dh bi çok konuda yardım aldığım hatta sormadan aynı sıkıntıyı çekenlerin mesajlarını takip ede ede sorunumu çözdüğüm bir forum. nefret etmiyorum bilakis çok yararı oldu bana.
Aynen Katılıyorm . Türkiyede onun gibi siteler Sayılı .. Tüm webmaster lar hostingciler Oyuncular satıcılar anlayacagın herkes Var Orda ...daha ne istiyorsun ...
Donanım Haber sitesini burada görmek beni çok üzdü.
Çünkü,Türkiye'nin en iyi forumlarından biri.
Reklam bahane değil eklentiler v.s ile sorun çözülüyor...
Donanım Haber sitesini burada görmek beni çok üzdü.
Çünkü,Türkiye'nin en iyi forumlarından biri.
Reklam bahane değil eklentiler v.s ile sorun çözülüyor...
kesinlikle katılıyorum
Bir kişinin saçma sapan bir nedenle açtığı konuda (kal gelmiş artık adama...) dh'in konuşulması beni üzdü açıkçası. dh'de hiç konu açmadan sadece diğer konulardaki cevapları okuyarak neredeyse tüm sorunlarını çözebilirsin......
bu konuyu açmışsın ama Türkiye'nin en büyük forumu donanımhaber'e ait adamların yıllık kazançları çok fazlaymış. Siteleride gayet başarılı bence. sdn'de yakında donanımhaber gibi çok büyük olacaktır. Merak etmeyin. Ama kimse bana donanımhaber kötü demesin
donanım konusunda türkiyede eline su dökebilecek pek site yok belkide hiç yok. birçok konuda yardım alabilirsiniz. cep telefonu forumuda çok gelişmiş. ben zaten fotoğraf bölümüne hastayım. en baba uzmanlar orda.
DH bencede Türkiyenin en iyi teknoloji forumu , şu ana kadar çözümünü bulamadığım sorun kalmadı.. Her konuda , ister pc , ister program , ister ev elektroniği hatta klima ile ilgili bile yardım aldım ordan .. Ayrıca off topikleri bile yararlı .. Benim şahsi fikrim SDN yi sevsem bile DHnin çok çok gerisinde teknoloji konularında ..
DH'deki online üye miktarı başarısını kanıtlıyor, çok aylak insan da var ama bazı şeylere de gözü kapamak lazım. Eğlenmek istediğimde açıyorum oranın konu dışı bölümünü birbirinden acayip olaylar