User Tag List
Nokia, iPhone Killer mı olacak?
SDN Haberleri/Makaleleri (Yeni!) forumunda Nokia, iPhone Killer mı olacak? konusunu incelemektesiniz.
iPhone Killer denilen ünvan şimdilik hiçbir telefona nasip olmadı. Peki ya olaya tek açıdan bakıyorsak? iPhone piyasaya çıktığından beri, telefon piyasasında oldukça radikal değişiklikler yaşandı. Nokia'nın egemenliği sona ermedi belki ...
-
08-11-2009 18:29 #1
Nokia, iPhone Killer mı olacak?
iPhone Killer denilen ünvan şimdilik hiçbir telefona nasip olmadı. Peki ya olaya tek açıdan bakıyorsak?
iPhone piyasaya çıktığından beri, telefon piyasasında oldukça radikal değişiklikler yaşandı. Nokia'nın egemenliği sona ermedi belki ama, pazar payında bir hayli düşüş oldu. Hatta yeni bir de ünvan türedi: iPhone Killer. Bunun anlamı, iPhone'u tahtından indirebilecek, deyim yerindeyse iPhone'u öldürecek olan telefon. Piyasaya çıkan birçok telefon, üretici firması tarafından iPhone Killer olarak nitelendirilmişti. Fakat hiçbiri bu ünvana tam anlamıyla sahip olamadı.
Şimdi de Motorola'nınDroid telefonu bu ünvana layık gösteriliyor. Telefon piyasaya çıktığında bunun doğruluğunu gözlerimizle göreceğiz. Fakat uzmanlar, olaya yanlış açıdan baktığımızı, iPhone Killer'ın tek bir telefon olmayabileceğini belirtiyor. Öyle ki, Nokia'nın Smartphone satışları iPhone'u sollamış durumda. Bu da, iPhone Killer olarak bir telefonun değil de, bir telefon üretcisinin olabileceği gösteriliyor.
:: Sizce de Nokia, iPhone'u tahtından edebilir mi?
Yazan: Akhun Aktosun
SDN - http://shiftdelete.net
-
08-11-2009 18:35 #2
Multi-touch,güneş altında ekranın görünürlüğü ve sörf kolaylığı. Bunun dışında hiç bir artısı yok. WM 7 ile multi touch geliyor,ekranlar yüksek çözünürlük ve aydınlatmalı Amoled e geçişler yaşanıyor. Bunlar olunca iphone mefta
-
09-11-2009 12:54 #3
1996 den beri cep telefonu kullanıcısıyım. Yeni çıkan teknolojiyide sık takip eden ve İphone'den önce yılda, 2 sefer model değiştiren biri olarak, iphone'yi tahtından indirecek bir marka ve model çıkacağını sanmıyorum. Yaklaşık 1 yıldır iphone kullanıyorum şimdiye kadar hiç sıkılmadım. bunda en önemli sebeb iphone'nin çok dinamik bir cihaz olmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum.Yeni çıkan yazılım ve proğramlarla yepyeni bir telefon kimliğine bürünen iphone, kullanıcılarına başka bir telefon ile ilgilenmesine müsade etmiyor.
-
09-11-2009 13:13 #4
apple ve ürünlerini oldum olası hiç sevmedim. piyasadaki aynı standarttaki telefonlardan daha az özellik barındırmasına daha pahalı bir ürün. ayrıca mac os da buna dahil bence.
-
09-11-2009 14:11 #5
-
09-11-2009 17:53 #6
uzun bir süre apple ın yerini alacak bir marka ve ürün çıkmaz bence apple her zaman üst standartları belirliyor mesela bir normal elektronik markete gidip ürünlere bakıyorum bir de istanbul bilkoma gidip apple ürünlerine başım dönüyor bilkomda mükemmel hepsi ürünlerin
-
09-11-2009 17:55 #7
Başınız dönmesi Apple ürünlerinin bembeyaz renginden olmasın sakın
Malum, ışıkta iyi parlıyor
Konu Bilgileri
Bu konuyu görüntüleyenler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)