|
![]() | SDN Forum » Türk Oyun Sektörünün Geleceği | ![]() |
![]() |
| | Seçenekler |
| | #1 | ||
| |||
| Görüntüleme: 1665 | |||
| | #2 |
![]() Asistan Durumu: ÇevrimDışı Üyelik Tarihi: May 2009
Yaş: 21 Tecrübe Puanı: 2 SDN Puanı: 28 ![]() | Canım sıkıldığında ara sıra yükleyip tekrar tekrar oynuyorum. Yakın zamanda online oynama imkanı çıkacak , şu an beta aşamasında online çıktığında büyük patlama yapması bekleniyo. |
|
| | #3 |
![]() Rektör Durumu:
Çevrimiçi Üyelik Tarihi: Apr 2009
Yaş: 19 Tecrübe Puanı: 4 SDN Puanı: 372 ![]() ![]() ![]() ![]() | ::Mount & Blade'i denediniz mi? Denemedim.Ama şimdiden merak ettim x) ::Ülkemizde daha fazla oyun yapılmasını istiyor musunuz? Forumda Ülkemizde oyun yapılmamasını istemeyen üye çıkacağını zannetmiyorum.Yapılsa çok iyi olur.Bıktım artık yabancı oyunları oynamaktan.Zaten hepsinin dilide İngilizce oluyor.Oysa Crysis oyununda Cevat Yerli kardeşleriyle birlikte çok iyi iş çıkarmışlar.Oyunda istenilen tam olarak anlaşılıyor ve zevkide bir başka....Ama yapılsın demekle olmuyor işte.Oyunu yapacak olanlara sağlam bir sponsor lazım ki devamını getirebilsinler ![]() |
|
| | #4 |
![]() Üyecik Durumu: ÇevrimDışı Üyelik Tarihi: Dec 2009
Yaş: 21 Tecrübe Puanı: 1 SDN Puanı: 1 ![]() | bence crysis tarzı felan değil Osmanlıyı anlatan bir oyun yapılması daha güzel olur bence |
|
| | #5 |
![]() Doçent Durumu: ÇevrimDışı Üyelik Tarihi: Jan 2008
Yaş: 16 Tecrübe Puanı: 3 SDN Puanı: 17 ![]() | İnşallah biz de yakında küçük çaplı online oyun yapımına başlıcaz inşallah Mount & Blade kadar iyi bir oyun yaparız ![]() ::Ülkemizde daha fazla oyun yapılmasını istiyor musunuz? Tabiki istiyoruz ne kadar çok oyun yapılırsa o kadar gelişir ülkemizdeki oyun sektörü. |
|
| | #6 |
![]() Profesör Durumu: ÇevrimDışı Üyelik Tarihi: Nov 2009
Yaş: 18 Tecrübe Puanı: 2 SDN Puanı: 282 ![]() ![]() ![]() | orda yanılmıyosam m&b ın kurucusunun ısmını verdı yardımcı olur vs dıye onların forumundada bı kac ay takılmıslıgım var ve sunu dıyebılırmkı adam turk forumlarından cok yabancı forumları dolasıyo camur atmak gıbı olmasında oyle bı foruma sahıpler m&b nın oyununa donmek gerekırse oyun guzel ama soyle bı sorun var senaryo kıtlıgı cekıyo questler aynı yok at getır bıze 10 tane yok esek cal su koyden 5 tane yok sovalye yetıstır bılmem kac tane bı noktadan sonra baymaya baslıyo butuh harıtayı ele gecırdık dıyelım ee ondan sonra ne oluyo? hıc bısı sıl bastan tekrar oynuyosuncrysıs gıbı bı oyun beklemesınler baltalamasınlar dıyolar ama adamlar kac bın tane sayfalık senaryoyla ıse baslıyolar m&b ın senaryosunu kendımız cıkarsak yuz sayfa anca cıkar onlıne oyunlarınında ben bı ıkı fıkrını gordum genelde Deathmatch ve teammatch tarzı bısı olcaktı egerkı boyle bısı olursa patlamanın etkısı sadece kendı caplarında olur o kadar canım sıkıldıkca ındırır oynarım ama oynadıgım sure 2 haftayı gecmez cunku oyun sıkar adamı o yuzden ne para vermeyı dusundum sımdıye kadar ne de hevesle oynadım (crysis ilk cıktıgı zmn demosunu ındırmıstım sıstemım kaldırsaydı orjınalını gıdıp alcaktım yanı kısacası turk oyun sektorunun gelısmesı acısından katkıda bulunmayı severım) |
|
| | #7 |
![]() Rektör Durumu: ÇevrimDışı Üyelik Tarihi: Dec 2007
Yaş: 30 Tecrübe Puanı: 6 SDN Puanı: 106 ![]() ![]() | Hayır hiç denemedim... |
|
| | #8 |
![]() Profesör Durumu: ÇevrimDışı Üyelik Tarihi: Mar 2008
Yaş: 24 Tecrübe Puanı: 3 SDN Puanı: 35 ![]() | Bence çok güzel bir oyun M&B savaş dinamikleriyle olsun hareket kabiliyetinin gercekciliğiyle olsun süper bi oyun inş daha iyilerinide yaparlar. |
|
| | #9 |
![]() Profesör Durumu: ÇevrimDışı Üyelik Tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 5 SDN Puanı: 108 ![]() ![]() | TalesWorlds değil TaleWorlds ![]() Oyun gayet başarılı RPG dalında. |
|
| | #10 |
![]() Doçent Durumu: ÇevrimDışı Üyelik Tarihi: Dec 2008
Yaş: 29 Tecrübe Puanı: 2 SDN Puanı: 147 ![]() ![]() | Videoyu izledim... Türkiyede malesef oyunu bir kenara bırakın, herhangi bir sektöre ilişkin yazılım üretmek için maddi destek bulamıyorsunuz. Oysaki yatırımcı 5 senede 1 koydu ise 20 kazanacak haberi yok.... |
|
![]() |
| Etiketler |
| mount blade, talesworlds, turkiyede oyun sektoru, oyun yapimcilari icin tavsiyeler |
| Seçenekler | |
| |