Her ne kadar sosyetenin üst basmaklarında adımız olmasada her kahvede yerimiz her mevzuda ismimiz her güzelde bir resmimiz vardır
Ne polat gibi kafa kesenlerdeniz nede çakır gibi kurşun yiyenlerdeniz biz sadece bir grup arkadaş ESRAR çekenlerdeniz!!!
Erkeklerin kalbi mezar gibidir bi giren bi daha çıkamaz,Kadınların kalbi beş yıldızlı otel gibidir giren çıkan belli olmaz...:
Aşk dudaklarda kahkaha değil gözlerdeki yaşTIR,Maksat sevgi uğruna ÖLmek değil uğruna ölecek sevgi bulmaktır
Kimine göre kralız, Kimine göre yalan,Herkes rahat olsun biz adam gibi ADAMIZzz
Çekmiş esrarı gözleri kanlı,sahilde yuruyor bir delikanli,boş gezmez belinde sılahi,sevdigine yurekten baglı cunku o DERELİİ DELİKANLI
Ben büyük davaların çocuğuyum...Sevdam büyük olur öfkemde......Seversem destan kızarsam katliam olur........
Bizim rahat edemedigiz yerde kimse istirahat edemez,Keyife keder istedigine degil lan alayına gider!
Soranlara yalanız,Bilenlere kralız,Şan söhret sizin olsun,Biz falan filanız!!
Bu gece kendimden geçebilirim,Sokaklarda gezip içebilirim,Sanmayın bi ayyaş bir serseri,Yıllar önceki mazimdeyim
...... severse kimse durduramaz,....... ağlarsa kimse güldüremez,....... giderse kimse bulamaz,unutma herkez......gibi Olamazz..!noktalı yerlere isim yazın)
!!!Kahretmişim hayatıma her gece içiyorum,Sevilmeden sevmenin cezasını çekiyorum!!!:
Bitanem beni artık iki yerde bulursun,Ya mezarlın karşısındaki meyhanede,Yada onun karşısındaki mezarlıkta
Ölümden korkma benden korktuğun kadar,Hayeller kur ama ben koyana kadar..
Mecidiyeköy Merkez Kafasına Göre Herkes,Çatılır Kaşlar,Kesilir Başlar,En Güzel AşKlar MeCiDiYeKöYdE Başlar
!!!!Acıma yok Nefret var,Taviz yok İşkence var,Sen yoksun Sadece ben Varımm !!!
Bir gün kıyamet kopar çöker karanlık,Allah bizi affetmez çok günah aldık,Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık,Bütün çarşı cehennemden kombine aldık
Kaderde varsa düzülmek,Neye yarar üzülmek..
Aşkıma değerimi sordum,Dünyalar kadar dedi,Dünyanın değerini sordum,Beş para etmez dedi...
Bizi Eskiler Tanır , Yeniler Örnek Alır , Görenler Anlatır . . .
Son bir sigara içelim öyle git gideceksen ne olur yavaş iç yavaş iç dönmiyeceksen
Esrarım 3'lü Olsun,Hapım Bol Olsun,Şarabım Şişede Olsun,Tek Bir Sevdiğim Olsun
SiGaRam SaNa BnZiYoRr İçErKn GöZleRiMi YaşArTTıĞı OlUyOr aRaSıRa,çEkeRkN BiTTiğİmİ AtArKeN bİttİĞiNi ANlıYoRuM..!!!
BiZ MeCiDiYeKöYlÜ DeĞiLiZ kİ PaRaMıZ oLsUn, GüLbAğLı DeĞiLiZ kİ MaNiTaMıZ oLsUn,DeReLiYiZ bIrAkTa KaFaMıZ gÜzEl OlSuN
(um)·@·#nİcKiNi bİLe GöRmEk İsTeMiYoRuM,iLeTi YaZmAsAn İyİ eDeRsİn,E-mAiLiM sAnA aĞıR mI gElDi,EnGeLlEdİm SeNi AfFeDeRsİn(um)
Penceremin Perdesini Havalandıran Rüzgar,Denizleri Köpük Köpük Dalgalandıran Rüzgar,Gir İçeri Usul Usul Beni Bu Derrten Kurtar...
Param PµLµm yOkkí ¦ TahtIm Ta¢ım oLsµn , èƒéndí DéğíLímkí ¦ ítíßarım oLsµn , Ànam ßaßam yOkkí¦ èvím ßarkım oLsµn , Cígaram Tıka ßasa EsrarLa DoLsµn , ßírdé yanımda sèvdígím oLsµn , öLèné Kadar í¢mèzsém ¦ GèncLígím ßana Haram oLsµn ..!
Eqer Hayat Bir Gün Bize Oyun Oynayıp Seni Benden Alıp,Başkasının Kollarına Atarsa ; Seni Dansa Kaldıracak İlk Müzik Cenaze Marşım OLsun.!!
GiDeN GiTmİşTiR GiTtİğİ An BiTmİşTiR BeN gİdEnİ DeĞiLdE GiDeN BeNi KaYbEtMiŞtİr..!
Ben Hangi Sonbahar Akşamı kiminle Nerede Sevişsem Hala içimde ki Seni Aldatıyorum...
fizik ile araştırdım, kimya ile cözdüm, edebiyat ile söylüyorum seni çok seviyorummmmm
Cndn öte sevmedkmi sni KANARYA Issız geclrde gittk deplasmnlra Öl dedinde ölmedikmi senin uğrna FENERBAHÇEM fda olsn bu cnlr sna!:
BiR çErÇeVe AsTıM oDaMa İçİ bOş ÖnEmİ yOk, NeDeN dİyE sOrMa NeYe BaKsAm SeNi GöRüYoRuM NaSıl oLsA
FARKEDİLMEK İÇİN FARK YAPMAK FARK YAPMAK İÇİN İSE MEYDAN OKUMAK GEREKİR
Duru bir suya baktığımda,eğer tertemiz yüreğin yansıyorsa gözlerime
BEN SENİ SEVİYORUM...
Aramadığın sormadığın,zamanlarda, eğer yüreğimde inceden bir sızı duyuyorsam
SENİ ÖZLÜYORUM.
Her şarkıda, her şiirde ve okuduğum kitabın tüm satırlarında seni yaşıyorsam
SENİ ÖNEMSİYORUM.
Ve uğrunda vazgeçebileceğim mutluluğumken, düşünmeden feda edebiliyorsam
SEN BENİM İÇİN ÖZELSİN...
sigarayı bıraktm sni beş paraya sattm
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor
Basit bir insan zamanını nasıl öldüreceğini, değerli bir insan da nasıl kazanacağını düşünür
Kibir, bele bağlanmış taş gibidir. Onunla ne yüzülür nede uçulur.
Sevmek, birbirine bakmak değil, birlikte aynı yöne bakmaktır.
Bir fikrin acemi savunucusu, usta saldırıcısından daha zararlıdır.*
Herkes aya benzer, çünkü; herkesin kimseye göstermediği bir karanlık yüzü vardır
Taşı delen, suyun kuvveti değil, dalgaların sürekliliğidir.
Sakladığın sır, senin esirindir, açığa vurursan, sen onun esiri olursun.
Haklı olmak kral olmaktan daha iyidir
Eğrinin gölgesi de eğridir.
Akıllı adam aklını kullanır, daha akıllı adam başkalarının aklını da kullanır.*
Aradığını bilmeyen bulduğunu anlamaz.
Elmas yontulmadan, insan yanılmadan mükemmelleşemez.*
Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, lüzumu olunca kullanır.
Parayı köleniz yapın, yoksa siz onun kölesi olursunuz.
insan düşeceği yere çıkmamalıdır.
Kusursuz dost arayan, dostsuz kalır.
Paylaşılan sevinç iki kat olur, paylaşılan acı yarıya iner.
İhtiyaçları yüzünden küçülmeyen insan büyüktür.
insanların yaptığı sahte paralar kadar, paraların yaptığı sahte insanlarda vardır.
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez.*
Kimi insan girdiğinde odayı aydınlatır, kimide çıktığında.*
Geleceği satın alabilecek tek şey, bugündür.
Uçurtmalar rüzgar gücüyle değil, o güce karşı uçtukları için yükselirler.*
Dünyada hiçbir yol, kalp ile beyin arasında ki kadar uzun değildir.
Para her şeyi yapar diyen adam, para için her şeyi göze alan adamdır.*
Ümit iyi bir kahvaltı; fakat kötü bir akşam yemeğidir.
Dünya tuzlu su gibidir, içtikçe susatır.
Ölümün bizi nerede beklediği belli değil, iyisi mi biz onu her yerde bekleyelim.*
Her istediğini söyleyen, istemediğini işitir.
Herkes yanlış yapar, ancak aptallar yanlışlarında direnirler.
Savaşta dövüşenler den çok kaçanlar ölür.
Kabul edilen bir yanlışlık, kazanılmış bir zaferdir.
En yükseğe erişmek için, en aşağıdan başlayın.
Hiçbir zafere çiçekli yollardan gidilmez.*
Mutluluk bizde olmadan başkasına verebileceğimiz tek şeydir.
Küçük şeylere gereğinden fazla önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.*
Hedefsiz gemiye hiçbir rüzgar yardım etmez.*
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
İnsanın yalnız ekmeğe değil, şerefede ihtiyacı vardır.
Aptallarla tartışmayın. Görenler aranızda ki farkı anlamayabilirler.*
Özü doğru olanın, sözü de doğru olur.*
Geçmişler geleceğe, suyun suya benzemesinden daha çok benzer.
En basit şey insanın kendisini kandırmasıdır; çünkü insan genellikle istediği şeyin gerçek olduğuna inanır.
Tatlı suyun başı kalabalık olur.
Bir bu gün, iki yarına bedeldir.
Zor iş, zamanında yapmamız gerekip de, yapmadığımız kolay şeylerin birikmesiyle meydana gelir.
Hakikat belki yaşanır, fakat ölmez.
Dosttan beklenen, yanlış davrandığımızda yanımızda olmasıdır. Doğru iken, herkes yanımızda olur.
Ülkeler kılıçla alınır, fakat adaletle korunur.
Çözümde görev almayanlar, sorunun bir parçası olurlar
İsteyin size verilecektir, arayın bulacaksınız, kapıyı çalın size açılacaktır.
Uzak mesafelere ulaşmak, yakın mesafeleri aşmakla mümkündür.
İçki kadehinde, denizde boğulanlardan çok daha fazla insan boğulmuştur.
Kadınlar, erkekler kadar başarılı olamazlar. Çünkü onların hanımları yoktur.
Para her şeydir diyen para için her şeyi yapabilir.
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
Atalarının dindarlığı ile kurtulacağını zannedenler; babalarının yemesiyle kendi karınlarının doyacağını, içmesiyle susuzluklarının gideceğini, okumasıyla bilgili olacağını sananlara benzerler.
Borç köleliğin başlangıcıdır.
Önce insanlar binaları düzenler, sonra da binalar insanları.
Güzel söz söyleyen, kimseden kötü söz işitmez.
Güçlü olan, zayıf yanını herkes den iyi bilendir; daha güçlü olan zayıf yanına hükmedebilendir.
Yemine gerek görmeyecek kadar sözlerine sadık ol
Hayatın her anı bir karar zamanıdır.
Hakikate, yalnız bir yoldan gidilir, fakat ondan uzaklaştıran yol binlercedir.
Tuhaf şey! Yabancılar girmesin diye evlerinin kapılarını kilitliyorlar; sonra da Televizyonlarını açıyorlar.
Bir neslin kaderini, bir evvel ki nesil tayin eder.
Tecrübe, herkesin hatalarına verdiği isimdir.
Büyük acılar kadar bizi olgunlaştıran bir şey yoktur.
Gerçek arkadaşlık sağlık gibidir, değeri ancak yok olduktan sonra anlaşılır.
Affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır.
Ya olduğun gibi görün, yada göründüğün gibi ol.
İyi kanunlar, vicdanların yazılmış şekilleridir.