User Tag List
Deprem Mağdurlarına Yardım Edecekler
SDN Haberleri/Makaleleri (Yeni!) forumunda Deprem Mağdurlarına Yardım Edecekler konusunu incelemektesiniz.
Vodafone, Elazığ'da meydana gelen depremde zarar gören vatandaşlarımızın iletişim ihtiyaçlarını karşılaması için özel bir organizasyon düzenliyor. İşte operatörün depremzedelere olan yardımı... Geçtiğimiz günlerde yaşanan depremin yaralarını sarmak için birçok firma ...
-
09-03-2010 17:53 #1
Deprem Mağdurlarına Yardım Edecekler
Vodafone, Elazığ'da meydana gelen depremde zarar gören vatandaşlarımızın iletişim ihtiyaçlarını karşılaması için özel bir organizasyon düzenliyor. İşte operatörün depremzedelere olan yardımı...
Geçtiğimiz günlerde yaşanan depremin yaralarını sarmak için birçok firma seferber olmaya başladı. Vodafone da bölgedeki mağdurlara yardım etmek için bazı kararlar aldı.
Kontör ve ücretsiz konuşma hediye ettiler
Firma,* Elazığ'da yaşanan deprem felaketinde mağdur olan vatandaşlarımızın iletişim kurmaya en çok ihtiyaç duydukları bu zor günlerinde, deprem bölgesinde bulunan tüm* abonelerine 9 Mart itibariyle 1 hafta boyunca ücretsiz yurtiçi her yöne görüşme sağlayacağını açıkladı.*
Ayrıca, operatör bölgede bulunan* kontörlü hat abonelerine* hediye 100 kontör yüklediğini de belirtti.*
:: Vodafone'un bu sosyal sorumluluk kampanyasını sizde diğer telekom kurumluları da uygulamalı mı?
Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net
*
*Konu The Dark Knight tarafından (09-03-2010 Saat 22:01 ) değiştirilmiştir.
-
09-03-2010 17:58 #2
-
09-03-2010 19:15 #3
Hem reklam hem de faydalı bir uygulama. Eminim kontörü olmayan bir çok insan çevresindekiler ile iletişim kurabilmiştir. Eyvallah Vodafone..
-
09-03-2010 19:22 #4
İmla denetimi sıfır olan bir yazı olmuş.Editör'den daha özenli olarak yazmasını istiyoruz.
Soruya gelince keşke yapsalar diğer operatörlerde böyle şeyleri.kuruluları,mahdurlara
-
09-03-2010 21:56 #5
Vodafone ücretsiz her yöne görüşme sunarken Turkcell Elazığ için ne yaptı dersiniz? Faturalı hat kullanıcılarının faturalarını bir ay ertelemişler! Allah razı olsun tabi yine de!
Konu Bilgileri
Bu konuyu görüntüleyenler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)