|
![]() |
SDN Forum » Google, Picnik'i Aldı! |
![]() |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 | ||
|
|||
|
Görüntüleme: 798
|
|||
|
|
#2 |
![]() Profesör
Durumu: ÇevrimDışı
Tecrübe Puanı: 5
SDN Puanı: 186
![]() ![]() |
Artık kullanıyorum
![]() |
|
|
|
#3 |
![]() Profesör
Tecrübe Puanı: 4
SDN Puanı: 212
![]() ![]() ![]() |
Bu Google yakında başka firma bırakmayak ortada.Gelen geçen ne varsa hepsini aldı yahu
![]() |
|
|
|
#4 |
![]() Rektör
Tecrübe Puanı: 5
SDN Puanı: 446
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kullanmıyordum , belki bundan sonra kısmet olur
![]() |
|
|
|
#5 |
![]() Profesör
Tecrübe Puanı: 2
SDN Puanı: 209
![]() ![]() ![]() |
Güzel haber
![]() |
|
|
|
#6 |
![]() Administrator
Tecrübe Puanı: 11
SDN Puanı: 364
![]() |
iPhone uygulamasını kullanmıştım epey keyifli idi.
|
|
|
|
#7 |
![]() Asistan
Tecrübe Puanı: 3
SDN Puanı: 3
![]() |
ismi çok hoş
"picnic" did you mean piknik ? ![]() |
|
|
|
#8 |
![]() Profesör
Tecrübe Puanı: 4
SDN Puanı: 115
![]() ![]() |
kimin aklına gelirdi ki, sen tut bir arama motoru yap. dünyaya yön ver. Düşünülmeyeni düşünenler başarıyor işte... Google yerinde durmuyor. durmadıkça da geriye düşmeyecektir.
|
|
|
|
#9 |
![]() Asistan
Tecrübe Puanı: 3
SDN Puanı: 1
![]() |
Bunu da mı Aldın Lan Google!
Ben Aylardır Boşuna HDR Resim Çekme Dersi Almışım Bu Siteyi Keşfettim HDR'siz Resimlere HDR Uygular Oldum ![]() |
|
|
|
#10 |
![]() Üyecik
Tecrübe Puanı: 2
SDN Puanı: 29
![]() |
sevgili google... her ne kadar sen beni tanımamazlıktan gelsen de her gün siteme girip okuyorsun... bak uğraşıp duruyorum, hatta size ciddi ciddi bir projeye girişmeden önce türkiye ofisinize mesaj attım: dedim ki: türkiyede kitap aramak bir dert, internette ayrı bir dert... bir çok kitapçı var... gelin bunları bir arama motoru yapalım...
siz teşekkür ederiz, sağolun, karnımız tok diye bile bir geri mesaj atmadınız... ne oldu: çıktım ben de www.kitaptilkisi.com olarak, sizi kullanarak (cse) bu siteyi yaptım ve takır takır kitap buluyorum... evvela bu güzel site bill gates amcama ve google ailesine kapak olsun ![]() ilaveten beni hala işe almadığınız için size sitemkarım... bakın türkiyede açık kaynak üstüne bile doğru dürüst bir site yok: gelin yapalım dedim... (demedim ya siz dedim sayın) sesiniz bile çıkmadı... www.acikkaynaktv.com u yaptım... daha da yapacağım... sitemde belki 500 açık kaynak yazılım bilgisi olunca beni de işe almak için davet edeceksiniz... lakin hemen söylim: "hani bir zamanlar, fakir ama onurlu bir açık kaynak kodcu vardı ya... " deyip yaka silkeceğim... ez cümle: google amca beni de işe al ![]() //biraz espri olsun diye abarttım, aldırmayın. sabri ünal |
|
![]() |
| Etiketler |
| yazılım, resim düzenleme, satın aldı, google, picasa, program, picnik, photo editing, fotoğraf editörü |
| Seçenekler | |
|
|