SDN Forum »Haberler »SDN Haberleri/Makaleleri (Yeni!) » WD'den My Book Mirror Edition

Konuyu Toplam 1 Kişi Okuyor. (0 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir) // 425 kez okundu

LinkBack Seçenekler
Alt 19-06-2008, 11:14   #1

Alengirli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Editör
Durumu: ÇevrimDışı

WD'nin yeni My Book Mirror Edition harici sabit sürücüleri, bilgilerini sadece bir kez değil iki kez depolayarak ekstra güvenlik isteyenlere çözüm sunuyor.

Artık her türlü kişisel verinizi iki kat güvenli şekilde koruyabileceksiniz. Yeni çift sürücülü WD My Book Mirror Edition, ikizleme adı verilen ve verileri iki kez otomatik olarak depolayan RAID tabanlı sürekli veri koruma özelliği ile en güvenli depolama alanını sunuyor. 1 TB ve 2 TB kapasiteli modelleri bulunan My Book Mirror Edition, fansız tasarımıyla fısıltı sessizliğinde çalışıyor.

Tasarruflu Kullanım

Güç tüketimini üçte bire indiren ve verimli GreenPower sürücüler, hem soğuk hem de daha tasarruflu çalışma sağlarken, sürücülerin değişimine olanak tanıyan kolay kullanım da sağlıyor. Otomatik güç verme, güvenli kapama ve LED ışıklı durum göstergesi gibi özellikleri de bulunan WD My Book Mirror Edition'ın 1 TB modeli 289,99 dolar + KDV, 2 TB modeli ise 549,99 dolar + KDV fiyatla satılıyor.

Bilgi İçin: WD
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net
Alt 19-06-2008, 12:27   #2
Asistan

1 Tb'lık ürününü Türkiye'de nereden satın alabilirim acaba?
Alt 19-06-2008, 12:45   #3
Asistan

Gerçekten fiyatı uygun.. Param olsa 2 tb lik olan modelini alırım ömürlük gider..
Alt 19-06-2008, 12:48   #4
Banned

bende bu aralar harici sabit sürücü almak istiyorum karar veremedim ne alcağıma.WD nin WDXMS2500TE modelini istiyorum.

laptop kullandığım için elektirksiz yani sadece usb den beslenen bi sürücü istiyorum hem ufak oluyo hemde fiş derdi yok

ayrıca 1 TB lık bu modeli gayet uygun fiyatmış sadece usb'den beslenenler daha pahalı oluyo sanırım ...

Seçenekler

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:57 .

Reklam