User Tag List
Hepsiburada.com hakkında
Nefret Ettiğiniz Siteler forumunda Hepsiburada.com hakkında konusunu incelemektesiniz.
Moderatör notu : Üyemizin Hepsiburada.com üzerinden yaptığı alışverişte yaşadığı sıkıntı, firma tarafından giderilmiştir.Herkese geçmiş olsun ...
-
09-09-2011 14:04 #1
Hepsiburada.com hakkında
Moderatör notu: Üyemizin Hepsiburada.com üzerinden yaptığı alışverişte yaşadığı sıkıntı, firma tarafından giderilmiştir.Herkese geçmiş olsun
Konu Troy tarafından (05-03-2012 Saat 12:18 ) değiştirilmiştir. Sebep: Sorun çözüldü
-
09-09-2011 14:35 #2
Senelerdir HB dan alışveriş yaparım hatta dün verdiğim 5 siparişten ellerinde olanları (2 adet) eşyayı kargolamışlar.Bu gün elime ulaşıcak.3 ü daha sonra gelicek.Senelerdir hiç sorun yaşamadım.Ama eşyalarda sorun vs yoktu yani değişim ve iade etmedim.Değişim ve iade işlemlerinde çoğu firma kıllık yaratıyor.Aldığınız malda sorun çıkarsa yandınız ne yazık ki

HB dan tek şikayetim ellerinde istediğim ürün yoksa çok bekletiyorlar.Üretici firmadan emin edip yollayana kadar 1 hafta geçiyor
Bilgisayar parçaları vs gibi bir alışveriş yaptığınız da EXA bilgisayarı tavsiye ederim.Sorun çıkarsa hemen hallediyolar.Hemde çoğu yerden ucuza satıyorlar.Gerçekten çok iyi ilgileniyorlar.
-
09-09-2011 14:42 #3
Kötü bir durum. İnsanı alış veriş yaptığına pişman ediyorlar. Bu aralar hepsiburada'dan çok şikayet duyuyorum ama ben de yıllardır alış veriş yapıyorum hiç böyle birşeye rastlamadım. Umarım mağduriyetinizi giderirler.
-
09-09-2011 14:47 #4
niye böyle şeyler yapıyor bu hepsiburada.com anlamadım. Biz bugüne kadar çok alışveriş yaptık burdan herhangi bir sıkıntı çıkmadı ama çıkmayacağı anlamına da gelmez tabi.
Arkadaşım bu arada sana bi tavsiyem. Elinde bu kadar çok delil kanıt varken neden kendini adamlara ulaşmakla yoruyorsun ki? Tüketici mahkemesine gidiceksin onlar senin adına çatır çatır alıcaklar paranı bu kadar
-
09-09-2011 14:53 #5
Bende online mağazadan asla ama asla alış- veriş yapmam. Gidip büyük elektronik marketlerde gözümle iyice inceleyip öyle alırım ve sorun olduğunda en azından aldığım yer bellidir ve karşımda bir muhatap vardır. Yıllarca bunu dile getirdim ve beni dinlemeyen arkadaşlarım alış veriş yaptılar çoğu da siz gibi şikayetçi olmuştur. Canları yanınca bana hak verdiler. Aynı iki ürünü aynı anda arkadaşımla aldık ben elektro Worl.den aldım o da HB, dan, ben kullanıyorum ve de çok memnunun ve ona ayıplı mal geldi ve 1.5 aydan beri uğraşıp duruyor, onlarca mail ve aradığı telefon faturası da bir yana
-
09-09-2011 14:57 #6
Hepsiburadadan bende çok alışveriş yaptım zamanında hatta yerimlerinde dururdu,hiç böyle birşeyle karşılaşıcağımı sanmazdım ama artık sildim.İnş. siz böyle bir durumla karşılaşmazsınız.
@Headhunter tüketici haklarına baktım yapılması gerekenlere vs. epey uğraştırıcı ve birsürü masrafda ordan çıkıyor.Yok dilekçe parası,cart parası curt parası derken ama bellide olmaz çünkü kandırılmayı sevmiyorum her an şikayet edebilirim.Bu arada tavsiye için teşekkürler
-
09-09-2011 15:11 #7
Sikayetvar sitesine yazı yaz.Birde kendineleri şöyle nazik ve üstü kapalı şu kadar sürede işlemimi gerçekleştirmezseniz mahkemeye vericem diye mail at yada telefon et.Ona göre tüketici mahkemelerine başvurursun
@online destek
Senin büyük marketlerden aldığın aynı malı ben daha ucuza alıyorum senelerdir hiç de sorun çıkmıyor.Ayrıca çoğu online mağazanın direk satış yaptığı mağazasıda bulunuyor hemde aynı fiyattan.
Ayrıca senin aldığın malda sorun çıksın bak sana o malı satana kadar 40 takla atan adam bir anda nasıl somurtuyor.Sende sorun çıkmamışda ondan sana böyle geliyor.Yoksa hepsi aynı...
Bence nickinin hakkını ver.Online destek
-
09-09-2011 15:21 #8
bende iphone koruma bandı almıştım ilk ürün değişimi ücretsizde bant eskiyince bende değiştirmek için gönderdim 6 ay sonra elime ulaştı canım sıkıldıkca arıyordum hepsiburadayı sövüyordum alayına kapatıyorlardı suratıma telefonları kargoda ürün kaybolmuş dendi elimize ulaşmadı dendi sizi arıycaz dediler aramadılar birde benim doğan online da arkadaşım olmasına rağmen bu olduysa diğerlerini düşeniyorum. büyük geçmiş olsun arkadaşım
-
09-09-2011 15:54 #9
Ben bir kaç defa alışveriş yaptım pek sıkıntı yaşamadım ama bu konularda HB çok şikayet var
-
09-09-2011 16:05 #10
yahu bir kere aldım ondada ayakkabı sorunsuz standart olarak geldi 1 hafta içinde

daha da yapmadım.
Konu Bilgileri
Bu konuyu görüntüleyenler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)