User Tag List

Anketimiz: Hangi oyun konsolunu tercih edersiniz?

Katılımcı sayısı
153. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Xbox 360

84 54.90%
  • Playstation 3

69 45.10%
1. Sayfa - Toplam 15 Sayfa var 12311 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 150

Xbox 360 mı, Playstation 3 mü?

Oyun forumunda Xbox 360 mı, Playstation 3 mü? konusunu incelemektesiniz.

Evet arkadaşlar, soru açık. Forumda arattım fakat böyle bir konuya rastlamadım. Böyle bir konu varsada güncellenmiş olur bu sayede. Görüşlerinizi bekliyorum.. ...

forzabeşiktaşk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Xbox 360 mı, Playstation 3 mü?

Evet arkadaşlar, soru açık. Forumda arattım fakat böyle bir konuya rastlamadım. Böyle bir konu varsada güncellenmiş olur bu sayede. Görüşlerinizi bekliyorum..

adrasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ben xbox kullanıyorum.Ama tercih meselesi Ps3'ü genelde exc. için ve bluray film kullanıyorlar.

pcwolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kullanmıyorum ama ps3 diyorum, sırf GT5 için

forzabeşiktaşk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Haklısın, exclusiveler için bile ps3 alınır fakat Halo başta olmak üzere manyak grafiklerle ve online oyuniçi team speak özellikleri olan harika bir sistem Xbox. Ancak Xbox sistemini Türkiye'ye kurmadı, sanırım online oynarken amerikan taklidi yapmamız gerekiyor.
    Red Dead RedemptionKillzone 3GoW IIIHeavy RainUncharted 2Little Big Planet 2Metal Gear Solid 4Grand Turismo ve daha sayamadığım eşsiz exclusiveler.

Paramore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı forzabeşiktaşk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklısın, exclusiveler için bile ps3 alınır fakat Halo başta olmak üzere manyak grafiklerle ve online oyuniçi team speak özellikleri olan harika bir sistem Xbox. Ancak Xbox sistemini Türkiye'ye kurmadı, sanırım online oynarken amerikan taklidi yapmamız gerekiyor.
    Red Dead RedemptionKillzone 3GoW IIIHeavy RainUncharted 2Little Big Planet 2Metal Gear Solid 4Grand Turismo ve daha sayamadığım eşsiz exclusiveler.
    RDR exc değil x360'da da var.

Sana tavsiyem pek bir bilgisi olmayıpta tek bir oyun adı verip ps3 al diyenlerin lafına bakma.

Ps3'ün Exc oyunları var tamam. Ya Kinect ne olacak? Ps3'ün dandik move sistemi Kinect ile başa çıkamaz.

GT Fanları bu videoyu izledikten sonra bir daha GT diyemeyecekler.

Not: Xbox 360 fanboyu değilim.

sdelta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kullanım amacına bağlı kinect alırım diyorsan Xbox derim. Yoksa PS3 kesinlikle. Ps3' de de move var gerçi ama kinect ile bir tutulmaz.

serkan94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Geçen özel mesaj ile de sordun senin kafan Ps3'de takılı kalmış bence Ps3 al.Eğer Kinect'i çok istiyorum diyorsan Xbox 360 al .Peki move var.Move çok dandik gider Wii alırım daha iyi

souris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Oyun konsolu almadan önce biraz araştırıp denemeler yapmıştım. En sonunda PS3 aldım kendime tavsiye ederim. Ps3'ün bazı kişilerce olumsuz karşılanan yanı korsan oyun. Oda bazı yollarla aşılıyor diyorlar ama ben hiç girmedim o yollara. Spot oyun alıp takılıyorum. Hele killzone 3 single player bu güne kadar oynadığım en iyi oyunlardan biriydi. Kısaca benim fikrim PS3'ten yana.

Ps3 diyorum .
    Çünkü Ps3 Gerek oyunları gerek grafik kalitesinden ötürü xbox360 i geçer . Kinectte hala sorunlar olduğunu biliyorum her oyun geliştirici Kinect için oyun geliştiremiyor .Kinect oyunları Çocuk oyunu resmen deneme fırsatım olmuştu . Move başarısız denilmiş ancak Move sistemi Odanın 20 m2 olması yetiyor oysaki kinect resmen 30 m2 gibi bir alan istiyor .Xbox kolları pilli çalısıyor Ps3 te usb le bağlayıp şarj ediyorsun ki bu da sana 5 gün gidiyor.Ps3 ün artık bütün oyunlarına 3D desteği ve ps MOVE özelliğini sunuyor.Ps3 ün exc. Hakkını fazlasıyla veriyor.Eğer Sıkı bir oyuncuysan Ps3 derim Bi de yanına Move al unut dünyayı Zaten Ps3 ü sadece oyun için düşünürsen hata edersin .. Bluray okuyucusu sayesinde Evinde şahane filmler izleyebilirsin hemde 3D Simdi böyle bir sistem kurmayı denersen 800 tl sadece dvd oynatıcısı oysaki sen sadece ps3 e bu kadar para ver hem oyun oyna hem güzel bir media Centerin olsun .)

serkan94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı wner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ps3 diyorum .
    Çünkü Ps3 Gerek oyunları gerek grafik kalitesinden ötürü xbox360 i geçer . Kinectte hala sorunlar olduğunu biliyorum her oyun geliştirici Kinect için oyun geliştiremiyor .Kinect oyunları Çocuk oyunu resmen deneme fırsatım olmuştu . Move başarısız denilmiş ancak Move sistemi Odanın 20 m2 olması yetiyor oysaki kinect resmen 30 m2 gibi bir alan istiyor .Xbox kolları pilli çalısıyor Ps3 te usb le bağlayıp şarj ediyorsun ki bu da sana 5 gün gidiyor.Ps3 ün artık bütün oyunlarına 3D desteği ve ps MOVE özelliğini sunuyor.Ps3 ün exc. Hakkını fazlasıyla veriyor.Eğer Sıkı bir oyuncuysan Ps3 derim Bi de yanına Move al unut dünyayı Zaten Ps3 ü sadece oyun için düşünürsen hata edersin .. Bluray okuyucusu sayesinde Evinde şahane filmler izleyebilirsin hemde 3D Simdi böyle bir sistem kurmayı denersen 800 tl sadece dvd oynatıcısı oysaki sen sadece ps3 e bu kadar para ver hem oyun oyna hem güzel bir media Centerin olsun .)

Kinect için sadece 2.5 metre mesafe lazım o da 2 kişi tek kişide 1.5 metre Çünkü kinect'im var ve biliyorum nasıl işlediğini ayrıca çocuk oyunları değil yakın zaman da bir çok hardcore oyunu geliyor ;) Araştıralım öyle konuşalım

Xbox 360 ,Windows yüklü bilgisayarlar ile tam uyumlu çalışıyor o yüzden media center olarak kullanabiliyorsun Xbox kolu için bataryalar var Pil kullanmaya gerek yok yani.Xbox 360'da bir çok oyunda 3D desteği var(Black ops, Crysis 2...) Move , asla Kinect sistemini geçemez bunu da bilin .

Not: Ps3'de Guitar hero oynayın AA yok.Xbox 360'da oynayın AA var
    Konu serkan94 tarafından (23-06-2011 Saat 14:21 ) değiştirilmiştir.
    hayalci ve IIKeSeRII bunu beğendiler.

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)