User Tag List
Nokia C3-00 Java Sorunu Çözümü
Nokia forumunda Nokia C3-00 Java Sorunu Çözümü konusunu incelemektesiniz.
Nokia C3 kullanan arkadaşlar bilirler v 4 ve üzeri sürüm güncellemelerinde Java sorunu mevcuttu. Ben bunun için detaylı araştırmalar yapsamda bir sonuç alamadım. Nokia servislerine gittim fakat onlarda çare olamadı, ...
-
11-02-2012 11:18 #1
Nokia C3-00 Java Sorunu Çözümü
Nokia C3 kullanan arkadaşlar bilirler v 4 ve üzeri sürüm güncellemelerinde Java sorunu mevcuttu. Ben bunun için detaylı araştırmalar yapsamda bir sonuç alamadım. Nokia servislerine gittim fakat onlarda çare olamadı, telefonunuz bozulmuş dediler. Ama kendim bir çözüm yolu buldum. İlk önce yedek alıp sonra telefona Hard Format attıracağız. İşlemleri aşağıdaki gibi yapın:
Menü -> Ayarlar -> Senk. ve yedekle -> Yedek oluştur -> Devam -> Bitti
Bu adımlarda tüm kişisel verilerimizi kaydettik. Şimdi gelelim Hard Format'a.
Menü -> Ayarlar -> Fab. ayarl. geri yükl. -> Tümü -> Devam
Bu adımdan sonra telefonunuza kesinlikle müdahale etmeyin. Telefon kendi kendine tekrar başlatılacak. Aksi taktirde sisteminizi bozabilirsiniz. İşlem tamamlandıktan sonra aldığımız yedeği tekrar yüklüyoruz.
Menü -> Uygulamalar -> Galeri -> Hafıza Kartı -> Yedek dosyaları
Bu dizinde zaten tek bir dosya var. Bu dosyayı çalıştırın ve telefonunuza yine müdahale etmeyin. İşlem tamamlandıktan sonra telefonunuzun saat ve tarih ayarlarını kesinlikle yapın. Yapmazsanız Whatsapp, Opera Mini ve Topluluklar gibi uygulamalar çalışmıyor.
Ben özellikle Yandex.Haritalar uygulaması için Java sorunu ile uğraşmıştım ve kendi denediğim bu yolla çözüldü. Benim telefonumun sistemi en güncel olan v 08.70 RM-614'tü.
kaynak belge: http://tolgaaltas.blogspot.com/2012/...nu-cozumu.html
Konu Bilgileri
Bu konuyu görüntüleyenler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)