User Tag List

Gösterilen sonuçlar: 1 ile 4 ve 4

İPhone'lar Böyle Kırılıyor

SDN Haberleri/Makaleleri (Yeni!) forumunda İPhone'lar Böyle Kırılıyor konusunu incelemektesiniz.

Kullanmazdım açıkcası. ...

spybot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kullanmazdım açıkcası.

The Dark Knight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart İPhone'lar Böyle Kırılıyor

Apple başarılı telefon serisi iPhone, uygulama fiyatları yüzünden kullanıcıların tepkisini çekiyordu. Bakın tüketiciler bu durumdan nasıl kurtuluyor...

Son yılların en popüler ürünü olan iPhone'lar, kullanıcılardan övgü aldığı kadar tepki de çekiyor. Bu durumu tetikleyen en büyük sorun ise Apple'ın, piyasayı değiştiren apps (uygulamalar) sistemi. Bu süper teknolojik telefonu hakkıyla kullanmak için Appple Store'dan onlarca uygulama ve program indirmeniz gerekiyor.
    Bazı kullanıcılar bu durumdan hiç de şikâyetçi değil. Telefonlarıyla gitar çalmak, tabanca kullanmak gibi çılgınca özellikler için para vermeyi seviyorlar. Bundan hoşlanmayanlar ise jailbreak yöntemini kullanıyor.
    *
    Satış rekorları kırdı
    Hackler'lar tarafından geliştirilen iDongle adlı çip ise, iPhone'u kolayca kırmanın yegane yolu. İşletim sistemi OS 3.1.2 iPhone ve iPod Touch'larda çalışan çip, cihazın koruma sistemini etkisiz hale getiriyor.
    İnternette, çeşitli versiyonları bulunan iDongle' kısa sürede satış rekorları kırdı. Ancak yonganın* sunduğu özelliklerin yanında aslında hiç de güvende olmadığını belirtmemiz gerek. Şu anda, ünlü telefonu etkileyen birkaç virüs ise sadece jailbreak yöntemiyle kırılmış telefonları ele geçiriyor.
    :: iPhone'ununuzu riske atmak pahasına bu cihazı kullanır mıydınız?
    Yazan: Cem Süer
    SDN - http://shiftdelete.net

Elmacik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dün bir yorum gördüm, kendisinden sonra yazılmış bir şeyden alıntı yapmıştı, dedim SDN'de geleceği bilen kahin arkadaşlar var sanırım. Şimdi bakıyorum editörün yazısı spybot'a yorum gibi olmuş; mesaj saatlerini kontrol ettim, gördüm ki SDN'de teknik bir arıza var. (Yorum, editörün yazısından önce görünüyor.)

REDFOKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

formda hatalar var sanırım ma ben bu ıphone oldum olası sovuk kaldım ısınamadım vesselam..

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)