Alıntı:
|
kacakci´isimli üyeden Alıntı
www.hristiyanforum.com bu sitede resmen Müslümanları barbar olarak gösteriyorlar bizi Müslüman oldugumuz için acıyorlar ve benim en çok sinirlendigim olay şu;
Bir Tane Müslüman buraya girip küfretmiş bunlarda diyorki "Baba(Tanrılarına verdikleri isim) o cahil bir dinin bireyi olduğu için onu affet yok onun için dua edeceğim yok efenim Müslümanlar bunlara kötü davranıyormus(!) da bunlar yinee onlara iyi davranıyormuş gibi şeyler
Forumda en kötü şey ise siz mesaj attınız hemen yayınlanmıyor çünkü moderatör inceliyor öyle yayınlıyor.Ben mesela siz yanlış yoldasınız böyle birşeyler dedim ama Müslümanlıga davet etmedim (çünkü o zaman mesajı hiç yayınlamazlar) ve benim mesajı yayınlamadılar
Buradan Tüm İslam Alemine seslemiyorum Bu sitede Müslümanlar barbar,vahşi ve cahil olarak gösterilmektedir.Lütfen bu siteye haddini bildirin...
Yönetici: İnsanlığın ölçütüyle ilgili fikirleriniz, hakaret içerdiği için başlıktan silinmiştir.
|
bence sen boşuna paniğe kapılıyorsun.sen bu adresi vermeden önce burdaki birçok arkadaşın bu forumdan haberi bile yoktu sayende tıklanma oranları arttı.
yıllardır misyonerler iş başında memlekette bunda şaşıracak bişe yok.bundan sonra da iş başında olmaya devam edecekler.onlar işlerini gorevlerini yerine getiriyorlar.
mülümanları barbar gibi göstermeleri de doğal çünkü onların kutsal saydığı kitaplarında müslümanların katledilmesi gerektiği yazıyor.
ayrıca eğer bunların sözüne kanıp ben din değiştirdim diyen adam varsa zaten öyle adamın bize gereği yok varsın hrıstiyan olsun.zaten din değiştirenlerin kökünü araştırırsan sonunda gene başka bir dinden dönmüş atasını bulursun.korkmaya gerek yok korkulacak bişe yok.
müslümanlığı çocuklarımıza sağlam aşılarsak bizden sonraki nesili de kandırmazlar Allahın izniyle.
Allah yar ve yardımcımız olsun.elbette eli boş durmamak lazım.ancak boş laflarla değil icraata dökerek bunu gösterebiliriz.
daha sık camileri doldurmamız lazım.sadece cuma namazlarında değil ne zaman müasitsek gidip cemaat halinde namaz kılmalıyız.özellikle sabah namazını cemaat halinde kılın ki küffara en büyük gözdağını bu namaz ile verirsiniz.
ayrıca camilere mümkün mertebe yardım edin.kuran kurslarına da.bunlar dinimizin teminatı olarak bu memlekette durduğu müddetçe Hiçbir misyonerden veya onların saçma zırva beyin yıkama timlerinden korkmaya gerek yok.
tekrardan Allah yar ve yardımcımız olsun diyorum.