|
![]() | SDN Forum » En İyi Yerli Arama Motorları | ![]() |
![]() |
| | Seçenekler |
| | #1 | ||
| |||
| Görüntüleme: 292 | |||
| | #2 |
![]() Doçent Durumu: ÇevrimDışı Üyelik Tarihi: May 2010
Tecrübe Puanı: 1 SDN Puanı: 91 ![]() | http://www.ara.com.tr/ Hemen başlangıç sayfası yapıyorum ... |
|
| | #3 |
![]() Asistan Durumu: ÇevrimDışı Üyelik Tarihi: Jun 2009
Yaş: 20 Tecrübe Puanı: 2 SDN Puanı: 14 ![]() | hakia.com ve pecya kullanışlı kullanılır diğerleri gereksiz. |
|
| | #4 |
![]() Asistan Durumu:
Çevrimiçi Üyelik Tarihi: May 2009
Yaş: 29 Tecrübe Puanı: 2 SDN Puanı: 33 ![]() | Acaba özgün arama motorları mı yoksa diğer arama motorlarını mı kullanıyorlar..Bilmek lazım... |
|
| | #5 |
![]() Moderator Durumu: ÇevrimDışı Üyelik Tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 4 SDN Puanı: 282 ![]() ![]() ![]() | Hepsi özgün ancak hakia'da pek iş yok. Göze hoş gelmiyor. İzlesene'de tüm video sitelerini takip edip öyle getiriyor sonuçarı. Diğerleri tamamen özgün. |
|
| | #6 |
![]() Doçent Durumu: ÇevrimDışı Üyelik Tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 3 SDN Puanı: 48 ![]() | Ta öteden beri arama motorları dikkatimi çekmiştir. Zamanında uydurmasyon yapmaya da çalıştım. ![]() Gerçekten de bilgisayar yazılım dillerini çok iyi bilen kişilerce yapılacak bir yerli arama motorunun hasretini duyanlardan biriyim. Keşke olsa. |
|
| | #7 |
![]() Profesör Durumu: ÇevrimDışı Üyelik Tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 1 SDN Puanı: 77 ![]() | hakia da aradıklarımı hep yabancı sitelerden buluyor ya da bana öyle denk geliyor... |
|
| | #8 | |
![]() Asistan Durumu: ÇevrimDışı Üyelik Tarihi: Jun 2009
![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| türk arama motorları, arama motoru, google, yahoo, rakip, hakicom, aracomtr, türk video, vidoe izle, video arama motoru |
| Seçenekler | |
| |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:46 .