Daredevil 4. Sezon Sinyalleri

Bu konuyu okuyanlar

Creative

Kör Cerrah
Emektar
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
13,836
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
17,257
Puanları
113
Yaş
39
1111111.jpg

Netflix platformunun başta gelen Marvel'e ait olan kahraman dizilerinden Daredevil 4. sezon ile ilgili olumlu olarak görebileceğimiz sinyaller vermeye başladır. Luke Cage ve Iron Fist dizilerinin iptalinden sonra Daredevil ile ilgili 1. Sezon ve 2. Sezon olmak üzere büyük övgü alan ve 3. Sezon biraz da olsa izleyiciler için buruk geçse de 4. Sezon ile ilgili bu hafta içerisinde olumlu adımlar atılmak isteniyor. (2. Sezon Punisher ile güzeldi ama değil mi?)

Iron Fist ve Luke Cage bu iki dizinin iptal edilmesi, gelecek yıl yeni bir izleme platformu açacak Disney‘in, Netflix’teki Marvel dizilerini bu platforma taşıyacağı iddialarını da beraberinde getirmişti. Öte yandan Daredevil’ın 3. sezonunun yaratıcısı Erik Oleson, geçtiğimiz günlerde kendi Twitter hesabı üzerinden 4. sezon için çalışmaların devam ettiğini gösteren bir paylaşımda bulunmuştu.

Netflix’in diziyi iptal etme ihtimali hâlâ mevcut ancak görünen o ki bu karar, 4. sezon senaryosuna ve 3. sezonun başarısına bağlı. Dolayısıyla Marvel’ın Netflix dizilerini tamamen iptal edeceği yönündeki iddiaların şimdilik gerçeği yansıtmadığını söylemek mümkün.

Sezonun henüz rafa konacağı belli değil ancak oyuncuların sezonun çekilmesi için hazır olduğunu hatırlatmak isterim. Erik Oleson'un atmış olduğu tivit üzerinde bakacak olursak izleyiciler 4. sezona hazır gibi gözüküyor. Bu durumda yeni sezon için bekleyeceğiz gibi gözüküyor.

:: Daredevil 4. Sezon sizce çekilmeli mi?
 
Üst