User Tag List

1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 12

LG p970 internete bağlanma sorunu?

LG forumunda LG p970 internete bağlanma sorunu? konusunu incelemektesiniz.

Arkadaşlar telefonu mobil modem olarak kullanıp bilgisayardan internete girmek istiyorum, bende burdaki övgülerine aldanıp bu telefonu aldım ama sadece telefon yapmakla iyi firma büyük firma iyi telefon olunmuyormuş, nokia pc ...

Standart LG p970 internete bağlanma sorunu?

Arkadaşlar telefonu mobil modem olarak kullanıp bilgisayardan internete girmek istiyorum, bende burdaki övgülerine aldanıp bu telefonu aldım ama sadece telefon yapmakla iyi firma büyük firma iyi telefon olunmuyormuş, nokia pc suite'in, samsung'un yazılımının otomatik yapabildiği bağlantı ve ayarlar için lg'nin internette bir konusu, forumu v.s. yok, hatta bahsi bile geçmiyor. Donanım olarak lge virtual modem ve lge android platform usb modem tanıtılmış durumda, hattımda vodafone. Nasıl bağlantı kurulabileceğinı bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi? Paylaş:

technomind - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı Neo59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar telefonu mobil modem olarak kullanıp bilgisayardan internete girmek istiyorum, bende burdaki övgülerine aldanıp bu telefonu aldım ama sadece telefon yapmakla iyi firma büyük firma iyi telefon olunmuyormuş, nokia pc suite'in, samsung'un yazılımının otomatik yapabildiği bağlantı ve ayarlar için lg'nin internette bir konusu, forumu v.s. yok, hatta bahsi bile geçmiyor. Donanım olarak lge virtual modem ve lge android platform usb modem tanıtılmış durumda, hattımda vodafone. Nasıl bağlantı kurulabileceğinı bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi? Paylaş:

Öncelikle Hayırlı olsun telefonun...

Lakin şöyle bir durum varki bu telefon Android işletim sistemine sahip, ve bunun ıcınde işlemleri farklı oluyor...

Forumda bununla alakalı konu var, android telefonumu modem olarak kullanmak diye ...

http://forum.shiftdelete.net/android...-kullanma.html (Android Telefonu Wireless Modem Olarak Kullanma)

Burdan işlemini rahatlıkla halledebilirsin.. Kolay gelsin.

Ustam sağolun ancak wireless olarak bağlanma imkanım yok, kablo modem olarak çalışmıyormu bu android? Çalışımıyor diyeceğim ama donanım olarak tanıyor, bağlanma ve ayar kısımları konusunda hiç bir yerde bilgi yok.

madmex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Normal şebebke olarak bağlanacaksan Hangi operatörü kullanıyorsn

1ruby1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tam anlamadım ama 3G internetin varsa Mobil AP ayarlarından telefonun wireless yayar, laptop ile de girersin, O telefon övgüleri hak ediyor kullanmasını bilene tabi =) takıldığın yerleri sor, tüm android telefonlarda herşey aynı zaten..

Alıntı 1ruby1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tam anlamadım ama 3G internetin varsa Mobil AP ayarlarından telefonun wireless yayar, laptop ile de girersin, O telefon övgüleri hak ediyor kullanmasını bilene tabi =) takıldığın yerleri sor, tüm android telefonlarda herşey aynı zaten..
    Dostum anlamayacak bir şey yok. Nokia'nın, samsung'un fi tarihindeki telefonlarında olan bir özelliği soruyorum, telefonu turkcellin vın modemi, vodafonun vodemi yani KABLOLU MODEM olarak nasıl kullanabiliriz? Wireless ap'den bahsetmiyorum, kablolu modem olarak kullanmaktan bahsediyorum. Bilgisayarda wireless yok, takılma imkanıda yok. Şu övgüleri hak eden telefonda çözümü bulda bizde mahçup olalım.

kabloyla bağlanmayı denemedim, wireless varken ne derece gerekli oda tartışılır, bence usb wireless alıcı satın al ucuz zaten sorun kalmaz

Wireless imkanı yok hocam, demekki yazdığın kadar övgüleri hak etmiyormuş

Alıntı Neo59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Wireless imkanı yok hocam, demekki yazdığın kadar övgüleri hak etmiyormuş
    wireless imkanı yok ama yaratabilirsin işte, yardım etmeye çalışıyorum ama sen inatla aldığın telefonu kötülemek istiyorsun ne diyim o zaman sat Nokia al.
    NecronomicoN bunu beğendi.

NecronomicoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

şu siteye bakarak kablolu modem olarak nasıl kullanabileceğini görebilirsin. ingilizce olarak buldum eğer ingilizce bilmiyorsan birilerine çevirtebilirsin. çok zor bir işlem değil. program normalde 15dolar ama trial olarak da kullanılabiliyor. eğer istersen crack vs de araştırarak bulursun orası sana kalmış.

http://www.howtogeek.com/howto/44304...ting-required/
    Konu NecronomicoN tarafından (25-02-2012 Saat 11:54 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)