User Tag List
Çin, Yine Dünya Lideri!
SDN Haberleri/Makaleleri (Yeni!) forumunda Çin, Yine Dünya Lideri! konusunu incelemektesiniz.
Internet zararlılarının en yoğun biçimde yaratılıp, dünyaya dağıtıldığı ülkeler belli oldu. Bazı sürprizlerin bulunduğu listede bilin bakalım, dünya lideri kim oldu? Google'ı ülkesinden "insan hakları temsilcilerine yönelik hack saldırıları" nedeniyle ...
-
30-03-2010 23:09 #1
Çin, Yine Dünya Lideri!
Internet zararlılarının en yoğun biçimde yaratılıp, dünyaya dağıtıldığı ülkeler belli oldu. Bazı sürprizlerin bulunduğu listede bilin bakalım, dünya lideri kim oldu?
Google'ı ülkesinden "insan hakları temsilcilerine yönelik hack saldırıları" nedeniyle kovan(Çin, Google'ın bu saldırılara içerlemesine epey bozulmuştu) Çin, internet zararlılarının en yoğun biçimde yaratılıp dağıtıldığı ülke oldu.
*
Çinliler, internette bulunan kötücül yazılımların yüzde 30'unu tek başına üretiyor. Romanya, sürpriz biçimde yüzde 21'lik paya hakim. Tayvan yüzde 16, Amerika ise yüzde 13'lük pay sahibi. Bahsi geçen ülkeleri kutluyor, başarılarının(!) devamını diliyoruz.
:: Internet zararlıları tarafından saldırıya uğradınız mı? Uğradıysanız, bunu nasıl telafi ettiniz?
Yazan: Ata Terun
SDN - http://shiftdelete.net
-
30-03-2010 23:35 #2
-
31-03-2010 00:19 #3
-
31-03-2010 01:38 #4
Internet zararlıları tarafından saldırıya uğradınız mı? Uğradıysanız, bunu nasıl telafi ettiniz?
arkadaşım tarafından zarar uğratıldım. daha bilgisayardan fazla çakmazken ve antivirüs yokken arkadaş resmin içine trojen gibi bişey koyup benim bilgisayarı ele geçirdi. sonra sistem32 den sildim geç farkettim o ara dalgasını geçti tabi

-
31-03-2010 11:04 #5
Facebook'ta habire komik video paylaşıp MSN'den zırt pırt titreşim yollayan adam da benim nazarımda Internet zararlısıdır..!
Konu Bilgileri
Bu konuyu görüntüleyenler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)