User Tag List
BlackBerry Dayanıklılık Testi
SDN Haberleri/Makaleleri (Yeni!) forumunda BlackBerry Dayanıklılık Testi konusunu incelemektesiniz.
BlackBerry Dayanıklılık Testi BlackBerry marka telefonların çeşitli darbelere karşı ne kadar dayanıklı olduğunu merak ediyor musunuz? İşte firmanın yayınladığı resmi test videoları. ...
-
07-02-2012 22:47 #1
BlackBerry marka telefonların çeşitli darbelere karşı ne kadar dayanıklı olduğunu merak ediyor musunuz? İşte firmanın yayınladığı resmi test videoları.
-
07-02-2012 23:15 #2
bende curve kullanıyorum telefon su dolu kovanın içine düştü, çok kez sert bir şekilde yere düştü ama hala banamısın demiyor gerçekten çok dayanaklı sağlam bir telefon
-
07-02-2012 23:24 #3
bu işler reklamla, propaganda ile olmuyor tabii. ürettiğiniz malınız sahiden sağlam ve dayanıklıysa reklama dahi gerek olmadan o kendisini kanıtlar. onu kullananlar yaparlar reklamını, hem de bedavadan... ve gerçek reklam, inanılır reklam da bu oluyor. kullanıcı memnuniyeti deriz biz buna...
oğlum geçen aylarda bir blackberry almıştı. biraz kullandı ve akabinde kazara cebinden düşürmüş. takriben bu 35-40 cm'lik bir mesafe demek... camı kırıldı ve değiştirmek için tam 180 tl. istediler. diğer markaların bu tür durumlarda alternatifli çözümleri olabiliyor, bir şekilde ucuz pahalı bir yerlerden parçasını bulup ucuz fiyata takabiliyorsunuz. fakat bu firmanın kendi servisinden ve kendi orjinal parçasından başka şansınız yok, yani mahkümsunuz ve istediği parayı vermek zorundasınız. çaresiz biz de öyle yapmak zorunda kaldık.
ve şimdi adamların burda dayanıklılık testi palavrasını okuyunca tepemden kaynak sular döküldü adeta.
-
07-02-2012 23:29 #4
-
07-02-2012 23:48 #5
-
08-02-2012 00:17 #6
kardeşim, ben bizatihi yaşadığımı yazdım. verdiğim o 180 tl.'nin acısıyla yazdım, bilmem anlatabiliyor muyum?!
iphone konusunda haklısınız. fakat o benim umrumda değil, onu alırken bi dünya dolusu para sayan kişiler düşünsün. fakat samsung'un akıllı telefonları zaten gorilla glas cam ile desteklenmiştir, iki metreden de düşürseniz kırılmaları zor. oldukça sağlamdırlar. kırmanız için özel gayret göstermeniz icap eder herhal!
-
08-02-2012 15:26 #7
Konu Bilgileri
Bu konuyu görüntüleyenler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)