User Tag List
Nokia C3-00 Boş Mesaj Sorunu Çözümü
Nokia forumunda Nokia C3-00 Boş Mesaj Sorunu Çözümü konusunu incelemektesiniz.
Merhaba arkadaşlar. Bende telefonumu güncellerken bu hata ile karşılaştım. Bu hatanın sebebi güncelleme öncesinde aldığınız servis mesajlarının silinememesidir. Bu mesajlar operatörlerinizin veya bankaların gönderdiği mesajlardır. Eğer güncellemeyi henüz yapmadıysanız yapmadan ...
-
11-02-2012 11:28 #1
Nokia C3-00 Boş Mesaj Sorunu Çözümü
Merhaba arkadaşlar. Bende telefonumu güncellerken bu hata ile karşılaştım. Bu hatanın sebebi güncelleme öncesinde aldığınız servis mesajlarının silinememesidir. Bu mesajlar operatörlerinizin veya bankaların gönderdiği mesajlardır. Eğer güncellemeyi henüz yapmadıysanız yapmadan önce mesaj kutularınızı temizlemenizi kesinlikle öneriyorum. Şimdi gelelim eğer bu hata ile karşılaşıyorsanız adım adım ne yapacağınıza.
Menü -> Ayarlar -> Senk. ve yedekle -> Yedek oluştur -> Devam -> (sadece "Mesajlar"ı seçiyoruz.) Bitti
Bu işlem yapılırken telefonunuza kesinlikle müdahale etmeyin, aksi taktirde sistemde kalıcı hasara yol açabilir.
Telefon yeniden başlatıldıktan sonra;
Menü -> Uygulamalar -> Ekstra -> Hafıza Kartı -> Yedek dosyaları
Bu dizinde zaten tek bir dosya var. Dosyayı çalıştırıyoruz. Yine bu işlem sırasında telefonunuza kesinlikle müdahale etmeyiniz.
Peki yaptığınız bu güncelleme ile telefonunuza ne gibi özellikler eklendi?:
Nokia'nın yeni geliştirdiği Ovi Tarayıcı yani Ovi Browser sisteminize eklendi. (Telefonunuz tahattütlü ise kullanamazsınız.)
Batarya performansı uzatıldı. Bu sayede bataryayı tam şarj etmeyipte şarjdan çıkartmak zorunda kaldığınızda yine uzun süre kullanabileceksiniz.
Kamera performansı karanlık çekimler için arttırıldı. Bu telefondan zaten iyi bir kamera beklemiyoruz fakat anılarmızı saklamak için kullanıyoruz.
Sistem hızında büyük değişimler var. Telefon verdiğiniz komutları daha hızlı gerçekleştiriyor.
Sistem güncellemesini yaparken telefonunuzun bataryasının dolu olmasına dikkat edin. Wifi ile değil Nokia Ovi Suite ile yapmanızı öneririm.
Hepinize iyi günler.
kaynak belge: http://tolgaaltas.blogspot.com/2011/...ten-sonra.html
Konu Bilgileri
Bu konuyu görüntüleyenler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)