User Tag List
Kitap Tavsiyesi
Linux forumunda Kitap Tavsiyesi konusunu incelemektesiniz.
Öncelikle okuduğum bölümü söyleyeyim.İnternet ve Ağ teknolojisi.Hernekadar 2 yıllık ta olsa ben kendi çabalarımla birşeyler başaracağım.Şimdi ben Linux konusunda kendimi geliştirmek istiyorum.Şöyle ki programlama kısmında değil,netwok kısmında.İnternetten sürekli araştırma halindeyim.Ama ...
-
09-02-2012 23:32 #1
Kitap Tavsiyesi
Öncelikle okuduğum bölümü söyleyeyim.İnternet ve Ağ teknolojisi.Hernekadar 2 yıllık ta olsa ben kendi çabalarımla birşeyler başaracağım.Şimdi ben Linux konusunda kendimi geliştirmek istiyorum.Şöyle ki programlama kısmında değil,netwok kısmında.İnternetten sürekli araştırma halindeyim.Ama bir kitap almayı düşünüyorum.Bir tane buldum.Aşağıda linkini vereceğim.Kitap hakkında önerilerinizi yada önerebileceğiniz başka kaynaklar var mı ?
https://www.seckin.com.tr/kitap/379966376
-
10-02-2012 00:31 #2
e-booklara baktın mı arkadasım.normal kıtapları okumak sana sıkıntı verebılır belkı ama..
-
10-02-2012 16:45 #3
linux server kitapları al internet ve ağ teknolojisi için ama sen linux geliştirmek istersen Ubuntu al. Slax server editonla serverin varsa slax server editon işini görür. Mesela crysis serveri kurmak için bi game serveri satın alıp slax server ile yönetirsin... Kolay gelsin çaylaksan ubuntu pclinuxos veya da slax server... =)
--- Mesaj Güncellendi ---
Söliim sana TTnet te çalış yada bi işletim sistemi yap. Bill Gates e bak adam os kurdu ekibiyle ünlü oldu... =)
Konu Bilgileri
Bu konuyu görüntüleyenler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)