User Tag List

Gösterilen sonuçlar: 1 ile 5 ve 5

Hollywood'un Son Kahramanları

SDN Haberleri/Makaleleri (Yeni!) forumunda Hollywood'un Son Kahramanları konusunu incelemektesiniz.

Her yaştan izleyici süper kahraman filmlerini hep ilginç bulmuştur. Efektler ve erdemle süslü bu filmler masaüstünüze geliyor. İşte en iyi süper kahraman filmleri... Birçoğumuzun çocukken tanıştığı süper kahramanlar şu anda, ...

The Dark Knight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Hollywood'un Son Kahramanları

Her yaştan izleyici süper kahraman filmlerini hep ilginç bulmuştur. Efektler ve erdemle süslü bu filmler masaüstünüze geliyor. İşte en iyi süper kahraman filmleri...

Birçoğumuzun çocukken tanıştığı süper kahramanlar şu anda, sinema dünyasının en büyük yıldızları. Elindeki her türlü temayı kurutan Hollywood, önümüzdeki yıllar için yatırımların üzerine yaptı.
    Bir dönem sadece çocuklar için hazırlanan bu tarz filmlerin şimdi esas hedef kitlesi olarak büyükler belirlendi. Geçtiğimiz yıllarda büyük ses getiren Batman filmi, The Dark Knight'ın etkisiyle birlikte, süper kahraman filmleri artık daha karanlık ve şiddetli.
    Iron Man 2, Thor, The Avengers, yeni Spider-Man ve Superman filmleri ise sırayla gösterime girecek en iddialı süper kahraman filmlerinden sadece birkaçı.
    Sizin için , Batman'den Fantastik Dörtlüye, en iyi süper kahraman filmlerinden oluşan bir duvar kağıdı galerisi hazırladık. İşte Hollywood'un son kurtarıcıları...
    :: Bu galerideki favori filminiz hangisi?
    Yazan: Cem Süer
    SDN - http://shiftdelete.net

TheSaviour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İnfazcı(Punisher) filminin konusu harikaydı.2kere izledim yine olsa yine izlerim.

ubuntuman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ironman çok başarılıydı teröristlerin elinde istediklerini yapsada zaten ölecek olan stark ın kendini silaha dönüştürmesi orjinal bir fikirdi devam filmininde başarılı olacağını sanıyorum.

N3CAT1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ghost rider resmini hemen yaptım masaüstü resmi olarak

---------- saat 13:49 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:47 eklenmişti ----------

Alıntı ubuntuman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ironman çok başarılıydı teröristlerin elinde istediklerini yapsada zaten ölecek olan stark ın kendini silaha dönüştürmesi orjinal bir fikirdi devam filmininde başarılı olacağını sanıyorum.
    2 gün önce izledim iron man'i. gerçekten 10 numara diyebileceğim bir film. bu kadar iyi olacağını beklemiyordum açıkçası. 2. filmi bekliyorum sabırsızlıkla

Carnage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

En süperi Batman Begins idi. Batman Year One adlı eseri kaynak alan bu film müthiş bir seriye harika bir önbölümdü.

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)