketinin standart olmuş belge biçimini kullanmam

Bence bedava bir ofis paketine haksızlık ediyorsun.

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)