User Tag List
İşletim Sisteminizi Güçlendirin
SDN Haberleri/Makaleleri (Yeni!) forumunda İşletim Sisteminizi Güçlendirin konusunu incelemektesiniz.
Windows kullanıcılarının taleplerini göz önünde bulunduran Extensoft, hem Vista hem de XP için bir dizi yenilik içeren gayri resmi iyileştirme paketini yayınladı. Microsoft 'un işletim sistemleri Windows XP ve Vista'yı, ...
-
05-09-2008 12:38 #1
İşletim Sisteminizi Güçlendirin
Windows kullanıcılarının taleplerini göz önünde bulunduran Extensoft, hem Vista hem de XP için bir dizi yenilik içeren gayri resmi iyileştirme paketini yayınladı.
Microsoft'un işletim sistemleri Windows XP ve Vista'yı, kullanıcıların talepleri doğrultusunda daha fonksiyonel hale getirmek için hazırlanan Extensions for Windows, yapımcı firma Extensoft tarafından bugün yayınlandı. Windows kullanıcılarının işletim sistemleriyle yaşadıkları deneyimi genişletmek için tasarlanan Extensions for Windows, 60 günlük ücretsiz deneme süresi sunuyor.
Ne Farkı Var?
Dosya dönüştürme, gelişmiş ekran görüntüsü yakalama, disk analizi, FTP/SFTP bölümleri, güvenli sanal disk oluşturma, PDF oluşturma ve benzeri birçok özellik içeren paket, sürekli olarak Extensoft tarafından güncellenecek. Kullanıcıların resmi Windows güncellemelerinde bulamadıklarını sunmayı hedefleyen Extensions for Windows'un satış fiyatı ise 50 dolar.
Bilgi İçin: Extensoft
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net
-
05-09-2008 12:46 #2
Konu Bilgileri
Bu konuyu görüntüleyenler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)