User Tag List

1. Sayfa - Toplam 15 Sayfa var 12311 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 149

Nokia C3-00 Kullananlar

Nokia forumunda Nokia C3-00 Kullananlar konusunu incelemektesiniz.

Forumda arattım ancak C3 ile ilgili konu bulamadım ve yeni konu açmayı uygun gördüm. Nokia C3 kullanan herkesin burada katılım gerçekleştirmesini bekliyorum Telefonun teknik özellikleri için buradan --> http://www.nokia.com.tr/cep-telefonl...ik-ozellikleri Videolu ...

hsngrms - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Thumbs up Nokia C3-00 Kullananlar

Forumda arattım ancak C3 ile ilgili konu bulamadım ve yeni konu açmayı uygun gördüm.
    Nokia C3 kullanan herkesin burada katılım gerçekleştirmesini bekliyorum
    Telefonun teknik özellikleri için buradan --> http://www.nokia.com.tr/cep-telefonl...ik-ozellikleri
    Videolu inceleme için(ingilizce) buradan -->

koskoca SDN'de benden başka C3 kullanan yok mu ?
    Konu AliA tarafından (18-03-2011 Saat 18:05 ) değiştirilmiştir.

acer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı hsngrms Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    koskoca SDN'de benden başka C3 kullanan yok mu ?
    Evet galiba yok. Ama Nokia telefonları hakkında herhangi bir sorun olursa cevaplayabilirim

Alıntı acer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet galiba yok. Ama Nokia telefonları hakkında herhangi bir sorun olursa cevaplayabilirim
    Çok şükür bir sorunum yok ama dediğin gibi olursa danışırım sana Teşekkür ettim
    Konu AliA tarafından (20-03-2011 Saat 18:41 ) değiştirilmiştir.

M.Uzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ben varıııım oldukçada güzel bir telefon, kullanmadan yorum yapmayalım lütfen.

Paramore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bu telefon görünüş olarak çok ilgimi çekiyordu. Almak için Electro World'e gittim. ve 5800 xm müzik almıştım. Bu değilde E63 yada E71 tercih edilebilir.

Worlock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

slm arkadaşlar acaba nokia c5 yeni güncellesi varmı

kuku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tula sahibi (iphone) olanlar lütfen olumlu bir şekilde yorumlayın.Üstelik konuyu açan arkadaş haklı çünkü herkeze son model ceptelefonu almak gücü yetmiyor.
    -MuzaffeR- bunu beğendi.

Alıntı Worlock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar acaba nokia c5 yeni güncellesi varmı
    nokianın türkiye sitesine baktığında yok görünse bile birde amerika yada avrupa sitesine göz atmalısın
    benim telefonum için türkiye sitesinde güncelleme görünmüyordu hatta kullandığımdan daha alt versiyon en son versiyon olarak geçiyordu(!) ancak amerika sitesinde güncelleme var görünüyordu bende bi faydası olur mu diye meraktan güncelledim bi fark hissedemedim ama arkaplanda gözün görmediği birşey vardır
    Alıntı M.Uzun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben varıııım oldukçada güzel bir telefon, kullanmadan yorum yapmayalım lütfen.
    Sonunda birini buldum Bence parasının hakkını veren bir telefon Bazılarının eksik göreceği özellikler benim için önemsiz mesela kamerası 2 MP ama zaten kullanmadığım bir özellik + internet tarayıcı hariç program vs. yükleme gereği de duymadığım için symbian olmaması farketmiyor
    Sen bu telefonu fiyatından dolayı mı tercih ettin yoksa hem beğendiğin için hemde özellikleri işini gördüğü için mi?
    Alıntı kuku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tula sahibi (iphone) olanlar lütfen olumlu bir şekilde yorumlayın.Üstelik konuyu açan arkadaş haklı çünkü herkeze son model ceptelefonu almak gücü yetmiyor.
    Arkadaşım destek vermek istemişsin teşekkür ederim ama şunu belirteyim:
    Sony Ericsson W800 ilk çıktığında alanlardan biriydim 900 lira para saydım kaç sene önce... Ama artık eski heves mi kaldı? Trilyon param olsa iphone almam, değmez, çünkü ihtiyacım yok, c3 benim işimi gören en ucuz telefonsa ben niye gidip hiç işime yaramayacak özellikler için fazladan 1000 lira daha vereyim, enayilikten başka birşey olmaz bu

C3-00 Telefon dışında media kullanımı felaket...Aldığımda içindeki hafıza kartı çin malı en adi kartlardan dedim sandisk aldım.Çünkü daha önceden fotoğraflar bozuluyor ve acaip karakterlerle dosya ve hafızadaki fotoğrafların ismini değiştiriyor.Daha önceden tanıdığı video formatını tanımamaya başladı..Forumlarda araştırdığım kadarıyla hafıza kartı arızası denildiği için sandisk hafıza kartı taktım ama yine aynı şeilde yazdığım hataları yapmaya devam etti.Üzerinde en son güncel sürüm yüklü ama performans açısından bu hatalar bu telefondan soğutmaya yetti.Şu an kendisi kutusunda Nokianın başarısız telefonları arasına girmiş bulunmakta...Emektar SonyEricsson K850 gözünü seveyim. )

Öncelikle konuya düzen getirdiği için AliA'ya teşekkür ederim

Alıntı tonight Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    C3-00 Telefon dışında media kullanımı felaket...Aldığımda içindeki hafıza kartı çin malı en adi kartlardan dedim sandisk aldım.Çünkü daha önceden fotoğraflar bozuluyor ve acaip karakterlerle dosya ve hafızadaki fotoğrafların ismini değiştiriyor.Daha önceden tanıdığı video formatını tanımamaya başladı..Forumlarda araştırdığım kadarıyla hafıza kartı arızası denildiği için sandisk hafıza kartı taktım ama yine aynı şeilde yazdığım hataları yapmaya devam etti.Üzerinde en son güncel sürüm yüklü ama performans açısından bu hatalar bu telefondan soğutmaya yetti.Şu an kendisi kutusunda Nokianın başarısız telefonları arasına girmiş bulunmakta...Emektar SonyEricsson K850 gözünü seveyim. )
    Dediğin sorunu biliyorum bi ara çin malı kart kullanmışlığım vardı hatta sinirden kırdım attım çünkü artık bozulmada son noktaya gelmişti format bile atılmıyordu Ben telefonu MediaMarkt'tan aldım kampanya vardı ucuzdu ama hafıza kartı yoktu içinde... 2 GB'lık Kingston kartım vardı uzun zamandır boşta bekleyen, onu kullandım Dediğin sorunların hiçbiri bende olmadı, Sandisk kullandığın halde öyle oluyorsa 2 ihtimal var demektir: ya kart gerçek Sandisk değil (çin malı) ya da senin telefon gerçekten arızalı (telefonun sahte olma ihtimali de var aslında, hiç baktın mı içine nerede üretilmiş? mesela benimki Macaristan'da üretilmiş (bazıları Macaristan'ı duyunca sahte diyor ama ben araştırdım bunu Nokia yeni ürünlerini Romanya ve Macaristan'da üretiyor)) Nokia'nın başarısız telefonları diye kestirip atmışsın ama bence sorduğum sorulara kendince bir yanıt ver, illaki telefon kusurlu değil öyle olsa bile hepimizinki değil, istisnasın
    İşte bu yüzden ürünleri kalitesi belli yerlerden almak lazım, böyle birşey olsa ben hiç garantiye falan vermem götürürüm MediaMarkt'a değişim talep ederim Bu hizmeti sağlayan bir firma doğal olarak ürünlerin elinde patlamaması ve bıktıran arızalar nedeni ile müşteri kaybı olmaması için mümkün olan en kalitesini sunacaktır sana

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)