User Tag List

1. Sayfa - Toplam 7 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 68
Ağaç Şeklinde Aç16Beğeni

Fiber interneti tartışıyoruz!

SDN Haberleri/Makaleleri (Yeni!) forumunda Fiber interneti tartışıyoruz! konusunu incelemektesiniz.

Fiber internet çok önemli. Turkcell Superonline'dan sonra ülkedeki fiber ağının çoğunluğuna sahip olan Türk Telekom'un da bu hizmeti tüketicilere sunması bir devrim niteliği taşıyor. Bu makalede fiber internet hakkında merak ...

Troy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Fiber interneti tartışıyoruz!

Fiber internet çok önemli. Turkcell Superonline'dan sonra ülkedeki fiber ağının çoğunluğuna sahip olan Türk Telekom'un da bu hizmeti tüketicilere sunması bir devrim niteliği taşıyor.

Bu makalede fiber internet hakkında merak edilenleri paylaştım.

Sizin de fiber internet ile ilgili paylaşmak istedikleriniz var mı?

Güvenli, hızlı, çevreci ve dayanıklı olan fiber internetle herkesin tanışması gerekiyor.

Varsa buyurun tartışalım.
    Konu Troy tarafından (31-01-2012 Saat 02:18 ) değiştirilmiştir. Sebep: fiber internet çok önemli. Turkcell Superonline'dan sonra ülkedeki fiber ağının çoğunluğuna sahip olan Türk Telekom'un da bu

Quluslu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fiberoptik yani fiberin size vereceği en büyük hız 400 gbt'tir en yüksek hızda amerikada NSN tarafından kullanılıyorr Türkiyede !gbt veriliyor ama istense 400 verilebilir.

yine sadece sitelere mi verilecek superonline'da ki gibi?
    bunuda ekleseydiniz keşke haberinize...

Quluslu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nerde oturuyorsunuz...
    Konu Quluslu tarafından (31-01-2012 Saat 02:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme

serkanbb06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Diğer konudada belirttim. Makaleyi okuyup videoyu izledikten sonra hemen müşteri hizmetlerini aradım ve bundan yararlanmak istediğimi belirttim. Fakat bana bireysel değil bina yada site olarak başvuru yapılabileceğini söylediler. Ne yapmalıyım şimdi çağımızdan geri kalmış yöneticileri iknaya mı çalışayım bu mudur olay

Headhunter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

O değil de tartışınca ne olacak onu merak ediyorum. Sanki bize soruyolar yaparken.

serkanbb06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı Headhunter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O değil de tartışınca ne olacak onu merak ediyorum. Sanki bize soruyolar yaparken.
    sonuçta kullanıcı odaklı bir satış politikası güdüyor adamlar kafalarına göre kampanya ve hizmet geliştirmiyorlardır bence

forthenelse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Türkiye'de internet sağlayıcılar işlerini iyi yapmıyordu. Türk Telekom kötünün iyisi olduğu için genel olarak tercih ediliyordu. Hatta kullanıcı oranı o kadar fazlaydı ki neredeyse internet sağlayıcı olarak Türkiye'de tekeldi. İnsanların pek fazla seçeneği olmadığı için Türk Telekom az işle çok para kazanabiliyordu. Süperonline'ın çok köklü bir tarihi var. Bu konuda ilk adımı attığında "İşte rakip geliyor. Hizmet artacak, fiyatlar azalacak" diye düşündüm. Düşüncelerimde haksız olmadığımı gün geçtikçe görüyorum. Şuan tek ümidim bu sektöre birkaç rakip şirketin daha el atması. Rekabet kızışsın, hizmet artsın, paralar şirketlerin değil bizim cebimizde kalsın

Headhunter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı serkanbb06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonuçta kullanıcı odaklı bir satış politikası güdüyor adamlar kafalarına göre kampanya ve hizmet geliştirmiyorlardır bence
    Hadi ya TTnet' den bahsediyoruz dostum. Ayda en az 2 defa arıyorum hızımı yükseltmeleri için yükseltiyolar sonra yine düşürüyolar. En az iki defa da sinyal gelmediği için arıyorum bilgisayar başından birşey yapıyo düzeliyo. Bunları ararken müşteri hizmetlerine tonla telefon parası ödüyorum. Ya en basitinden yalın internette para alıyolar ya bu kadar saçma bişey var mı neymiş kablolarını kullanıyomuşuz. Bence bu adamlar gerçekten kafalarına göre kampanya yapıyolar!

Alıntı Quluslu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nerde oturuyorsunuz...
    bana dediyseniz istanbul da oturuyorm.karşımdaki sitelerde fiber var(superonline).Ama biz yararlanamıyoruz apartman oldugumuzdan.TTNET de aynı tırıvırı yı yapıyormuş,apartmanlara vermiyor,heves etmeyin.

--- Mesaj Güncellendi ---

Alıntı forthenelse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiye'de internet sağlayıcılar işlerini iyi yapmıyordu. Türk Telekom kötünün iyisi olduğu için genel olarak tercih ediliyordu. Hatta kullanıcı oranı o kadar fazlaydı ki neredeyse internet sağlayıcı olarak Türkiye'de tekeldi. İnsanların pek fazla seçeneği olmadığı için Türk Telekom az işle çok para kazanabiliyordu. Süperonline'ın çok köklü bir tarihi var. Bu konuda ilk adımı attığında "İşte rakip geliyor. Hizmet artacak, fiyatlar azalacak" diye düşündüm. Düşüncelerimde haksız olmadığımı gün geçtikçe görüyorum. Şuan tek ümidim bu sektöre birkaç rakip şirketin daha el atması. Rekabet kızışsın, hizmet artsın, paralar şirketlerin değil bizim cebimizde kalsın
    rekabetin kızışması için Turktelekomdan hat kiralayan(bkz:superonline adls,biri adsl) gibi şirketler değilde,kendi hattını döşeyecek şirketlerin işe girişmesi lazım.Buda ne yazık ki imkansız gibi duruyor,bu yükün,yatırımın altına ve riske hiçbir şirket girmez.Yeni bir internet sağlıyıcısı gelirse yine Telekom altyapsını kiralar.
    Sanırım yasal olarak da olmuyor bu,tam bir bilgim yok ama bi yerde böyle okumuştum,telekom hatlarını kullanmak zorunlu sanırsam.

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)