User Tag List
Pardus bitiyor mu? Nerede hata yapıldı? İşte son nokta!
SDN Haberleri/Makaleleri (Yeni!) forumunda Pardus bitiyor mu? Nerede hata yapıldı? İşte son nokta! konusunu incelemektesiniz.
Ulusal işletim sistemimiz Pardus hakkında söylenenler, projeye gönül veren herkesi üzdü. Sonlandırılması bile konuşulan Pardus'un geleceğini resmi adreslerden öğrendik. Pardus'un geleceği ne olacak? Bu videoda izleyin! Videoyu izledikten sonra yorumlarınızı ...
-
07-02-2012 00:44 #1
Pardus bitiyor mu? Nerede hata yapıldı? İşte son nokta!
Ulusal işletim sistemimiz Pardus hakkında söylenenler, projeye gönül veren herkesi üzdü. Sonlandırılması bile konuşulan Pardus'un geleceğini resmi adreslerden öğrendik.
Pardus'un geleceği ne olacak?
Bu videoda izleyin!
Videoyu izledikten sonra yorumlarınızı da almak isterim.
Pardus için neler düşünüyorsunuz? Nerede hatalar yapıldı?
-
07-02-2012 00:48 #2
Devam etmeleri iyi oldu. Etmeliler de zaten.
-
07-02-2012 00:53 #3
Başkan vekilini kararlı gördüm. Hataların iyi anlaşılması çok önemli. İnşallah dedikleri gibi olur.
-
07-02-2012 00:58 #4
Kişisel fikrim gnome olayını biraz geri plana attılar ayrıca reklam eksikliği de var birde linux un genel eksiklerinden biri de simgeleri çok çocuksu şöyle stabil olsa daha oturaklı olsa çok kişi kullanır ama herşeyin bari reklam şart.
-
07-02-2012 01:03 #5
Ekibin ayrılmasına dair ilginç söylentiler de var ama onları buraya taşıyarak konuyu farklı yerlere çekmek istemiyorum.
-
07-02-2012 01:15 #6
En azından duruma hakim. Doğrusu çok merak ediyorum çizecekleri yolu.
-
07-02-2012 01:25 #7
çok açık ve net konuşmuş sönen ümitlerimiz üstüne adeta su serpdi reklam konusuna bende katılıyorum pardus dediğin an insanların kafasında belli bi şablon oluşması lazim ama daha böyle bi şablon yok ortada umarım yollarına sağlam bi şekilde devam ederler hayırlısı bakalım.....
-
07-02-2012 01:25 #8
tabletler pilot okullara gitmeye başlamış, ihaleler bitmiş teslimatlar yapılmış daha hala çalıştaydan karar çıkarsa diyor. mevcut sistem senin işletim sistemini kabul eder mi? en başından madem milli işletim sistemi olarak bir yatırım yapıldı o zaman tabletlerde mutlaka olmalıydı ki hem tabandan açık kaynak kullanımı çocuklara özendirilsin hem de ileride devlet politikası haline gelecekse yetişmiş, sistemi tanıyan, bilen bir nesil yetişsin. KDE masaüstleri arasında bence en kararlı ve hızlı sistemdi Pardus. Bizim yetişmiş eleman sıkıntımız olduğunu sanmıyorum ama yetkilinin konuşmalarındaki üslup bana biraz bürokrasinin işi bilenlere gereksiz müdahaleleri olduğunu hissettirtdi. Hangi açık kaynakçı böyle bir projede yer almak istemez ki? Bence sorun verilen sözlerin karşılıklı tutulmamasından kaynaklı.
-
07-02-2012 01:55 #9
-
07-02-2012 02:30 #10
Başkanın yaklaşımı bana çok tutarsız geldi. Projede hatalar yapıldı, o yüzden başarısız oldu diyor. O hatalar yapılırken sen o kurumun başındaki kişi olarak ne işle meşguldun acaba?
Konu Bilgileri
Bu konuyu görüntüleyenler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)