User Tag List

Gösterilen sonuçlar: 1 ile 3 ve 3

Linux Artık Daha Dokunmatik

SDN Haberleri/Makaleleri (Yeni!) forumunda Linux Artık Daha Dokunmatik konusunu incelemektesiniz.

Touchpad kullanımını kolaylaştıran yazılım artık Linux platformunda da kullanıcılara sunulacak. Peki firma yazılımı kaynak kodları açık olarak mı dağıtacak? Synaptics Gesture Suite, kullanıcılara güçlü bir sezgisel kullanım kolaylığı sağlıyor. Touchpad ...

Salt Okunur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Linux Artık Daha Dokunmatik

Touchpad kullanımını kolaylaştıran yazılım artık Linux platformunda da kullanıcılara sunulacak. Peki firma yazılımı kaynak kodları açık olarak mı dağıtacak?

Synaptics Gesture Suite, kullanıcılara güçlü bir sezgisel kullanım kolaylığı sağlıyor. Touchpad'inizi kullanırken çeşitli parmak hareketleriyle resimlerin boyutlandırılması, dinlediğiniz müziği değiştirmek, e-mail'lere erişimi kolaylaştırmak gibi özellikler sunuyor. MacBook'ların touchpad'lerine benzer bir kullanım kolaylığı sunarak farklı bir deneyim yaşatmış oluyor.

Synaptics Gesture Suite, Windows dışındaki bir işletim sisteminde ilk defa dağıtılıyor. Firma yazılımı açık kaynak kodlu dağıtmayı düşünmüyor ve sadece önemli bazı sürümler için yayınlayacağını duyurdu. Bu dağıtımlar Fedora, Millos Linpus, Red Flag, SuSE, Ubuntu ve Xandros. Şimdilik nasıl bir arayüz ile kullanıcılara sunulacağına dair bir haber bulunmuyor.

:: Sizce Synaptics Gesture Suite kullanışlı bir eklenti mi?

Yazan: Ömer Faruk Ak
    SDN - http://shiftdelete.net

yusufsan21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kullanışlı olabilir. Ben Arch'ta sorun yaşıyorum dokunma yüzeyimle. (Nasıl çevirdim touchpad'i )

keyloger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı yusufsan21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kullanışlı olabilir. Ben Arch'ta sorun yaşıyorum dokunma yüzeyimle. (Nasıl çevirdim touchpad'i )
    Çok oturgaçlı götürgeç gibi geldi bana

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)