SDN Forum »Bookmark »Nefret Ettiğiniz Siteler » Frmtr.com

Konuyu Toplam 1 Kişi Okuyor. (0 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir) // 26849 kez okundu

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler
Alt 28-06-2007, 12:56   #11
Banned

Nereden: TRABZON
Gayet güzel özetlemişsin olayı ICEEXOL, tebrikler B)
Alt 29-06-2007, 15:58   #12

anticor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Doçent

Maşallah reklamsız biyer görmek zor
Alt 29-06-2007, 17:04   #13
Üyecik

genel forumlardan nefter etmeye başladım o kadaar çok forum varki
gel gelelim frmtrde reklam işine bu evet biliyorum sdnd reklam alıyor ama forumtrni yaptığı şey yüzsüzlük milletten para dileniyorlar bi ara forumun yanına paypal hesabını koymuşlar üyeye saygı denes yerlerde reklam fazla desen kendini bilmiş üyeler adminlerden önce seninle iyi bir maytap geçiyorlar sonra admin geliyor birde o vuruyor
ben ne forumlar gezdim sdndede reklam var ama forumtr gibi dilenmiyor adamların 10 mesaında 9 u sen server masraflarını biliyomusun konuşma sus senin konuşmaya hakkın yok
evet senin rakip forumlarının da server masrafı oluyor ama onlardan senin yaptığın gibi bi uygulama göremiyorum ben
hem forumtr copy paste bir forumdur çalıntı bir forumdur
forumtrnin hikayesini bilmeyenlere kısaca anlatmak isterim
forumtrdeki adminler kurt adamın birer admine veya moduydu bunlar kurt adama ihanet ederek başka bir forum kurdular şimdi ise legal içeriğimizle bilmem kaç yıl bilmem kaç üye senin legal içeriğinle 200bin üyen anca var onlarda isimden daha dün e kadar adult crack mp3 divx senin forumundaa vardı hemde ne vardı ama
senki ick denen adam bas bas bağırıyordun bu kzın ilk videosu bizde bizden başka kimsede yok 2 sene önce bu forumde herpislik vardı şimdi hacı kesildiler başımıza
forumtrye 4bin küsür mesajını vermiş sonrada salak bir nedenden dolayı banlanmış bir kişi olarak yazıyorum bunları ben yaşadım gördüm forumtrnin halini...
birde o server masraflerı felan hepsi yalan arkadaşlar onların bizim ayda kazandığımız dediğimiz parayı haftada kazanıyorlar çünkü bu forumda çok iyi bir üye tayfası var ne nersen yapıyor djsonzulık bir konu açıyor şuraya üye olun bilmem kaç rep hepsbinlerce üye
saygılar..
Alt 05-07-2007, 20:34   #14
Üyecik

FRMTR reklamlar yüzünden geç açılıyo PC'yi çok yoruyo onun için bende sevmiyorum ama üyeyim
Alt 05-07-2007, 20:41   #15
Asistan

merak ediyorum acaba frmtr gibi bi forumun server masrafı aşağı yukarı ne kadardır?
Alt 14-07-2007, 21:22   #16
Asistan

Alıntı:
robokep´isimli üyeden Alıntı
merak ediyorum acaba frmtr gibi bi forumun server masrafı aşağı yukarı ne kadardır?
vardır belki bi 500 USD
Alt 14-07-2007, 22:04   #17
Üyecik

Alıntı:
sinansas´isimli üyeden Alıntı
frmtr sever olarak reklamın iisi kotusu olmaz diyorum eyw arkadaslar
butun forumlar guzel frmtr bu ulkenin en koklu forumlarından misyon olarak bilg. kullanıcısının ozgurluklerinin sınırlanmaması icin elinden geleni yapmıstır ve yapıyor hala...
hahaha... frmtr midir nedir. internet kullanıcısının özgürlüklerinin sınırlanmaması için hiçbir şey yapmıyor. aksine internet kullanıcısının özgürlüklerini sınırlandırıyor. 850 bine yakın üyesi var. acaba kaç 100 bin üyesi oraya zorunluluktan üye oldu. Ne zorunluluğu diye sorarsan da...
LÜTFEN LİNKLERİ GÖREBİLMEK İÇİN ÜYE OLUNUZ.. ZORUNLULUĞU. paylaşımın zorunluluğu olmaz.
Alt 30-07-2007, 15:24   #18
Üyecik

benide zamanından banlamışlardı tabi tekrar üye oldum nefret ediyorum ama seviyorumda çoğu aradığım şeyi ordan temin edebiliyorum.
Alt 31-07-2007, 22:26   #19
Asistan

Nereden: ADANA
Bence de hiç sevmediim bir site çok yavaş bence..
Alt 02-08-2007, 19:16   #20

Majeste - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Asistan

Nereden: ANKARA
ICEEXOL seni çok iyi anladım ve hak veriyorum, doğru söylüyorsun.

Frmtr'e bende üyeyim, bi kaç kere gezdim forumu ama pek iç açıcı değil.
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler