User Tag List

Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 10

Mutfaktayım 1.0

Programlama forumunda Mutfaktayım 1.0 konusunu incelemektesiniz.

Merhaba arkadaşlar yeni bir program yazdım Mutfaktayım 1.0... Bu program içerisinde 140' a yakın yemek tarifi, 12 salata tarifi, 60' a yakın tatlı tarifi, 20' ye yakın pratik yemek tarifi ...

Cool Mutfaktayım 1.0

Merhaba arkadaşlar yeni bir program yazdım Mutfaktayım 1.0...

Bu program içerisinde 140' a yakın yemek tarifi, 12 salata tarifi, 60' a yakın tatlı tarifi, 20' ye yakın pratik yemek tarifi bulabilirsiniz. Aynı zamanda yemeklerin resimleri de mevcuttur.

Aynı zamanda faydalı bilgiler bölümünde besinler hakkında yararlı bilgilere ulaşabilirsiniz. Açık kaynak kodları müsait bir zamanda hepinizle paylaşacağım.

BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA GÜZELDİR!

Sizden istediğim program hakkında görüşleriniz. İyice bir inceleyin güzel olmuş mu eksiklikler neler bakın bir size zahmet olmazsa.

Programı indirmek için TIKLAYIN!

cgrszone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Access'e ihtiyaç duyması kötü. Zira ben MS Office ürünlerinden bıktım ve kullanmıyorum. Runtime'ı da yüklemek istemedim açıkçası. Access veri tabanı yerine SQLite kullanıp daha taşınabilir bir veri tabanı ile çalışabilirdiniz. Ya da bu tip basit bir yazılım için XML bile yeterli olacaktır. Ya da OOP ile aranız iyiyse verileri bir class ile ilişkilendirip serialize ederek diskte saklayabilirsiniz...

Proje Sql di zaten hocam ama başka pclerde çalışması için sqlexpress kurdurmak gerekiyordu bende projeyi geri access e çevirdim. Yoksa Sqlden şaşmam access den nefret ederim

--- Mesaj Güncellendi ---

Sql lite da aklıma gelmedi

Bu tip şeyler için aslında SQLite biçilmiş kaftan. Dediğiniz gibi mankineye sql kurdurmak küçük yazılımlar için sıkıntı ve gereksiz. SQLite'ın güzel yanı sunucuya ihtiyaç duymaması. Bir connection DLL'i yeterli...

Hocam c# ta çalıştırmak sıkıntılıymış sqllite'ı. Benim pek bilgim yok Sqllite hakkında şimdi araştırdım. Bilgi edindim. Bencede biçilmiş kaftanmış yani

C# için .net kütüphaneleri var. Çalıştırma anlamında SQL'den bir farkı da yok aslında. Ama ben yine de küçük programlar için XML veya serialization'dan yanayım

PcMühendisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fena sayılmaz aslında

breakdancewar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çok güzel olmş emeğine sağlık

Sağolun Allah razı olsun

MertkanElpeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Xml'lerden çekseydin daha az yorucu olurdu ne gerek var db'ye zaten iki satırlık şeyler. Eline sağlık

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler