User Tag List

Gösterilen sonuçlar: 1 ile 7 ve 7

Facebook Güvenlik Kodu Telefonuma Gelmiyor / RESİMLİ ANLATIM

Mesajlaşma Yazılımları forumunda Facebook Güvenlik Kodu Telefonuma Gelmiyor / RESİMLİ ANLATIM konusunu incelemektesiniz.

Facebook adresime 06.02.2012 Pazartesi'den bu yana giremiyorum. Bilgisayarıma yeni format attım ve yeni bilgisayar diye güvenlik kodunu telefonuma gönder seçeneğini seçtim. Fakat 2-3 dk içerisinde gelmeyince tekrar gönder dedim. Bu ...

pink.woman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Exclamation Facebook Güvenlik Kodu Telefonuma Gelmiyor / RESİMLİ ANLATIM

Facebook adresime 06.02.2012 Pazartesi'den bu yana giremiyorum. Bilgisayarıma yeni format attım ve yeni bilgisayar diye güvenlik kodunu telefonuma gönder seçeneğini seçtim. Fakat 2-3 dk içerisinde gelmeyince tekrar gönder dedim. Bu sefer de gelmeyince telefonumu ara seçeneği var ona tıkladım. Üst üste çok kod istediğiniz için arayamıyoruz, sonra tekrar deneyin diyor. 4 gündür mü ertelenir?

Hergün tekrar tekrar deniyorum. Çıkan ekranı resimli şekilde aşağıda anlattım:

RESİM 1:
    (mail ve şifremi biliyorum. her seferinde yeniledim bile. doğru giriş yapıyorum.)
    ____

RESİM 2:
    (mail ve şifreyi girdikten sonra bu ekran çıkıyor. telefonuma kod gelmiyor.)
    _____

RESİM 3:
    (tekrar şifreyi gönder dediğimde yine telefonuma şifre gelmiyor ve yine bu ekranı görüyorum.)
    _____

RESIM 4:
    (telefonuma kod gelmediği için telefonuma çağrı yaparak şifreyi anlatma butonuna tıkladığımda da bu ekranı görüyorum.)
    _____

RESIM 5:
    (telefon kodundan hayır gelmeyince, hesabımın şifresini unuttum ayağıyla bir de bu yolu deniyorum. adımı, soyadımı ve mail adresimi yazıyorum resimde ki gibi.)
    _____

RESIM 6:
    (çıkan ekran bu. evet bu benim hesabıma tıklıyorum hemen.)
    _____

RESIM 7:
    (dediğim gibi, mail ve şifremi çok iyi biliyorum. o yüzden kodları gönder diyorum ve gmail hesabıma 6 haneli kodu gönderiyorlar, ama sadece şifre yenilemek için!)
    _____

RESIM 8:
    (ve yine şifremi yenilemiş bulunuyorum.. bu şekilde sarmal bir döngü gibi aynı işlemleri tekrarlıyorum. ama facebook o güvenlik kodunu bir türlü göndermiyor.)
    _____

RESIM 9:
    (şifreyi girdikten sonra yine bu ekran çıkıyor şaka gibi...)
    _____

Eğer bilgisi olan varsa bu konuda ne yapmam gerektiğini açıklarsa çok sevinirim..

re13el - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bu kod işini bi ara bende yapıcaktım facebook için iyiki yapmamışım, o kadar büyük bir site olmasına rağmen kod göndermede sıkıntı oluşturuyor ama google+ daki kod gönderme işlemi hiç aksamadı bile.
    umarım şans eseri de olsa facebook kodunu yollar bir ara ama yolladıktan sonra ayarlardan kod olayını kaldırmanı tavsiye ederim

kesinlikle! +google'da ben de öyle bir sorun görmedim şimdiye kadar. sanırım fazla rağbet olmamasındandır eğer hesabıma girersem ilk iş o kodu ordan kaldırmak olacak

şowalye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fecebook güvenlik kod hata veriyorsa
    Hesab ayarları dikatlice bak yanlış varsa düzelt
    gizlilik ayarları aynı şekilde uygula

hesabıma giremiyorum ki ayarlarını düzelteyim.

REDFOKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hani hiç yaşamadım bu tip bir şey ama tavsiyem bu tip işlem leri yaparken İE kullanmanız olacaktır

ek olarak facebooktaki bu kod sorunu ile alakalı çözüm konuları vardı

şowalye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gizli soruyu biliyorsan msn doğru girersen altaki şifremi unutum tıkla yönergeleri takib et ayarlara erişirsin ilk önce hasab ayarlar sonra gizlilik ayarları değerlendir

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)