User Tag List

Gösterilen sonuçlar: 1 ile 6 ve 6

Dirt 3 2 direksiyon ile oynamak?

Oyun forumunda Dirt 3 2 direksiyon ile oynamak? konusunu incelemektesiniz.

Dirt 3 oyun unu buldum split screen modu icin aldım split screen yapabiliyorum fakat şöyle bir olay var biri klavyeden diğeri direksiyondan oluyor benim istediğim 2sinide direksiyondan oynamak bunu yapmam ...

Standart Dirt 3 2 direksiyon ile oynamak?

Dirt 3 oyununu buldum split screen modu icin aldım split screen yapabiliyorum fakat şöyle bir olay var biri klavyeden diğeri direksiyondan oluyor benim istediğim 2sinide direksiyondan oynamak bunu yapmam mumkunmudur? yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

BEFEGA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eğer 2 direksiyonunuz var ise nasıl Controls ayarlarından 1.Player'a klavye seçebiliyor ve 2.Klavye'den de direksiyonu seçiyorsanız. 1.Player'a Device yerinden Direksiyonu seçerseniz isteğiniz olur gibi

Alıntı BEFEGA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer 2 direksiyonunuz var ise nasıl Controls ayarlarından 1.Player'a klavye seçebiliyor ve 2.Klavye'den de direksiyonu seçiyorsanız. 1.Player'a Device yerinden Direksiyonu seçerseniz isteğiniz olur gibi
    ama şöyle bir sorunum var hocam 1. playere klavye otomatik seçiliyor sanırım

BEFEGA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı enesender Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama şöyle bir sorunum var hocam 1. playere klavye otomatik seçiliyor sanırım
    Hocam 10 kere dedim kendime şu DiRT 3'ü indir kur diye

Maalesef indirmedim. Eğer indirirsem bende Logitech Attack 3 ile Logitech Gaming Wheel var onları oyunda kullanabilirsem denerim ;)

Alıntı BEFEGA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam 10 kere dedim kendime şu DiRT 3'ü indir kur diye

Maalesef indirmedim. Eğer indirirsem bende Logitech Attack 3 ile Logitech Gaming Wheel var onları oyunda kullanabilirsem denerim ;)
    hocam kendi sorumu kendim çözdum kimseden cevap gelmeyince cok pratik aslında gözumden kacırdıgıma inanamıyorum şöyle anlatayım

oyuna girerken Prees start or enter yazısında bir direksiyondan startı tklıyoruz split screen moduna giriyoruz orda 2. konsoldan starta tıklamanızı istiyecek ordanda 2. konsoldantıklıyoruz ve ölene kadar yarışıyoruz

Ne mutlu sorunun çözülmüş bende momo racing var kaç senedir duruyor ama arkadaş o direksiyonu kurması kaldırması o kadar üşendiriyor ki bide sağolsun force feedback i sayesinde narin bilgisayar masamda ne monitör sabit duruyor nede hoparlör çay falan hak getire evde yatıyor direksiyon öyle satmaya da kıyamıyorum ne yapçam ben zaten en son underground 2 yi oynama girişiminden sonra , oyun bittiğinde kollarımda ve omzumda deli bi ağrı oldu iki gün çektim o ağrıyı,diyeceğim şu güzel direksiyon ama değermi bilemiyorum verdiği zevk tartışılmaz tabiiki...

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)