User Tag List
Anketimiz: İşlemci tercihiniz neden Phenom II X3 720 Black Edition olurdu?
- Katılımcı sayısı
- 444. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
BlacK Edition demek, çok iyi overclock demektir.
71 15.99% -
3 her zaman 2'den büyüktür.
35 7.88% -
Ben yapamasam bile AMD Over Drive benim yerime overclock yapar!
54 12.16% -
Hepsi
284 63.96%
AMD'den Ödüllü Anket - Phenom II X3 720 Black Edition Kazanma Şansı
SDN Duyuruları forumunda AMD'den Ödüllü Anket - Phenom II X3 720 Black Edition Kazanma Şansı konusunu incelemektesiniz.
İşlemci, yonga seti ve ekran kartını Dragon platformunda bir araya getiren AMD'nin yeni ödüllü anketi burada! Katılın, Phenom II X3 720 Black Edition kazanma şansı yakalayın! İşlemci ve ekran kartlarıyla ...
-
04-05-2009 23:25 #1
AMD'den Ödüllü Anket - Phenom II X3 720 Black Edition Kazanma Şansı
İşlemci, yonga seti ve ekran kartını Dragon platformunda bir araya getiren AMD'nin yeni ödüllü anketi burada! Katılın, Phenom II X3 720 Black Edition kazanma şansı yakalayın!
İşlemci ve ekran kartlarıyla tanıdığımız AMD, Phenom II işlemcileriyle, herkese hitap ediyor. Uygun fiyatla yüksek performansı başarılı bir şekilde bir araya getiren AMD, Phenom II serisinde üç ve dört çekirdekli işlemciler sunuyor. Özellikle de üç çekirdekli Phenom'lar, fiyatlarına oranla verdikleri performansta ve hız aşırtma yetenekleriyle her kesimden kullanıcının ilgisini çekiyor.
Neden Üç Çekirdek?
AMD'nin doğal dört çekirdek yapısı, iki tane çift çekrideğin yan yana getirilmesiyle oluşmadığı için, gerektiğinde bir çekirdeği kapatılarak kullanıcılara daha ekonomik ama yine güçlü altenatifler sunmakta kullanılabiliyor. Bu şekilde AMD, daha önce hiç olmamış bir segmentte de kendisini gösteriyor.
Anketin sonunda bir kişiye hediye edeceğimiz AMD Phenom II X3 720 Black Edition, 2,8 GHz hızında çalışan, ama üzerinde çarpan kilidi olmadığı için kullanıcıların istedikleri gibi hız aşırtmaya tabi tutabilecekleri bir işlemci. tek yapmanız gereken soruyu cevaplamak ve AMD Phenom II işlemcilerle ilgili fikirlerinizi herkesle paylaşmak.
Nasıl Katılacaksınız?
Bütün adımların gerçekleştirilmesi, katılım için zorunludur:
:: Üye değilseniz ShiftDelete.Net'e üye olun.
:: Ankette oyunuzu kullanın.
:: AMD ve ürünleri (Özellikle de yeni Phenom II) hakkında yorumlarınızı burada herkesle paylaşın.
:: Profil bilgilerinizi ve e-posta adresinizi güncel tutun ki, kazanırsanız size ulaşabilelim.
Katılım Şartları
:: İşlemcinin ne olduğundan haberdar olan her T.C. vatandaşı etkinliğe katılabilir.
:: Ankette her seçenek doğru olabileceği için katılan herkesin kazanma şansı var.
:: ShiftDelete.Net'te çalışıyorsanız, hem sizin hem de birinci dereceden akrabalarınızın ödül kazanma şansını yakmış bulunuyorsunuz.
:: Her kişi, bir hesapla bir kere oy kullanabilir. Mükerrer katılımlar sizi çekilişin dışında bırakacaktır.
:: Oy kullanma süresi 18 Mayıs gece yarısında sona eriyor.
:: Eğer talihlilere üç gün içerisinde ulaşılamazsa, hediye yedek talihlilere gönderilecek.
Ödül Ne?
Bir kişi AMD Türkiye'den AMD Phenom X3 720 Black Edition kazanacak.

Herkese bol şans
Bilgi için: AMD
SDN - http://shiftdelete.net
-
04-05-2009 23:29 #2
Vira Bismillah..

AMD işlemci konusunda çok iyi canımm
Konu ZorhaK tarafından (04-05-2009 Saat 23:31 ) değiştirilmiştir.
-
04-05-2009 23:30 #3
-
04-05-2009 23:31 #4
-
04-05-2009 23:32 #5
hade bakalım amd kullanmadım ama bu ürün benim intelden daha iyidir herhalde
Konu Alptekin46 tarafından (16-05-2009 Saat 21:25 ) değiştirilmiştir.
-
04-05-2009 23:37 #6
amd yapıyor kardeşim ...
-
04-05-2009 23:37 #7
Phenom II X3 720 BE dört çekirdekli işlemci alamayacak durumdaki kişilere atın gibi bir işlemci.2x fiyatına 3 çekirdekli bir işlemci.Üçüncü çekirdeğin önemini çoklu çekirdek desteği sağlayan oyun ve programlarda hissedersiniz.(render vs.)
Black edition yani çarpan kitinin açık olması çok önemli bir özellik.BE sayesinde kuzey köprüsüne fazla yüklenmeden overclock yapabiliriz.
''AMD overdrive'' bu program sayesinde hiç overclock bilmeyen bir kişi bile çok kolay 2 tık ile overclock yapabilir, stabilitesini ölçebilir ve skor alabilir.
Ayarıca
''Amd Fusion'' bu program benim için devrim derecesinde bir şey.Programı expert modunda çalıştırıp oyuna girerseniz fazladan 5 - 15 fps artışı yaşabilirsiniz.(Sisteme göre değişiyor)Programın mantığı arka planda çalışan gereksiz yazılımları kapatarak işlemci ve ram kullanımını azaltmak.Bu da size performas olarak yarıyor.
Örnek verirsek Vista da 5.0 puan alan bir işlemcide Fusion (expert mode) çalıştırılınca vista puanı 5.9 a çıkıyor.
Bu arada ilk oy benden
-
04-05-2009 23:39 #8
hepsi seçeneğini işaretledim gerçi amd overdrive yerimize o.c yapsa da,çarpan kilitsiz de olsa bu işlemci sanırım 3.5ghz civarında tıkanır hava ile ama olsun.Çok çekirdek destekli uygulamalarda sahiden 3>2 olduğundan,tüm seçeneklerde doğruluk payı var.:euro:
-
04-05-2009 23:39 #9
Amd kullanmadım bu zamana kadar ama eğer bu işlemci bana çıkarsa hiç düşünmeden anakartı değiştirip Amd ye geçerim.
-
04-05-2009 23:44 #10
Konu Bilgileri
Bu konuyu görüntüleyenler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)