User Tag List
KDE 3 lü dağıtım var mı?
Linux forumunda KDE 3 lü dağıtım var mı? konusunu incelemektesiniz.
Merhabalar arkadaşlar. Kısacası sorum başlıktaki gibi çok ayrıntıya girmeli miyim bilmiyorum? Ubuntu 11.10 la brlikte ve gnome shell le birlkte tamamen arayışlarım değişti arkadaşlar. Önceden kde 3.5 kullanan pardusa aşıktım ...
-
10-01-2012 12:02 #1
- Üyelik tarihi
- Mar 2011
- Mesajlar
- 11
KDE 3 lü dağıtım var mı?
Merhabalar arkadaşlar. Kısacası sorum başlıktaki gibi çok ayrıntıya girmeli miyim bilmiyorum? Ubuntu 11.10 la brlikte ve gnome shell le birlkte tamamen arayışlarım değişti arkadaşlar. Önceden kde 3.5 kullanan pardusa aşıktım ama sonra kde 4 çıktı ve gnome geçmek zorunda kaldım. Bunu da Ubuntu ile yaptım. Gnome yi sevdim sevmesine ama zoraki. xfce ve lxde den de haberdarım elbette. Ama istediklerim gibi değiller. Aradığım kde gibi bir şey ama kde 4 benim bilgisayarımı resmen öldürüyor. Ubuntu 11.10 zaten bir daha kurmayacağım. Aslına bakarsanız elimde eski versiyon Linux dağıtımları var..mesela PCLinuxOS un bir sürümü var ve onda kde 3.5 serisi var ama güncel değil ve ben güncel olmasını ve depolarda yeni programları görmek istiyorum. Şu anda tesadüfen bulduğum Alinux u indiriyorum ama gözüm pek tutmadı gibi bir şey. Türkçe desteği böyle bir durumda ikinci planda şu an. İngilizce kullanmayı da kabul ederim yeterki depoalr güncel olsun ve beni fazla uğraştırmasın yeter. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar. Bu arada forumda arama kutusuna kde 3, kde 3.5 dağıtım diye arattım ama pek bir şey bulamadım. Eğer gözümden kaçmışsa kusuruma bakmayın.
-
10-01-2012 12:07 #2
-
10-01-2012 12:23 #3
- Üyelik tarihi
- Mar 2011
- Mesajlar
- 11
Arch Linux u daha önce kulanmadım ve benim linux becerimi son kullanıcı diye tarif edebilirim sanırım. Arch linux sizce kullanılması kolay bir dağıtım mıdır ? Çünkü genellikle forumlarda biraz uğraştırdığını duydum ve şimdi sizin sayenizde Trinity oalrak Kde 3 ün hayat bulduğunu gördüm.
--- Mesaj Güncellendi ---
@y_ates çok teşekkür ediyorum şimdiden. Çünkü Ubuntu 11.10 üzerine de kurulabiliyormuş bir denemek istiyorum. Benim gibi arayanlar için Trinity Desktop ve Ubuntu 11.10 yükleme sayfası (depo ekleme). Yine de Google de aradım böyle bir dağıtım var mı diye ama gözüme çarpmadı.
-
10-01-2012 13:07 #4
Linux'ta tecrüben az ise Ubuntu ile kullanmanda fayda var tabii ki. Umarım kararlı şekilde çalışan bir KDE3 dağıtımına sahip olabilirsin. Pardus 2008.2, Pardus'un da zirve noktasıydı KDE3 sebebiyle. Hey gidi günler
-
10-01-2012 13:17 #5
- Üyelik tarihi
- Mar 2011
- Mesajlar
- 11
@y_ates tekrar teşekkür ediyorum size... şu anda kubuntu 10.10 trinity versiyonunu yine sayfayı biraz kurcalayarak buldum (biraz dikkatsizimdir genellikle). http://apt.pearsoncomputing.net/cdimages/ Hem zaten Ubuntu nun en iyi sürümüydü bana göre 10.10 ve hem de kde 3 ile kullanacağım. Böyle bir dağıtım var mı demiştim ya bulmuş oldum sayenizde. Teşekkür ederim.
-
10-02-2012 21:55 #6
edense Kde kullandığımdan beri Gnome'a alışamadım. Çok yavan gelliyor bana. Sana Mageia 2010 tavsiye ediyorum. KDE4 masaüstü olan sürümü yükledim sabah ve tüm gün inceledim. Çok stabil ve kde4lü Pardus'tan daha kullanışlı geldi bana. Bi deneyip fikrini yazarsan iyi olur.
-
10-02-2012 22:59 #7
Makinen ne ki KDE4 öldürdü? Ekranda yavaşlık falan olduysa ekran kartı sürücülerin yüklenmemiştir.
Konu Bilgileri
Bu konuyu görüntüleyenler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Benzer Konular
-
En İyi Tv İzleme Sitesi Ve Başka Videolarda Var
Denizhan Dakılır - forum Tavsiye Ettiğiniz SitelerCevaplar: 10Son Mesaj: 12-06-2008, 18:41 -
2 tane SDN Duyuruları bölümü var
akifsever - forum Forum HakkındaCevaplar: 18Son Mesaj: 05-02-2008, 21:03 -
İyi Bir Haberim Var.
Denizhan Dakılır - forum Nefret Ettiğiniz SitelerCevaplar: 18Son Mesaj: 30-01-2008, 14:54 -
RD Ram bulabilecek var mı?
Özlem - forum Donanım Sorunları ve ÇözümlerCevaplar: 6Son Mesaj: 06-08-2007, 10:41 -
Böyle Park Edebilen Var mı Aramızda?
RuNaL - forum OtomobilCevaplar: 12Son Mesaj: 25-07-2007, 17:21


Alıntı



Sinir ile olacak bir şey değil arkadaşlar. Bu forumda tartışma var diye bir şey yapamayacak mıyız? Tartışma çıkaranı uyarırız, olmadı mı? Gerekli cezayı keseriz.
SDN Spor Cafe Konusu Açılsın mı?