SDN Forum »Bookmark »Nefret Ettiğiniz Siteler » Hristiyan Forum

Konuyu Toplam 1 Kişi Okuyor. (0 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir) // 4966 kez okundu

LinkBack Seçenekler
Alt 28-06-2008, 18:09   #11

erdemgazetesi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör

Nereden: OSMANIYE
Benim bu siteden haberim yoktu. Yakın zamanda kapanır merak etmeyin
Alt 03-07-2008, 02:13   #12
Üyecik

Nereden: ist.
Alıntı:
TuningMert´isimli üyeden Alıntı
Alıntı:
nyoo´isimli üyeden Alıntı
Alıntı:
TuningMert´isimli üyeden Alıntı
Yahu herkezin dini kendine.Sen nasıl hristiyanlardan nefret ediyor,hristiyan olduğu için onu öldüresiye dövmek istiyorsan,onlarda aynı duyguyu bize besliyor.İnce işler bunlar fazla kurcalamayın...
kendi adına konuş dostum, bizler Fatih'in evlatlarıyız ve hiçbirimizin içinde onların beslediği ırk ve din düşmanlığı olmaz.
Bu cevabı sevdim işte.Keşke tüm zihniyet bu şekilde olsa.Malesef ülkemizde inanılmaz bir şekilde din takıntısı var.
Katıldığın mesajda da Din takıntısı var, iyi düşün!
Alt 03-07-2008, 06:45   #13
Banned

Nereden: Ben bir ceviz agaciyim Gulhane Parki'nda
buna kendi kendini eglendirmek denir.

din bilgisi ve ahlak kulturu forumlarina ateist olun, akilli olun tarzi seyler yazmak nasil insanlari geriyorsa, gidip hristiyan foruma, yanlis yoldasiniz diye yazmak oylesine gereksizdir.
Alt 03-07-2008, 07:39   #14

özel.üye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Asistan

Nereden: ISTANBUL
Alıntı:
idealterror´isimli üyeden Alıntı
buna kendi kendini eglendirmek denir.

din bilgisi ve ahlak kulturu forumlarina ateist olun, akilli olun tarzi seyler yazmak nasil insanlari geriyorsa, gidip hristiyan foruma, yanlis yoldasiniz diye yazmak oylesine gereksizdir.
Buna sen karar veremezsin. Kimin yanlış yolda olup olmadığını bir sen mi biliyorsun yani
Alt 03-07-2008, 08:41   #15

centigrade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Doçent
Hexxagon Champion!
Alıntı:
kacakci´isimli üyeden Alıntı
www.hristiyanforum.com bu sitede resmen Müslümanları barbar olarak gösteriyorlar bizi Müslüman oldugumuz için acıyorlar ve benim en çok sinirlendigim olay şu;

Bir Tane Müslüman buraya girip küfretmiş bunlarda diyorki "Baba(Tanrılarına verdikleri isim) o cahil bir dinin bireyi olduğu için onu affet yok onun için dua edeceğim yok efenim Müslümanlar bunlara kötü davranıyormus(!) da bunlar yinee onlara iyi davranıyormuş gibi şeyler

Forumda en kötü şey ise siz mesaj attınız hemen yayınlanmıyor çünkü moderatör inceliyor öyle yayınlıyor.Ben mesela siz yanlış yoldasınız böyle birşeyler dedim ama Müslümanlıga davet etmedim (çünkü o zaman mesajı hiç yayınlamazlar) ve benim mesajı yayınlamadılar

Buradan Tüm İslam Alemine seslemiyorum Bu sitede Müslümanlar barbar,vahşi ve cahil olarak gösterilmektedir.Lütfen bu siteye haddini bildirin...

Yönetici: İnsanlığın ölçütüyle ilgili fikirleriniz, hakaret içerdiği için başlıktan silinmiştir.
bence sen boşuna paniğe kapılıyorsun.sen bu adresi vermeden önce burdaki birçok arkadaşın bu forumdan haberi bile yoktu sayende tıklanma oranları arttı.
yıllardır misyonerler iş başında memlekette bunda şaşıracak bişe yok.bundan sonra da iş başında olmaya devam edecekler.onlar işlerini gorevlerini yerine getiriyorlar.
mülümanları barbar gibi göstermeleri de doğal çünkü onların kutsal saydığı kitaplarında müslümanların katledilmesi gerektiği yazıyor.
ayrıca eğer bunların sözüne kanıp ben din değiştirdim diyen adam varsa zaten öyle adamın bize gereği yok varsın hrıstiyan olsun.zaten din değiştirenlerin kökünü araştırırsan sonunda gene başka bir dinden dönmüş atasını bulursun.korkmaya gerek yok korkulacak bişe yok.
müslümanlığı çocuklarımıza sağlam aşılarsak bizden sonraki nesili de kandırmazlar Allahın izniyle.
Allah yar ve yardımcımız olsun.elbette eli boş durmamak lazım.ancak boş laflarla değil icraata dökerek bunu gösterebiliriz.
daha sık camileri doldurmamız lazım.sadece cuma namazlarında değil ne zaman müasitsek gidip cemaat halinde namaz kılmalıyız.özellikle sabah namazını cemaat halinde kılın ki küffara en büyük gözdağını bu namaz ile verirsiniz.
ayrıca camilere mümkün mertebe yardım edin.kuran kurslarına da.bunlar dinimizin teminatı olarak bu memlekette durduğu müddetçe Hiçbir misyonerden veya onların saçma zırva beyin yıkama timlerinden korkmaya gerek yok.
tekrardan Allah yar ve yardımcımız olsun diyorum.
Alt 03-07-2008, 08:53   #16

rave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Asistan

Nereden: ISTANBUL
notum "kacakci" kardeşe :
ne işin var kardeşim o sitede? hristiyan forumda müslümanlığı övecek değiller ya seninki de ayrı bir cinslik. FB sitesinde GS' yi mi övecekler hayret birşeysin valla.
Alt 03-07-2008, 18:11   #17
Banned

Alıntı:
özel.üye´isimli üyeden Alıntı
Buna sen karar veremezsin. Kimin yanlış yolda olup olmadığını bir sen mi biliyorsun yani
sevgili rave,

/*ironi ironi ironi
Buna sen karar veremezsin. Kimin yanlış yolda olup olmadığını bir sen mi biliyorsun yani :]
ironi ironi ironi*/
Alt 03-07-2008, 18:46   #18

orcagada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Doçent

Nereden: DIGER
Alıntı:
kacakci´isimli üyeden Alıntı
www.hristiyanforum.com bu sitede resmen Müslümanları barbar olarak gösteriyorlar bizi Müslüman oldugumuz için acıyorlar ve benim en çok sinirlendigim olay şu;

Bir Tane Müslüman buraya girip küfretmiş bunlarda diyorki "Baba(Tanrılarına verdikleri isim) o cahil bir dinin bireyi olduğu için onu affet yok onun için dua edeceğim yok efenim Müslümanlar bunlara kötü davranıyormus(!) da bunlar yinee onlara iyi davranıyormuş gibi şeyler

Forumda en kötü şey ise siz mesaj attınız hemen yayınlanmıyor çünkü moderatör inceliyor öyle yayınlıyor.Ben mesela siz yanlış yoldasınız böyle birşeyler dedim ama Müslümanlıga davet etmedim (çünkü o zaman mesajı hiç yayınlamazlar) ve benim mesajı yayınlamadılar

Buradan Tüm İslam Alemine seslemiyorum Bu sitede Müslümanlar barbar,vahşi ve cahil olarak gösterilmektedir.Lütfen bu siteye haddini bildirin...

Yönetici: İnsanlığın ölçütüyle ilgili fikirleriniz, hakaret içerdiği için başlıktan silinmiştir.
Brawo sanal cihadı ilan etmişsin.Ne kadar hazımsız insanlarsınız siz.İstersen kilise basıp papazları da vuralım.

Otur uslu uslu yerine .Varsa fikrin çık adam gibi savun.

Bir de adamlar bize barbar diyor diye şikayet etmişsin.Tekrar brawo.

Madımak'ı yakan adamlar,haçlı seferlerini düzenleyenler,yahudileri kesenler,filistinde müslümanları öldürenler de senle aynı kafada yobazlardı.

Kendine gel.

(Not: Kimse hristiyanları kolladım sanmasın.Bence tüm dinler birbirinden beter.Kolladığım şey insanlık duygusu,barışçılıktır.)
Alt 03-07-2008, 19:26   #19

zaferyörük - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Asistan

DDDDDDDDefet kimsenin sitesine hoştt demeye hakkınız yok
Alt 03-07-2008, 22:32   #20
Banned

Alıntı:
orcagada´isimli üyeden Alıntı
Brawo sanal cihadı ilan etmişsin.Ne kadar hazımsız insanlarsınız siz.İstersen kilise basıp papazları da vuralım.

Otur uslu uslu yerine .Varsa fikrin çık adam gibi savun.

Bir de adamlar bize barbar diyor diye şikayet etmişsin.Tekrar brawo.

Madımak'ı yakan adamlar,haçlı seferlerini düzenleyenler,yahudileri kesenler,filistinde müslümanları öldürenler de senle aynı kafada yobazlardı.

Kendine gel.

(Not: Kimse hristiyanları kolladım sanmasın.Bence tüm dinler birbirinden beter.Kolladığım şey insanlık duygusu,barışçılıktır.)
hepsinde ergenokon parmagi var. bilip bilmeden konusma. :P
hatta turkiyedeki yobazlasmaya bile ergenekon sebep olmus.

hatta kimsenin bilmedigi bir sey daha var. dunyadaki butun masonlar turkmus ve eski turk destaninin tekrarlanmasini esas alan bu masonlar turkluge onem verdigi icin orgute ergenekon ismini vermis. yahudiler de turkmus, hirstiyanlar da turkmus, butun dunya turkmus. (&amp

neyse kissadan hisse insan sacmalayinca super bir varlik haline donusuyor.

Seçenekler