User Tag List

Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 10

Yeni Oyun ZombiRock Online Açılıyor

Oyun forumunda Yeni Oyun ZombiRock Online Açılıyor konusunu incelemektesiniz.

Arkadaşlar yeni bir Mmo oyunu ZombiRock Online 13 Ocak 2012 Cuma günü açılıyor. Oyun tamamen Türkçe. Zaten artık Joygame firması bütün oyunlarını tamamen Türkçe olarak sunuyor. Oyun oldukça eğlenceli. Kapalı ...

Standart Yeni Oyun ZombiRock Online Açılıyor

Arkadaşlar yeni bir Mmo oyunu ZombiRock Online 13 Ocak 2012 Cuma günü açılıyor. Oyun tamamen Türkçe. Zaten artık Joygame firması bütün oyunlarını tamamen Türkçe olarak sunuyor. Oyun oldukça eğlenceli. Kapalı Beta'da dahi binlerce kişi vardı. Gerçekten eğlenceli bir oyun.
    Oyunun tarzı çizgi film vari ve kolay onanabilen bir oyun. Ben kapalı beta testine katıldım çok eğlendim ve çok beğendim. Oyun tarz olarak da komik ve full eğlence sunuyor.
    Kapalı beta bitti, ön kayıt yaptıranlar oynayabiliyordu bayağı ilgi gördü hatta kapalı beta aktifleştirme durduruldu.

Oyundan biraz bahsedersek 5 tane farklı karakter var oyunda, hepsinin birbirinden farklı özellikleri ve tarzı mevcut. Forvet, Gitarist, Boksör, İtfaiyeci ve Beyzbolcu karakterler var.
    Dileyen oyuncular online olarak bir oda kurarak birbirleri ile 4'er kişilik takımlarla karşı karşıya mücadele ediyor. Dileyen oyuncular 4 kişi bir oda kurarak "Zombi İstilası" modu ile zombilere karşı savaşıyor.
    Ayrıca oyunu single player olarak tek kişi de oynayabiliyorsunuz zombi modunda.

Oynanabilirliği mükemmel insan oynarken gerçekten zevk alıyor.
    Kurulum dosyası da çok kücük 250 mb falan hhemen indirip, kurup oynayabiliyorsunuz.

Bu da oyunun görüntülerini içeren bi video:
    http://www.youtube.com/watch?v=2jvqA7s9t3Q&context=

Oyunun Facebook sayfası: http://www.facebook.com/JoygameZombiRock
    Buradan da oyunun kurulum dosyasını indirebilirsiniz: http://www.joygame.com/zombirock/

checkirge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

forvet gitarist boksör itfaiyeci beyzbolcu ne alakadır ya

SwateR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yine mi MMPORG oyunu. Bu işin cılkı çıkmaya başladı yahu...

Team Fortress 2 ücretsiz olduğu için bu oyunun iş yapacağını sanmıyorum ben.

Arkadaşlar oyunun açılış saati geri alındı. Cuma Günü saat 13:00'da açılacak. Oyunun oyun kurulum dosyası siteye eklendi. Ücretsiz indirip oynayabilirsiniz. Kurulum dosyasının boyutuda 310 mb kücük bi dosya yani hemen indirebilrisiniz. Kurulum dosyası bu adreste ana sayfada http://www.joygame.com/zombirock/

rtsbora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

böyle oyunlarla vakit öldürenleri anlamıyorum. adam gibi bir oyun alın, yıllarca oynayın. steamde çok cazip kampanyalar var.

Geçenlerde girip biraz oynayayım nasıl bir şeymiş derken gerçekten bağımlısı oldum sanırım. Hemen arkadaşlarımı da getirdim. Hep beraber çılgınlarca zombilere karşı savaşıyoruz. Ya adamlar oyunu gerçekten eğlenceli ve başarılı yapmışlar. Tamamen Türkçe olması ve Türkçe seslendirmelerle birlikte iyice renk gelmiş oyuna. Koydukları sınıflar falan çok çeşitli olmasa da ben kendim boksör sınıfıyla inanılmaz keyif alıyorum. Uçarak zombi yumruklamak gibisi yok vallahi caddelerde Diğer sınıflara gelirsek , beyzbolcu , amerikan futbolcusu , gitarist , itfaiyeci falan olabiliyoruz. Hepsinin kendince özellikleri var tabi doğal olarak. Hani gitarist olup "SES PATLAMASIIII" diye zombileri havaya uçurmak gayet keyifli. Beyzbolcu da roket gibi top atıyor resmen. Uzaktan uzaktan takımı desteklemek için ideal.
    Hani zombilere karşı savaşmaktan sıkılırsak diye diğer oyuncularla delicesine kapışabileceğimiz arenalarda koymaktan çekinmemişler. Şimdiden ciddi anlamda hoplayıp zıplayarak klasik oyunculuğunu gösteren insanlar gelmiş bile
    Ya bi de mesela böyle ben böksörümü şişman koca kafalı bişey yaptım. Siz farklı vücutlar farklı yüzler seçerek ilginç şeyler yapabilirsiniz bence. Bir de kıyafet konusu var tabiki. Klasik giysiler gayet güzel dursalarda dükkanda iddaalı ve klas ürünler de mevcut. Kafama bere ve ellerime eldiven alıp direk zombileri adeta sokak dövüşçüsü gibi yumruklamaktan zevk alıyorum
    -
    Arenada görüşürüz.

Alıntı horus702 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçenlerde girip biraz oynayayım nasıl bir şeymiş derken gerçekten bağımlısı oldum sanırım. Hemen arkadaşlarımı da getirdim. Hep beraber çılgınlarca zombilere karşı savaşıyoruz. Ya adamlar oyunu gerçekten eğlenceli ve başarılı yapmışlar. Tamamen Türkçe olması ve Türkçe seslendirmelerle birlikte iyice renk gelmiş oyuna. Koydukları sınıflar falan çok çeşitli olmasa da ben kendim boksör sınıfıyla inanılmaz keyif alıyorum. Uçarak zombi yumruklamak gibisi yok vallahi caddelerde Diğer sınıflara gelirsek , beyzbolcu , amerikan futbolcusu , gitarist , itfaiyeci falan olabiliyoruz. Hepsinin kendince özellikleri var tabi doğal olarak. Hani gitarist olup "SES PATLAMASIIII" diye zombileri havaya uçurmak gayet keyifli. Beyzbolcu da roket gibi top atıyor resmen. Uzaktan uzaktan takımı desteklemek için ideal.
    Hani zombilere karşı savaşmaktan sıkılırsak diye diğer oyuncularla delicesine kapışabileceğimiz arenalarda koymaktan çekinmemişler. Şimdiden ciddi anlamda hoplayıp zıplayarak klasik oyunculuğunu gösteren insanlar gelmiş bile
    Ya bi de mesela böyle ben böksörümü şişman koca kafalı bişey yaptım. Siz farklı vücutlar farklı yüzler seçerek ilginç şeyler yapabilirsiniz bence. Bir de kıyafet konusu var tabiki. Klasik giysiler gayet güzel dursalarda dükkanda iddaalı ve klas ürünler de mevcut. Kafama bere ve ellerime eldiven alıp direk zombileri adeta sokak dövüşçüsü gibi yumruklamaktan zevk alıyorum
    -
    Arenada görüşürüz.
    bi deniycem bakalım bir de torrent ile indirmede var sevdim bu işi )

Turkuazan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sırf stres atıyor diye oynuyorum oyunu yoksa işim olmaz böle saçma şeylerle

Ben de kurulum dosyasını arıyordum sağolun.

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)