Resimleri Bu Programla Düzenleyin

SDN Haberleri/Makaleleri (Yeni!) forumunda Resimleri Bu Programla Düzenleyin konusunu incelemektesiniz.

Windows'un resim görüntüleme ve düzenleme programları yetmiyorsa, kırpma ve yeniden boyutlandırma işlemlerini yapmanın en kolay yolu bu videoda! Sistem dostu, pratik ve ücretsiz bir görsel düzenleme programı olan IrfanView , ...

SDN Forum »Haberler »SDN Haberleri/Makaleleri (Yeni!) » Resimleri Bu Programla Düzenleyin

Konuyu Toplam 1 Kişi Okuyor. (0 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir) // 336 kez okundu

LinkBack Seçenekler
Alt 04-11-2009, 23:48   #1

Alengirli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Editör
Durumu: ÇevrimDışı
Tecrübe Puanı: 5
SDN Puanı: 44
Alengirli is on a distinguished road

Windows'un resim görüntüleme ve düzenleme programları yetmiyorsa, kırpma ve yeniden boyutlandırma işlemlerini yapmanın en kolay yolu bu videoda!

Sistem dostu, pratik ve ücretsiz bir görsel düzenleme programı olan IrfanView, tek başına hem Windows Fotoğraf Görüntüleyici'nin hem de resim düzenleme programınızın yerini alabilecek kadar iyi. Fotoğrafları çok daha hızlı bir şekilde yükleyip görüntüleyen IrfanView ile sadece basit kırpma ve yeniden boyutlandırma değil, filtreleme ve diğer bazı ileri düzey işlemleri de yapabilirsiniz.
Bu başarılı programın kurulumunu ve ardından kısayol tuşlarıyla kolayca nasıl kırpma ve boyutlandırma yapıldığını öğrenmek istiyorsanız, hazırladığımız eğitim videosunu mutlaka izleyin.
:: Siz hangi resim düzenleme programını kullanıyorsunuz?
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net
Alt 05-11-2009, 00:06   #2

OnLT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör
Tecrübe Puanı: 4
SDN Puanı: 86
OnLT will become famous soon enough

Alıntı:
:: Siz hangi resim düzenleme programını kullanıyorsunuz?
Corel Photo Paint
Alt 05-11-2009, 09:53   #3

promaestro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyecik
Tecrübe Puanı: 2
SDN Puanı: 1
promaestro is infamous around these parts

ACDSee photo manager 3. kullanıyorum. 2.5 sürümü gibi yavaş değil. temel fotoğraf düzeltme işlemlerimi gayet hızlı şekilde sağlıyor. bundan öncesinde xnview de denedim o da gayet hızlı ama acdsee kısayollarına okadar alışmışım ki vazgeçtim xnviewden. vazgeçmemin diger bir nedeni de batch (toplu resim işleme özelliği) işleminini acdsee kadar iyi yapamaması.

Etiketler
animasyon, ucretsiz yazilim, irfanview, resim boyutlandirma, resim kirpma

Seçenekler