User Tag List

Gösterilen sonuçlar: 1 ile 9 ve 9

Samsung Galaxy W (i8150) Tavsiye Eder misiniz?

Samsung forumunda Samsung Galaxy W (i8150) Tavsiye Eder misiniz? konusunu incelemektesiniz.

Merhaba arkadaşlar. Yeni bir telefon alacağım. Dokunmatik geniş bir ekran ile internet kullanımına elverişli , müzik video,oyun vb. multimedia kullanımı iyi, görüntülü görüşme yapabileceğim, kamerası kullanışlı bir telefon istiyorum. Kalitesi ...

Standart Samsung Galaxy W (i8150) Tavsiye Eder misiniz?

Merhaba arkadaşlar. Yeni bir telefon alacağım. Dokunmatik geniş bir ekran ile internet kullanımına elverişli , müzik video,oyun vb. multimedia kullanımı iyi, görüntülü görüşme yapabileceğim, kamerası kullanışlı bir telefon istiyorum. Kalitesi ve uygulama zenginliği açısından android işlemcili bir telefon almamı tavsiye ettiler. Biraz araştırdım samsung galaxy w nin işimi görebilecek bir telefon olduğunu düşünüyorum. Piyasada 850 ile 1000 tl arasında. Sizin fikrinizi almak istediğim konu, bu telefona bu para verilir mi ? Hakediyor mu yani ? Ya da o parayı veriyorsan şuna da bir bak dediğinz telefon var mı ? ( şu kadar daha koy şunu al demeyin ama bu verebileceğim maksimm para ) Ya da o bütçe ile ikinci el temiz xxxx bulabilirsin bir de bunu düşün dediğiniz alternatifleriniz var mı ? Düşünceleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim =)

fikri olan yok mu arkadaşlar

madmex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Aslında forumla ilgili 3 ayrı başlık var tavsiye edilen cihazlar bölümünde takibini yaptığım biraz araştırırsan faydana olur . Cihazı bende çok araştırdım pek fazla kullanan yok , İşlemcisi iyi , Web kullanımı başarılı, Bir videoda S2 ile karşılaştırıyorlardı tabi S2 daha iyi ama cihazda yaklaşık performans sergiliyordu.
    Geçen Vatan'da indirim vardı almaya gittim 800TL ye , cihazı elime aldığımda çok basit Geldi , oyuncak telefon gibiydi ,düşse parçalancak gibiydi , bir ihtişamı yoktu. Aynı performansı gösteren LG Optimus Black ve Xperia Neo Modellerine yöneldim tavsiye ederim.

Ben alalı bir hafta oldu çok memnunum iphone 3g kullanıordum 2 senedir gerçekten hızı müthiş grafikleri müthiş android zaten müthiş kesinlikle almalısın

Telefon orta halli bir telefon. Ben 3 ay kadar oldu kullanıyorum.
    önceden farklı bir android kullanmadığım için diğer modellere bişey diyemem ama android müthiş bişey.
    ama telefon bence bazı eksikleri var bazan takılmalar oluyor mesela telefon rehberine ulaşmak ve arama yapmak isteyince menüye ulaşmak 10 saniye kadar zaman aldığı oluyor.
    belki güncelleme falan yapsalar bu sorunlar ortadan kalkar. ben genel olarak memnunum

Alıntı turanyildiz58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Telefon orta halli bir telefon. Ben 3 ay kadar oldu kullanıyorum.
    önceden farklı bir android kullanmadığım için diğer modellere bişey diyemem ama android müthiş bişey.
    ama telefon bence bazı eksikleri var bazan takılmalar oluyor mesela telefon rehberine ulaşmak ve arama yapmak isteyince menüye ulaşmak 10 saniye kadar zaman aldığı oluyor.
    belki güncelleme falan yapsalar bu sorunlar ortadan kalkar. ben genel olarak memnunum
    Root yapmanızı tavsiye ederim takılma varsa gereksiz uygulamaları silersiniz ama ben root yapmadan bile hiç takılma yaşamadım kies üzerinden güncelleme yaptınız mı yeni güncellemeyle benim telefon uçuyor resmen

teşekkür ederim arkadaşlar =) aslında marka olarak samsung almak istiyorum s2ler çok pahalı sanırım verebileceğim paranın en iyisi bu =)

madmex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ben ylne LG den yanayım elime aldım telefonu ama yok bana göre değil ama alırsan ve tavsiye edersen yorumlarım değişebilir

Sağol, tavsiyelerin dikkate alınacaktır =)

--- Mesaj Güncellendi ---

bir de arkadaşlar wonder ile s plus ı kıyaslarsak ne dersiniz? fiyat yakın s plusın daha büyük ekranı ve daha fazla hafızası var. Daha da çok kullanılan telefon, eğer s plus daha iyiyse wonder yerine biraz daha koyup onu da alabilirim

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)