User Tag List
Facebook Güvenlik Kodu Telefonuma Gelmiyor / RESİMLİ ANLATIM
Mesajlaşma Yazılımları forumunda Facebook Güvenlik Kodu Telefonuma Gelmiyor / RESİMLİ ANLATIM konusunu incelemektesiniz.
Facebook adresime 06.02.2012 Pazartesi'den bu yana giremiyorum. Bilgisayarıma yeni format attım ve yeni bilgisayar diye güvenlik kodunu telefonuma gönder seçeneğini seçtim. Fakat 2-3 dk içerisinde gelmeyince tekrar gönder dedim. Bu ...
-
10-02-2012 11:10 #1
Facebook Güvenlik Kodu Telefonuma Gelmiyor / RESİMLİ ANLATIM
Facebook adresime 06.02.2012 Pazartesi'den bu yana giremiyorum. Bilgisayarıma yeni format attım ve yeni bilgisayar diye güvenlik kodunu telefonuma gönder seçeneğini seçtim. Fakat 2-3 dk içerisinde gelmeyince tekrar gönder dedim. Bu sefer de gelmeyince telefonumu ara seçeneği var ona tıkladım. Üst üste çok kod istediğiniz için arayamıyoruz, sonra tekrar deneyin diyor. 4 gündür mü ertelenir?
Hergün tekrar tekrar deniyorum. Çıkan ekranı resimli şekilde aşağıda anlattım:

RESİM 1:
(mail ve şifremi biliyorum. her seferinde yeniledim bile. doğru giriş yapıyorum.)
____

RESİM 2:
(mail ve şifreyi girdikten sonra bu ekran çıkıyor. telefonuma kod gelmiyor.)
_____

RESİM 3:
(tekrar şifreyi gönder dediğimde yine telefonuma şifre gelmiyor ve yine bu ekranı görüyorum.)
_____

RESIM 4:
(telefonuma kod gelmediği için telefonuma çağrı yaparak şifreyi anlatma butonuna tıkladığımda da bu ekranı görüyorum.)
_____

RESIM 5:
(telefon kodundan hayır gelmeyince, hesabımın şifresini unuttum ayağıyla bir de bu yolu deniyorum. adımı, soyadımı ve mail adresimi yazıyorum resimde ki gibi.)
_____

RESIM 6:
(çıkan ekran bu. evet bu benim hesabıma tıklıyorum hemen.)
_____

RESIM 7:
(dediğim gibi, mail ve şifremi çok iyi biliyorum. o yüzden kodları gönder diyorum ve gmail hesabıma 6 haneli kodu gönderiyorlar, ama sadece şifre yenilemek için!)
_____

RESIM 8:
(ve yine şifremi yenilemiş bulunuyorum.. bu şekilde sarmal bir döngü gibi aynı işlemleri tekrarlıyorum. ama facebook o güvenlik kodunu bir türlü göndermiyor.)
_____

RESIM 9:
(şifreyi girdikten sonra yine bu ekran çıkıyor
şaka gibi...)
_____
Eğer bilgisi olan varsa bu konuda ne yapmam gerektiğini açıklarsa çok sevinirim..
-
10-02-2012 11:21 #2
bu kod işini bi ara bende yapıcaktım facebook için iyiki yapmamışım, o kadar büyük bir site olmasına rağmen kod göndermede sıkıntı oluşturuyor
ama google+ daki kod gönderme işlemi hiç aksamadı bile.
umarım şans eseri de olsa facebook kodunu yollar bir ara ama yolladıktan sonra ayarlardan kod olayını kaldırmanı tavsiye ederim
-
10-02-2012 11:23 #3
kesinlikle! +google'da ben de öyle bir sorun görmedim şimdiye kadar. sanırım fazla rağbet olmamasındandır
eğer hesabıma girersem ilk iş o kodu ordan kaldırmak olacak 
-
10-02-2012 11:48 #4
fecebook güvenlik kod hata veriyorsa
Hesab ayarları dikatlice bak yanlış varsa düzelt
gizlilik ayarları aynı şekilde uygula
-
10-02-2012 12:02 #5
-
10-02-2012 12:22 #6
Hani hiç yaşamadım bu tip bir şey ama tavsiyem bu tip işlem leri yaparken İE kullanmanız olacaktır
ek olarak facebooktaki bu kod sorunu ile alakalı çözüm konuları vardı
-
10-02-2012 12:35 #7
gizli soruyu biliyorsan msn doğru girersen altaki şifremi unutum tıkla yönergeleri takib et ayarlara erişirsin ilk önce hasab ayarlar sonra gizlilik ayarları değerlendir
Konu Bilgileri
Bu konuyu görüntüleyenler
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)