SDN Forum »Haberler »SDN Haberleri/Makaleleri (Yeni!) » YouTube'a Destek Geldi - Omnisia

Konuyu Toplam 1 Kişi Okuyor. (0 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir) // 986 kez okundu

LinkBack Seçenekler
Alt 31-07-2008, 16:56   #1

Alengirli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Editör
Durumu: ÇevrimDışı

Google, online videolar yapılması mümkün olanların sınırını biraz daha genişletebilmek için Omnisia'yı kendi saflarına kattı. Peki Omnisia ne işe yarıyor?

Halen ülkemizde yasaklı olan YouTube'u geliştirmek için hiçbir masraftan kaçınmayan Google, son olarak videoları kesip biçmenize ve not eklemenize yarayan servisiyle Omnisio şirketini satın aldı. Omnisio ile birlikte online video alanında sınırları bir kez daha zorlayacakların belirten Google satın alımın fiyatını açıklamazken, Omnisio ekibinin YouTube'un gelişimine katkı sağlayacağı kesin.

Şimdilik üye alımını durduran ve kayıt olmak isteyenleri YouTube sayfasına yönlenen Omnisio'nun çalışma şekli ve tam olarak ne işe yaradığı hakkında ayrıntılı bilgiyi ilgili yazımızda bulabilirsiniz.

Bilgi İçin: Omnisio
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net
Alt 01-08-2008, 03:56   #2

centigrade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Doçent

you tube a daha uzunca bir süre direk ulaşılabileceğini sanmıyorum.
nette özgürlüğü savunuyorum ama you tube da benim için olabildiğince gereksiz bir siteydi çokta yokluğunu çekmedim.
tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış hikayesine döndü bu iş.
Alt 01-08-2008, 12:10   #3

anticor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Doçent

Evet hala erişim yasağı devam ediyor. Ben de aynı durumdayım. Engellenmesi beni de etkilemedi :razz:

YouTube'un bu atılımları, video paylaşım sitelerindeki sağlam yerini kolay kolay kaybetmeyeceğini gösteriyor.

Reklam