User Tag List
Microsoft'tan İş Yaşamı Oyunu
SDN Haberleri/Makaleleri (Yeni!) forumunda Microsoft'tan İş Yaşamı Oyunu konusunu incelemektesiniz.
Yazılım devi Microsoft, Kobi'lerin ve çalışanların ilgisini çekecek yeni bir reklam kampanyası başlattı. Özel bir site üzerinden ulaşılan kampanyayla ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz. Ünlü yazılım firması Microsoft , ürünlerini tanıtmak ...
-
07-04-2010 17:07 #1
Microsoft'tan İş Yaşamı Oyunu
Yazılım devi Microsoft, Kobi'lerin ve çalışanların ilgisini çekecek yeni bir reklam kampanyası başlattı. Özel bir site üzerinden ulaşılan kampanyayla ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.
Ünlü yazılım firması Microsoft, ürünlerini tanıtmak için farklı reklam kampanyaları ve mini sitelerin yardımını kullanıyor. Şirket, yeni ürünlerini tanıtmak için eğlenceli ve yaratıcı bir oyun sitesi tasarladı. Ofistemutluol.com adlı sayfadan ulaşabileceğiniz oyun şirin görünüşünün aksine modern iş hayatının sorunlarını anlatan bir yapıya sahip.
Emek Pazarlama'nın sahibi Kahraman adlı karakteri yönettiğiniz oyunda, mutsuz 6 çalışanınıza yardım etmeye çalışıyorsunuz.
Sitede Türkçe dublaj da bulunuyor
Bu çalışanların sorununu çözmek için, onların dertlerine derman olacak 6 Microsoft yazılımından birini seçmeniz gerekiyor. Şirket içerisinde mutsuz çalışanınızın üzerine tıkladığınız zaman karşınıza bu kişinin derdini anlatan özel bir ekran geliyor.
Yaşadığı soruna göre ise, bu çalışana doğru Microsoft programını önermeniz lazım. Türkçe dublajda bulunan sitede oyun sırasında karşınıza yeni Microsoft programlarını anlatan çeşitli videolar da çıkıyor.
Eğer 6 çalışanı birden mutlu ederseniz, Microsoft'tan çeşitli hediyeler kazanma şansına sahip oluyorsunuz. Bu ilginç oyuna ulaşmak için linke tıklayabilirsiniz.
:: Firmaların bu tarz eğlenceli reklam kampanyaları sizce artmaı mı?
Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net
*
-
07-04-2010 17:15 #2
Oynadım ve kaydımı yaptım. Bakalım bir şey kazanacak mıyım.
-
07-04-2010 17:23 #3
ya ben hepsine gerekli programı verdim ama kayıt için birşey çıkmadı nasıl kayıt edebiliriz?
-
07-04-2010 17:24 #4
-
07-04-2010 17:27 #5
tamam açıldı teşekkürler bide firma ismi istiyor öğrenciyiz demekki kazanımıcaz
-
07-04-2010 17:34 #6
-
08-04-2010 20:32 #7
Evet bence bu tarz reklam kampanyaları artmalı...
Konu Bilgileri
Bu konuyu görüntüleyenler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)