Wi-Phone, Wiro ve 3G, Türk Telekom'da

SDN Haberleri/Makaleleri (Yeni!) forumunda Wi-Phone, Wiro ve 3G, Türk Telekom'da konusunu incelemektesiniz.

Türk Telekom, kısa bir süre sonra bu servisleri kullanıcılarla tanıştıracak. Wi-Phone, Wiro gibi servisler ne anlama geliyor? Videoyu izleyin, siz de öğrenin. Türk Telekom, sabit hatlar üzerinden sunduğu servislere, yenilerini ...

SDN Forum »Haberler »SDN Haberleri/Makaleleri (Yeni!) » Wi-Phone, Wiro ve 3G, Türk Telekom'da

Konuyu Toplam 1 Kişi Okuyor. (0 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir) // 1898 kez okundu

LinkBack Seçenekler
Alt 23-08-2008, 01:14   #1

Troy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Administrator
Durumu: ÇevrimDışı
Tecrübe Puanı: 10
SDN Puanı: 184
Troy isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

Türk Telekom, kısa bir süre sonra bu servisleri kullanıcılarla tanıştıracak. Wi-Phone, Wiro gibi servisler ne anlama geliyor? Videoyu izleyin, siz de öğrenin.

Türk Telekom, sabit hatlar üzerinden sunduğu servislere, yenilerini eklemeye devam ediyor. yapılan basın toplantısıyla duyurulan yeni servisler arasında Wi-Phone ve Wiro, en çok dikkat çekenler arasında. Kablosuz ağ üzerinden çok uygun fiyatlara görüşmeler yapmanızı sağlayan bu hizmetleri, Türk Telekom Katma Değer Servisler Koordinatörü Gamze Kocatürk ile uygulamalı olarak denedik ve kaydettik.

İzleyin

::
Buradaki videoyu izleyemiyorsanız Adobe Flash Player yazılımını güncelleyin!

:: Türk Telekom'un bu servislerini kullanır mısınız? Bu başlıkta yorumlarınızı belirtin.

Bilgi için: Türk Telekom
Yazan: Hakkı Alkan
SDN http://shiftdelete.net
Alt 23-08-2008, 10:31   #2

MoNsTeRaZoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Doçent
Tecrübe Puanı: 3
SDN Puanı: 2
MoNsTeRaZoR is an unknown quantity at this point

Servisler gerçekten oldukça işlevsel.Özellikle Wi-Phone oldukça yararlı bir çalışma.Tük Telekom'un getirdiği bu servisler eğer başarılı olursa GSM operatörleri oldukça zor da kalarak indirime gideceklerdir.
Alt 23-08-2008, 10:46   #3

Stone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör
Tecrübe Puanı: 3
Stone is an unknown quantity at this point

Yahu Wi-Phone yerine WiMaX getirseler adam gibi bizde Adam gibi kablosuz internet kullanabilsek ? Gerekirse TurkTelekom Skype gibi bi yazılım geliştirsin Ondan Kredi alalım arayalım istediğimizi.
Alt 23-08-2008, 12:31   #4
Üyecik
Tecrübe Puanı: 2
SDN Puanı: 1
akskon is infamous around these parts

voip şirketlerinin uyguladığı sistemi kullanacaklar ama aile dışındakilerinin ücretlerini soylemiyor. Ben nonoh.net uyesiyim 120 gun boyunca haftalık 200 dakika tum unyadaki ev ve isyerlerini bedava arayabiliyorum. Tabi ki bunun içinde Türkiyede var. N95 8gb telefonumla wireless olan heryerden bedava konuşuyorum. Telekom internet için sabit hat zorlmasını yapmasa hemen sabit hattımı iptal ettireceğim. Onlar önce neti ucuzlatsın.
Alt 23-08-2008, 13:17   #5
Üyecik
teknologs is infamous around these parts

Alıntı:
akskon´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
voip şirketlerinin uyguladığı sistemi kullanacaklar ama aile dışındakilerinin ücretlerini soylemiyor. Ben nonoh.net uyesiyim 120 gun boyunca haftalık 200 dakika tum unyadaki ev ve isyerlerini bedava arayabiliyorum. Tabi ki bunun içinde Türkiyede var. N95 8gb telefonumla wireless olan heryerden bedava konuşuyorum. Telekom internet için sabit hat zorlmasını yapmasa hemen sabit hattımı iptal ettireceğim. Onlar önce neti ucuzlatsın.
evet bende nonoh ve voipraider kullanıyorum...telekomun yaptığını betamax şirketi bedavaya yapıyor..ne anladım ben bu işten..hiç bir espirisi yokki...tırıvırı:walkman:
Alt 25-08-2008, 01:33   #6
Asistan
ieee is infamous around these parts

yeni servsleri videfona göre oldukça mantıklı.
Alt 25-08-2008, 01:36   #7

emubaltaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Super Moderator
Durumu: Çevrimiçi
Tecrübe Puanı: 13
SDN Puanı: 61
emubaltaci will become famous soon enough

sabit hat kullanmadan bunlara ulaşabilirmiyiz. mesela internet baglatamıyoruz sabit hat olmadan
Alt 25-08-2008, 01:38   #8
Asistan
ieee is infamous around these parts

Alıntı:
emubaltaci´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sabit hat kullanmadan bunlara ulaşabilirmiyiz. mesela internet baglatamıyoruz sabit hat olmadan
kadın diyor video da ev telefonunuz olacak diye
Alt 25-08-2008, 02:50   #9

Troy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Administrator
Tecrübe Puanı: 10
SDN Puanı: 184
Troy isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

sabir hat gerekli arkadaşlar. cep telefonunuza girmeniz gereken bazı ayarlar var mesela. o ayarlar da sabit hattınızla alakalı.
Alt 11-05-2009, 18:51   #10
Asistan
JuGoLaTe is an unknown quantity at this point

hatun konusamiyorrr.. tikanmis kalmis..

Etiketler
türk telekom, wi-phone, wiro

Seçenekler