SDN Forum »Bookmark »Nefret Ettiğiniz Siteler » Frmtr.com

Konuyu Toplam 1 Kişi Okuyor. (0 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir) // 26849 kez okundu

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler
Alt 11-08-2008, 19:40   #161
Banned

Küfürlü İçerik Silinmiştir.

Konu Nemesis tarafından (11-08-2008 Saat 20:10 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Terbiyesiz
Alt 30-08-2008, 22:15   #162

spandauer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyecik

forum denen şeyle ilk orada tanıştım ben ve kendi forumumu açmama da orası vesile oldu diyebilirim. 2 sene öncesine kadar şimdiki kadar reklam yoktu; navbar altında oluyodu 4 tane, hepsi o kadardı. ama şimdi sağlı sollu, altlı üstlü her taraf reklam. resmen reklam panosuna dönmüş forum; sırf bu yüzden de uğramak istemediğim sitelerden biri.
Alt 01-09-2008, 18:40   #163
Üyecik

en iyi forum
forum.donanimhaber.com dur
frmtr linkleri görüntületmediği için oraya üye olunuyor
Alt 01-09-2008, 18:43   #164

yuureii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör

Nereden: 54.851.755
Alıntı:
ahmet1628´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
en iyi forum
forum.donanimhaber.com dur
frmtr linkleri görüntületmediği için oraya üye olunuyor
Ben o forumdan pek hoşlanmadım. Görüntü açısından çok kötü. Bir de üye olurken neredeyse TC. kimlik nosu, temiz raporu falan isteyecekler.
Alt 01-09-2008, 20:09   #165

spandauer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyecik

Alıntı:
yuureii´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben o forumdan pek hoşlanmadım. Görüntü açısından çok kötü. Bir de üye olurken neredeyse TC. kimlik nosu, temiz raporu falan isteyecekler.
haklısın, kayıt işini biraz abartmışlar fakat bence öyle daha seviyeli oluyor. Kullanıcı Adı: Crazy_Boy, Şifre: 123456789'dan daha iyidir hiç değilse

ha bu arada frmtr reklamlardan mıdır nedir, acayip ağır bir site. istediğin konuya veya bölüme ulaşmak için bir tutam saçını yoluyosun
Alt 01-09-2008, 21:41   #166

MegaWolt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör

Nereden: Kayseri
Birkaç program indirmek için uğradığım en salak sitelerden biri...

Arkadaşlar böyle uyuz sitelerden içerik alacağınız zaman boşuna mailinizi veripte posta kutusunu kalabalıklaştırmayın. pookmail.com diye bir site var günlük geçici mail hesabı veriyor ve böylece bunun gibi yayık sitelerin mesajlarından posta kutunuzu korumuş oluyorsunuz ve görüntü kirliliğine maruz kalmıyorsunuz.
Alt 07-09-2008, 00:24   #167
Üyecik

Nereden: Malatya
O site ben kendimi bildim bileli aynı temayı kullanır.Reklamları gözünüze gözünüze sokar.Avatarına kendi resmini koymuştu yetkilinin biri sigara içiyordu resimde ondan beri forumtr den midem bulanır
Alt 07-09-2008, 09:37   #168
Üyecik

önceleri yine iyiydi frmtr.mahkemece engellendiler.bir açıldılar pir reklama açıldılar.her sayfada 5 msj var zaten.pc donuyor zaten.uzun zamandır girmediğim sitelerden biri.
Alt 10-09-2008, 20:29   #169

Triblanka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyecik

Nereden: Balıkesir/Susurluk
17.Sayfaya kadar okudum yorumları.
Bende forumtr'nin eski üyelerindeim diyebilirim 1.5'yılı aşkın üyeliğim var(dı) ve bu yıl oraya asistan olup ağustos'da moderatör olmuştum.Sadece işimi yapar orada tanıştığım insanlarlar ile muhabbetimi yapardım.Çoğu kişi gerçek hayatta tanıdığımdan çok çok iyiler.Fakat bir kaç gün öncesine kadar 3 kişi bir şikayette bulunduk diye 3 kişi banlandık.Aklı başında bildiğim admin 13 yaşındaki bir çocuğu savundu 3 adam şikayet ettik diye gruplaşma olarak sebeb gösterilip banlandık.!Ve gerçekten anladım ki görev verdikleri adamları tek bir kalemde emeklerini tek bir kalemde silebildi :S
Reklamlar konusunda haklısınız çok fazla reklam var fakat görevli olunduğu zaman gidiyordu reklamlar ve artık para ile olan kanka üyeliğide kaldırmışlar.Az daha hapse giriyormuş ick bu yüzden.
Alt 11-09-2008, 15:07   #170
Üyecik

Siz ne saçmaladığınızın farkındamısınız ? Reklamlardan bahsedip abuk subuk sçama sapan iftiralarda bulunuyosunuz ama sorun bakalım adminler oranın gelirlerini hep kendi cebinden mi karşılayacak ? Para makinasımı onlar ? Babaları fabrikatörmü ? Reklam varsa bilinki forumun gideri çok demektir , günde kaç tane saldırıyla uğraşılıyo forumda hanginizin bundan haberi var ? Sizin gibi saçma sapan bebeler yüzünden gelip mübarek günlerde asabımızı bozuyosunuz .. Beğenmiyosanız girmeyin kardeşim sizle uğraşmak zorundamıyız ? Forumumuzu beyenmeyenlerin forumunun toplam 100 üyesi varken bizim forumumuza sadece bir saatte o kadar yeni üye geliyor ! Kıskananlar çatlasın ne diyelim ..

Yöneticilere laf edenler önce adam olmaya çalışsın, kendilerine bir baksınlar hele biz ne biçim biriyiz .. Amacımız ne ? Adammıyız ? Neyle suçluyoruz ? Neler yaşıyolar acaba ? bi sorun bakalım kendinize .. Azcık kendinizi forum yöneticilerinin yerine koyun günde sizin gibi kaç tane poke salak bebelerle uğraşıyolar .. İnşallah kafanızda biraz akıl vardırda bir iki cümlesini anlayabilirsiniz..

Size reklamsız ve bebe forumlarla başarılar ..

Mέhmέτcαη

Konu sadweew tarafından (11-09-2008 Saat 15:09 ) değiştirilmiştir..
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler