User Tag List

1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 15

Firefox 3.6.4 Beta Hazır

SDN Haberleri/Makaleleri (Yeni!) forumunda Firefox 3.6.4 Beta Hazır konusunu incelemektesiniz.

Dünyanın en popüler tarayıcılarından Firefox'un yeni versiyonunun betası geliyor. 3.6.4 Beta'nın içeriğinde bakın nasıl bir düzenleme var? Mozilla'nın geliştirdiği Firefox'un yeni sürümü hazır. Henüz beta aşamasındaki 3.6.4 'ü, versiyon 3.6 ...

Salt Okunur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Firefox 3.6.4 Beta Hazır

Dünyanın en popüler tarayıcılarından Firefox'un yeni versiyonunun betası geliyor. 3.6.4 Beta'nın içeriğinde bakın nasıl bir düzenleme var?

Mozilla'nın geliştirdiği Firefox'un yeni sürümü hazır. Henüz beta aşamasındaki 3.6.4'ü, versiyon 3.6 sahipleri isteğe bağlı olarak güncellemeyle edinebilecek.

Yeni sürüm ile birlikte Flash, Quicktime ve Silverlight uygulamalarında daha başarılı sonuç veren tarayıcı, çökme problemlerini de aza indirecek.

Nasıl Edinilecek?

Firefox 3.6.4 Beta'yı, tarayıcınızın "Yardım (Help)" menüsüne girip, "Güncellemeleri Kontrol Et (Check for Updates)" seçeneğine tıklayarak edineileceksiniz. Ancak an itibariyle yeni sürüm yayınlanmış değil. Güncellemenin yakın zaman download'a sunulması bekleniyor.

:: En beğendiğiniz Firefox sürümü hangisi?

Yazan: Aykut Göker
    SDN - http://shiftdelete.net

tehnaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ve işte mozilla firefox 3.6.4 beta 1 indirin http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html

AliY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı Salt Okunur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Firefox 3.6.4 Beta'yı, tarayıcınızın "Yardım (Help)" menüsüne girip, "Güncellemeleri Kontrol Et (Check for Updates)" seçeneğine tıklayarak edineileceksiniz. Ancak an itibariyle yeni sürüm yayınlanmış değil. Güncellemenin yakın zaman download'a sunulması bekleniyor.
    Firefox 3.6.3 sürümünü kullanalar "Güncellemeleri kontrol et" seçeneğini kullansalar bile bunun işe yarayacağını pek sanmıyorum.

Otomatik inidirme işlemi için Firefox 3.6.3 Plugin1 sürümünü kullanıyor olmanız gerekir. Otomatik olarak yeni çıkan 3.6.4 build sürümünü ancak bu şekilde indirebilirsiniz. Aksi taktirde bu sürümü kullanmak için yapmanız gereken Tenhaz arkadaşımızın verdiği linkten indirip kurmanız gerekli.

Alıntı AliY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Firefox 3.6.3 sürümünü kullanalar "Güncellemeleri kontrol et" seçeneğini kullansalar bile bunun işe yarayacağını pek sanmıyorum.

Otomatik inidirme işlemi için Firefox 3.6.3 Plugin1 sürümünü kullanıyor olmanız gerekir. Otomatik olarak yeni çıkan 3.6.4 build sürümünü ancak bu şekilde indirebilirsiniz. Aksi taktirde bu sürümü kullanmak için yapmanız gereken Tenhaz arkadaşımızın verdiği linkten indirip kurmanız gerekli.

BEN 3.6.3 PLUGİN 1 KULLANMIYORUM http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html BU ADRESTEN İNDİRDİM ABOUT'TA 3.6.4 olarka görünüyor.otomatik yüklemeyebilir onu bilmiyorum ama indirip kurunca sorunsuz kuruyor

AliY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı tehnaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BEN 3.6.3 PLUGİN 1 KULLANMIYORUM http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html BU ADRESTEN İNDİRDİM ABOUT'TA 3.6.4 olarka görünüyor.otomatik yüklemeyebilir onu bilmiyorum ama indirip kurunca sorunsuz kuruyor
    Evde kullandığım 3.6.3 Plugin 1 sürümüydü ve otomatik olarak dün akşam kendisini 3.6.4 build sürümüne güncelledi.
    İşyerinde kullandığım ise normal 3.6.3 sürümü. Özelliklede denedim (olmayacağını tahmin etmeme rağmen) ama normal 3.6.3 sürümü güncelleme yapmıyor. Beta sürümü bitip final sürümüne geçtiği zaman otomatik güncelleme yapacaktır.

Verdiğiniz adresten indirip kurulmasında herangi bir sorun çıkmaması gayet normal. benim bahsettiğim otomatik güncellemenin normal sürümleri kapsamdığı detayıydı. Yoksa Linte yer alan beta sürüm sayfasından indirilmesinde herhangi bir sorun yok. Hayet güzel kuruluyor.

desperado64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

finali çıksın kurarız

Mai Nai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Çökmemesi güzel.Gerçi şimdiki sürümde çökmüyor.Çökertmeden çıktım be Halilim
    Konu Mai Nai tarafından (21-04-2010 Saat 18:38 ) değiştirilmiştir.

En beğendiğiniz Firefox sürümü hangisi? Hiçbiri...

y_ates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zaten çökmüyor ki, taş gibi maşallah. Linux'ta virüs sıkıntısı da olmadığı için uzun süredir herhangi bir donma, yavaşlama da yok; sakin ve huzurluyuz firefox ile ama opera arada çöküyor

benim en beğendiğim 3.6.3 plugin 1 olmuştu çünki çökme sona ermişti.

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)