User Tag List

Anketimiz: Optimus Black'ten memnun musunuz?

Katılımcı sayısı
67. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet. Memnunum.

50 74.63%
  • Hayır. Memnun değilim.

17 25.37%
1. Sayfa - Toplam 19 Sayfa var 12311 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 185

Optimus Black Kullanıcı Memnuniyeti (Anket)

LG forumunda Optimus Black Kullanıcı Memnuniyeti (Anket) konusunu incelemektesiniz.

Optimus black bana göre nova display ekranı ile sağladığı yüksek parlaklık, 2mp ön kamera, 1ghz işlemci, şık tasarımı ve uygun fiyatı ile piyasadaki en iyi smartphone adayı. tabi bunlar benim ...

blackmamba07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Optimus Black Kullanıcı Memnuniyeti (Anket)

Optimus black bana göre nova display ekranı ile sağladığı yüksek parlaklık, 2mp ön kamera, 1ghz işlemci, şık tasarımı ve uygun fiyatı ile piyasadaki en iyi smartphone adayı. tabi bunlar benim düşüncelerim. optimus black size göre nasıl bir smartphone? bakalım siz neler düşünüyorsunuz? memnun musunuz/memnun değil misiniz?

memnunsanız size göre artıları, değilseniz size göre eksileri nelerdir?
    technomind bunu beğendi.

gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki çok memnunum... tercih nedenim ilk tasarımı ve fiyatının uygunluğu oldu. ağır değil kullanımı gayet rahat. nova display ekranı tartışılmaz zaten... çok sık kullanmamakla beraber 2mp ön kamerasından ve 5mp arka kamerasının çekiminden çok memnunum. g-key özelliğini ve içindeki bazı uygulamaları seviyorum kullanımı kolaylaştırıyor. google marketten ücretsiz uygulama ve oyun yüklemek çok iyi...hatta geçenlerde yazdım pembesi gelsin sanırım ondan da bir tane edineceğim ve şu an kullandığımı kardeşime vereceğim

anlkzbn07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arkadaşlar telefondan falan pek anlamam görüntüsü çok hoşuma gitti yeni bir telefona da ihtiyacım vardı gidip Lg P 970 aldım internetten araştırdım neler neler varmış tabi bunları öğrenene kadar baya bi zaman geçecek gibi. Şimdilik Çook memnunum.
    Bu arada Teknosadan haftosunu indirimine özel olarak 799 Tl Aldım

sar degerı cok yuksek

technomind - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fiyat olarak 800 e çok iyi almışsın arkadaşım...

Açıkcası Ben çok beğendim gayet şık bir tasarıma sahip, özellikle nova display özelliğini fark etmemek bence imkansız.. yalnız googlemarketten indirmiş olduğum uygulama ve oyunlar, son derece tatminkar ... bana göre uygun ve kullanışlı smartphone ;)

Alıntı HTC INCREDIBLE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sar degerı cok yuksek
    yoo sar değeri kendi segmentindeki telefonlara oranla düşük...

---------- Post added at 13:23 ---------- Previous post was at 13:21 ----------

Alıntı blackmamba07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Optimus black bana göre nova display ekranı ile sağladığı yüksek parlaklık, 2mp ön kamera, 1ghz işlemci, şık tasarımı ve uygun fiyatı ile piyasadaki en iyi smartphone adayı. tabi bunlar benim düşüncelerim. optimus black size göre nasıl bir smartphone? bakalım siz neler düşünüyorsunuz? memnun musunuz/memnun değil misiniz?

memnunsanız size göre artıları, değilseniz size göre eksileri nelerdir?

bu arada hazır konu açılmışken eksi yön demeyeceğim ama telefon sessiz moddayken de kameradan az da olsa deklanşör sesi çıkıyor.bunu nasıl kapatabilirim?

NecronomicoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı HTC INCREDIBLE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sar degerı cok yuksek
    optimus black'de sar değeri 1.27 iken senin şu taptığın htc incredible s de 1.29 ,, peki buna yorumunuz ne sayın seyirciler ?

---------- Post added at 13:37 ---------- Previous post was at 13:30 ----------

Alıntı medya faresi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada hazır konu açılmışken eksi yön demeyeceğim ama telefon sessiz moddayken de kameradan az da olsa deklanşör sesi çıkıyor.bunu nasıl kapatabilirim?
    türkiye rom'unda bu özellik kapatılamıyor. avrupa rom'una geçince kapatılabiliyormuşsun
    Konu NecronomicoN tarafından (22-08-2011 Saat 13:34 ) değiştirilmiştir.
    technomind, medya faresi ve blackmamba07 bunu beğendiler.

technomind - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı medya faresi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Deklanşör Sesini özellikle açık sanki sapıkları çaydırıcı bir özellik olarak düşünülebilir. ancak kısabiliyorsunuz...

ama Arkadaşımında dediği üzere avrupa romlar sayesinde kapatabiliyorsunuz...

samedsymn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı NecronomicoN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    optimus black'de sar değeri 1.27 iken senin şu taptığın htc incredible s de 1.29 ,, peki buna yorumunuz ne sayın seyirciler ?
    galaxy s yani i9000 de bu değer 0,268

angel75 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

@selin akay
    bu arada hazır konu açılmışken eksi yön demeyeceğim ama telefon sessiz moddayken de kameradan az da olsa deklanşör sesi çıkıyor.bunu nasıl kapatabilirim?[/QUOTE]

camera360 adlı bir uygulama var. onu optimus black'ine indirip kullandığında deklanşör sesi kesiliyor. google marketten ücretsiz indirebilirsin..
    technomind ve blackmamba07 bunu beğendiler.

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)