User Tag List

1. Sayfa - Toplam 9 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 83

iOS vs Android! iOS ile Android'i Karşılaştırdık

SDN Haberleri/Makaleleri (Yeni!) forumunda iOS vs Android! iOS ile Android'i Karşılaştırdık konusunu incelemektesiniz.

iOS vs Android! iOS ile Android'i Karşılaştırdık Mobil dünyanın en büyük tartışmasına biz de el atalım dedik. Apple'ın iOS'uyla Google'ın Android'ini çeşitli kategorilerde değerlendirerek hangisinin daha iyi olduğunu belirledik. ...

Standart iOS vs Android! iOS ile Android'i Karşılaştırdık

iOS vs Android! iOS ile Android'i Karşılaştırdık

Mobil dünyanın en büyük tartışmasına biz de el atalım dedik. Apple'ın iOS'uyla Google'ın Android'ini çeşitli kategorilerde değerlendirerek hangisinin daha iyi olduğunu belirledik.

mr_rain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Android kullanıyorum. CM7 yükledim ve son derece memnunum. Stabilite ve performans konusunda kesinlikle IOS derim ancak bir çuval para verdiğim bir sisteme JB yapmak zorunda olmak, kendimi bir başka hissetmeme neden olurdu herhalde !
    Konu mr_rain tarafından (03-02-2012 Saat 18:11 ) değiştirilmiştir.

exop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yazarın kendini tanıtan yazsını okuduktan sonra bu haberi hiç okuma gereği duymadım.

"Yazar: Yusuf Canpolat
    Teknolojiyle bütünleşmiş halde yaşamakta olan yazar iPhone'unu yanından hiç ayırmaz. Her an her yerde internete bağlıdır ve aynı zamanda sıkı bir konsol oyuncusudur. "
    1ruby1, Elbruz46, 7.42 ve 6 diğerleri bunu beğendiler..

1ruby1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fiyat/Performans olarak bakarsanız kral Android'dir, kimse kimseyi kandırmasın =) 2.500 TL para ver 3.5" ufak bir ekranla uğraş, widget desteği olmasın, 3G isteğe bağlı kapatılmasın vs vs.. Çoook paranız varsa, aynı zamanda da teknolojiden fazla anlamıyorsanız IOS almanızı öneririm, hakikaten sorunsuz ve kolay kullanımlı işletim sistemi. Diğer herşey ise Android.
    7.42, tuapseli ve acer bunu beğendiler.

Ben de ikisi de "linux" tabanlı kısmını okuduktan sonra devamını okuma ihtiyacı duymadım.
    Alıntı exop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazarın kendini tanıtan yazsını okuduktan sonra bu haberi hiç okuma gereği duymadım.

Teknolojiyle bütünleşmiş halde yaşamakta olan yazar iPhone'unu yanından hiç ayırmaz. Her an her yerde internete bağlıdır ve aynı zamanda sıkı bir konsol oyuncusudur. "
    volgan bunu beğendi.

icinde ios olan herseyi seviyorum. hic degilse görselligi var, uygulamalar zaten cok kaliteli. cok cok farkli bir platform

cgrszone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Androidlerin performansları hiç bir zaman beni tatmin etmedi. iOS'tan çok memnunum açıkçası. Android VM yüzüden ancak çok yüksek donanımlarda iyi çalışıyor ama iOS sınırlandırılmış donanımla bile çok iyi performans verebiliyor. Apple bir çok konuda olduğu gibi bu konuda da (her ne kadar kabul edilmese bile) lider...
    balcis ve disobedient bunu beğendiler.

celalim93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

@Jestman360 editörümüz değinmediğiniz bir iki ufak nokta var şimdi ios üzerinde uygulama yardımı olmadan konuştuğunu metin mesajı olarak gönderebilmek gibi bir özellik var mı?

swype klavye kadar rahat ve akıcı orjinal bir klavyesi var mı?
    ios işletim sisteminde jailbreak hariç app store dışından uygulama yüklenebiliyor mu?
    ios işletim sistemi android kadar kişiselleştirilebiliyor mu?
    ios işletim sisteminin kapalı bir kutu olması geliştiriciler açısından düşünülüyor mu?
    ios işletim sisteminde uygulama sertifikası için 99 dolar gibi bir ücret istemesi ne kadar doğru?

yanlış anlamayın ama taraflı haber diye buna derim

yer6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı exop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yazının en sonunda bir şey yazıyor. "Bu yazı iOS'da Yusuf Canpolat, Android kısmında Tolga Küçükyılmaz, karşılaştırma konusunda ise Özgür Çetin'in katkılarıyla hazırlanmıştır."...
    balcis bunu beğendi.

cgrszone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı celalim93 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Jestman360 editörümüz değinmediğiniz bir iki ufak nokta var şimdi ios üzerinde uygulama yardımı olmadan konuştuğunu metin mesajı olarak gönderebilmek gibi bir özellik var mı?

swype klavye kadar rahat ve akıcı orjinal bir klavyesi var mı?
    ios işletim sisteminde jailbreak hariç app store dışından uygulama yüklenebiliyor mu?
    ios işletim sistemi android kadar kişiselleştirilebiliyor mu?
    ios işletim sisteminin kapalı bir kutu olması geliştiriciler açısından düşünülüyor mu?
    ios işletim sisteminde uygulama sertifikası için 99 dolar gibi bir ücret istemesi ne kadar doğru?

yanlış anlamayın ama taraflı haber diye buna derim
    açıkçası bazılarına ben cevap vermek isterim. mesaj olayı için siri var fakat androiddeki kadar çok dil seçeneği yok maalesef.

swype klavye herkese hitap etmeyebiliyor. sahip olup da lanet eden birkaç kişi tanıyorum diğer yandan ios klavyesi alıştıktan sonra gayet akıcı ama kelime düzeltme olayı sıkıntılı.

jb dışında app yüklenemiyor. kaldı ki jb artık yasal ve garantiyi etkilemiyor. isteğe bağlı. jb yapmadan mutlu mesut yaşayan arkadaşlarım da var.

android kadar kişiselleştirmek için jb şart. jb'den sonra istersen telefona bootloader yükleyip android bile kurabiliyorsun...

sistemin kapalı olması geliştiricileri pek etkilemez. güzel bir SDK ve dökümantasyon olduktan sonra sıkıntı çıkmaz. Windows ve WP'da kapalı ama .NET konusunda çığır açmış vaziyette...

Uygulama sertifikası evet biraz pahalı ama bu işi yapan insana zaten pek koymaz. kaldı ki o sertifika ile beraber nasıl yazılım tasarlamanız gerektiği ile ilgili dökümanlar geliyor. kafanıza göre ios yazılımı yapamıyorsunuz yani. yoksa apple'ın onayından geçmiyor yazılımınız...
    disobedient bunu beğendi.

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)