User Tag List

Anketimiz: Samsung wave 3 alırmısınız ? bütçe sıkıntısı yok.

Katılımcı sayısı
11. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • evet

4 36.36%
  • hayır

7 63.64%
1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 13

Samsung wave 3 alınır mı?

Samsung forumunda Samsung wave 3 alınır mı? konusunu incelemektesiniz.

Başlıkta da belirttiğim gibi samsung wave 3 alır mıydınız ? eğer hayırsa neden ve onun yerine işlemcisi 1.4 ve ekranı 4" olan herhangi bir telefon önerir misiniz ? not: bütçe ...

ethem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Samsung wave 3 alınır mı?

Başlıkta da belirttiğim gibi samsung wave 3 alır mıydınız ? eğer hayırsa neden ve onun yerine işlemcisi 1.4 ve ekranı 4" olan herhangi bir telefon önerir misiniz ?

not: bütçe sorun değil.

herkese şimdiden teşekkürler.
    Konu ethem tarafından (21-02-2012 Saat 18:23 ) değiştirilmiştir.

telefonun wave 1 var güzel telefon ama bada 2,0 geliştirilebilirmi bilemem keşke işletim sistemini sonradan değiştirilebilse 10 numara telefon olur bence.
    ethem ve |SeYYaH| bunu beğendiler.

|SeYYaH| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı malatya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    telefonun wave 1 var güzel telefon ama bada 2,0 geliştirilebilirmi bilemem keşke işletim sistemini sonradan değiştirilebilse 10 numara telefon olur bence.
    doğru dersin malatya, ben de vawe 1 kullanıyorum. sınıfı içinde gerçekten bir numara. ne ki samsung bizlere gerçekten büyük vefasızlık etti, bada 2.0'ı nerdeyse sekiz öncesine söz verdikleri halde hala yayınlamadılar. symbian'cıların anna"sı, belle"si midir ne, onlar kavuştu da biz hala beklemedeyiz. bekleme yarışını nokiacılar kazandı anlayacağınız. o yüen ki kırgınım samsungculara.
    malatya bunu beğendi.

GuitarFish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ben Wave(8500) kullanıcısıyım. Karşılaştırılacak telefona göre değişir ama en azından Galaxy S plus alma şansın varsa ona yönel derim. Ama yok galaxy s'ler uygun değilse bence kötü seçim değil. İnternette var olan her sitenin, her uygulamanın Bada'da olmasını bekliyorsan tabii ki tavsiye etmem. Ama genel olarak ihtiyacın olabilecek birçok program var, en azından beni idare ediyor (Tabii whats app ve viber senin için çok önemliyse onlar şimdilik yok mesela) Onun dışında bada 2 görsellik ve içerik olarak cidden güzel oldu, teşhir ürünlerini deneyebilirsin. Wave 3 zaten şık telefon.. Dediğim gibi çok farklı uygulamalara sahip olmak istiyorsan android'e yönel, ama ben hızlı, sağlam ve şık telefon isterim uygulama içeriğinin çok olması şimdilik ön planda değil dersen wave 3'ü tavsiye ederim.

MuStAfAA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Wave 2 kullanıcısıyım ve bada teknikçisiyim yani bu işe gönül verdim ancak alma derim , samsung ilgilenmiyor badayla hep arka planda oluyor bada. Uygulama falan pek fazla yok bada 2 çıkıcak yani ben yüklüyorum bazı arkadaşlara wave 3 te bada 2 var ancak çoğu işe yarayacak uygulamalar ücretli . Herneyse wave serisinin işlemcisi,tasarımı sağlamlığı tüm telefonlardan bin kat iyidir ancak bu işlemci güzel bir işletim sisteminde kullanılmayınca böyle kötü şeyler çıkıyor ortaya . Karar senin

samilcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Al gitsin LG Optimus Black

samedsymn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

haaaaaayııır, hocam sakın android dururken bada da neymiş galaxy s... serisine bakın, s2 kıllanıyorum şiddetle tavsiye ederim.

Alıntı |SeYYaH| Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğru dersin malatya, ben de vawe 1 kullanıyorum. sınıfı içinde gerçekten bir numara. ne ki samsung bizlere gerçekten büyük vefasızlık etti, bada 2.0'ı nerdeyse sekiz öncesine söz verdikleri halde hala yayınlamadılar. symbian'cıların anna"sı, belle"si midir ne, onlar kavuştu da biz hala beklemedeyiz. bekleme yarışını nokiacılar kazandı anlayacağınız. o yüen ki kırgınım samsungculara.
    hakkaten telefon hem hızlı hem kibar ne bilim oyun filim izlemede gayet güzel ama çıkarmışlar bir bada ne geliştiriyorlar ne birşey yapıyorlar.belki bir şans olsa cdrom falan takılsa herhalde herkez işletim sistemini değiştirir.sırf badayı geliştirmiyorlar diye.windows xp yada win 7 kurarlar.demi SeYYaH.
    bana sorarsan bu motorola atrix
    http://www.hizlial.com/telefon/cep-t....1472.0003.htm

LG P970 Optimus

http://www.hizlial.com/telefon/cep-t....1165.0167.htm

yada htc bir bak ona göre karar ver derim.ama karar vereceğin telefon sadece işletim sistemine göre değişecek bunuda bil.
    |SeYYaH| bunu beğendi.

volgan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

wave gts 8500 ım var bada ile çile çekeceğine abdroid e bak derim

uygulama açısından pek sıkıntısı yok da sürüm güncellemesi 40 yılda bir, bada 2.0 çıkacak diye 2 yıldır bekletiyorlar

ethem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

şimdi daha da kararsız kaldım yorumlarda ağırlıklı olarak alma çıkıyor ama anket de al diyor

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)