SDN Forum »Bookmark »Nefret Ettiğiniz Siteler » Cayhaus

Konuyu Toplam 1 Kişi Okuyor. (0 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir) // 4790 kez okundu

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler
Alt 18-11-2007, 01:26   #11

webdelisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Doçent

Walla beyenmeyen girmez ben sevmedim.
Alt 18-11-2007, 01:46   #12
Profesör

Siteyi açıpta pirim yaptırmayın bari
Alt 18-11-2007, 03:24   #13

amesfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Super Moderator

Nereden: İstanbul
Sıradan basit bir site
Zzz
beğenmedim
Alt 19-11-2007, 12:50   #14
Üyecik

Alıntı:
nur001´isimli üyeden Alıntı
bi kere kürdistan diye bir yer yok sadece hayal ürünü dolayısıyla onlarla tartışmaya girmen bile saçma olmuş
ayrıca ben pkk yandaşıyım diyebilir unutma tc kanunlarına göre eyleme dönüşmeyen hiçbir düşünce suç değildir bu şuna benzer ben abd yandaşıyım abd yi seviyorum...ben arada hiçbir fark görmüyorum israil ve abd teröristin alasıdır!bak israile nasılda başkasının topraklarını işgal etti tıpkı pkk nın bizim topraklarımızı işgal etmeye çalışması gibi....tabi hiçbir zaman başarılı olamayacak o ayrı mesele onlar sadece hayal dünyasında yaşasınlar ;D
Nasıl yani,sana göre pkk yandaşı olmak,düşünce özgürlüğü kapsamınamı giriyor.
"Eyleme dönüşmeyen hiç bir düşünce suç değildir." vay bee o zaman öcalan niye içerde, 30 000 kişinin ölümüne sebeb olan pkk terörü değilmi yani.
Bunlar nasıl suç olmuyor,
Siteyi mp3 ler için savunan arkadaşlar, bu faaliyet yasalmı
Alt 19-12-2007, 14:46   #15
Üyecik

Alıntı:
amisos61´isimli üyeden Alıntı
Alıntı:
bi kere kürdistan diye bir yer yok sadece hayal ürünü dolayısıyla onlarla tartışmaya girmen bile saçma olmuş
ayrıca ben pkk yandaşıyım diyebilir unutma tc kanunlarına göre eyleme dönüşmeyen hiçbir düşünce suç değildir bu şuna benzer ben abd yandaşıyım abd yi seviyorum...ben arada hiçbir fark görmüyorum israil ve abd teröristin alasıdır!bak israile nasılda başkasının topraklarını işgal etti tıpkı pkk nın bizim topraklarımızı işgal etmeye çalışması gibi....tabi hiçbir zaman başarılı olamayacak o ayrı mesele onlar sadece hayal dünyasında yaşasınlar ;D
Nasıl yani,sana göre pkk yandaşı olmak,düşünce özgürlüğü kapsamınamı giriyor.
"Eyleme dönüşmeyen hiç bir düşünce suç değildir." vay bee o zaman öcalan niye içerde, 30 000 kişinin ölümüne sebeb olan pkk terörü değilmi yani.
Bunlar nasıl suç olmuyor,
Siteyi mp3 ler için savunan arkadaşlar, bu faaliyet yasalmı
apo neden içerde diyosun , zaten cevabı kendin vermişsin apo kaç bin kişinin ölümüne neden olmuş yani düşüncesini eyleme dökmüş bu yüzden içerde
sonra cayhausu kötüleyenler bence gayet güzel bi site oradaki insanlar pkk yanlısı falan değil siz karıştırıyorsunuz onlar şu anki rejimden yönetimden memnun olmayan başka ideolojileri olan insanlar ama asla pkklı değiller zaten bu insanlar bizim ülkemizde hep yanlış algılanmıştır deniz gezmiş,yılmaz güney gibi bu ülkenin özgürlüğü için mücadele veren insanlar da bu yanlış anlamanın (daha doğrusu yanlış anlamak isteyenlerin) kurbanı olmadılarmı
arkadaşlar lütfen bu gibi yanlışlıklara siz de düşmeyin...........
Alt 27-12-2007, 04:48   #16
Üyecik

ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA DEMEK İSTİYORUM.. BEN CAYHAUS.COM'DA KOOORDİNATÖRLÜK YAPIYORUM.MP3 KOORDİNATÖRÜYÜM...ÜYE ADIM: KADERNİ(By_Marlboro)

VE SONUNA KADARDA MİLLİYETÇİ VE AİLECEK ATATÜRKÇÜYÜZ...

PKK YANDAŞI BİR SİTE DİYENLERİ KINIYORUM SADECE...

SİTEDE PKKYI DESTEKLEYENLER OLABİLİR AMA KESİNLİKLE TARTIŞMA ORTAMI YARATILMIYOR HER TOPLUMDAN İNSANLARI BARINDAN KARDEŞCE VE ÖZGÜRCE BİR SİTEDİR...

HERKESE KOLAY GELSİN İYİ GECELER DİLİYORUM...
Alt 27-12-2007, 10:04   #17
Doçent

Alıntı:
İbrahim Tatlısesden,Ceylandan,Mahsundan hiçmi kürtçe şarkı dinlemiyorsunuz???
Ben dinlemiyorum..
Alt 14-01-2008, 18:16   #18
Üyecik

Alıntı:
marlboro__´isimli üyeden Alıntı
ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA DEMEK İSTİYORUM.. BEN CAYHAUS.COM'DA KOOORDİNATÖRLÜK YAPIYORUM.MP3 KOORDİNATÖRÜYÜM...ÜYE ADIM: KADERNİ(By_Marlboro)

VE SONUNA KADARDA MİLLİYETÇİ VE AİLECEK ATATÜRKÇÜYÜZ...

PKK YANDAŞI BİR SİTE DİYENLERİ KINIYORUM SADECE...

SİTEDE PKKYI DESTEKLEYENLER OLABİLİR AMA KESİNLİKLE TARTIŞMA ORTAMI YARATILMIYOR HER TOPLUMDAN İNSANLARI BARINDAN KARDEŞCE VE ÖZGÜRCE BİR SİTEDİR...

HERKESE KOLAY GELSİN İYİ GECELER DİLİYORUM...
arkadas sacmaliklarin kendinde kalsin, ben tesaduf gezerken gordum orda yozgatli bi uveye hakaret yapilmis nedenmi pkklilari sunepe beyinli dedigi icin orda papillon denen admin sadece onu uyarmis senin ne oldugun ve kimi destekledigin ortada; sinir otesi yapmasin t.c diye bi konu acilmis (dehaplilarin haberi) ve ordaki modun biri son gaz pkkya destek veriyor ki turkiye girerse kan akar deye,incelemeden konusmayin lutfen
Alt 08-02-2008, 20:35   #19
sdn
Üyecik

Hakaret eden elbette cezasını bulur, ama herkes pkk hakkında düşüncelerini söylerken pkkya karşıt mesajlar yazanlar admin tarafından banlanıp, pkk yanlısı mesajlar kalıyorsa, buda adminin bariz pkk yanlısı olduğunu gösterir.

Bu arada biri demişki prim vermeyin siteye ben konuyu nefret ettiğiniz siteler bölümüne açtım farkındaysanız...

Biride demişki ibrahim tatlısesten, ceylandan.....
ona diyorumki kes saçmalamayı,
evet dinlemiyorum!

Ki bizim bahsettiğimiz kürtler değil pkk lılar, ayıralım !!

Bu açtığım konuyu tesadüfen tekrar googledan buldum ve cevap veremeden geçemedim, bu arada kaderni, defalarca yönetimden çıkarıldın ve banlandın (bu konu dışı tabii) ve Atatürkçüyüm diyosun, buna rağmen ne yüzle orda koodinatörsün ne alaka yani...??
Alt 08-02-2008, 21:21   #20
Profesör

Nereden: ISTANBUL
kötü bir site işte belli
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler