|
![]() | SDN Forum » Kurtlar Vadisi ve Ergenekon arasındaki ilişki | ![]() |
![]() |
| | Seçenekler |
| | #1 |
![]() Administrator Durumu: ÇevrimDışı Üyelik Tarihi: Jun 2005
Yaş: 29 Tecrübe Puanı: 11 SDN Puanı: 392 ![]() | Değerli arkadaşlar, Şu sıralar herkes iddianamede yazanlarla meşgul. Ancak öyle bir gerçek var ki, medya organları nedense pek ses çıkarmıyor. İddianamede yazıldıkları zaman "Vay canına!", "Yok yahu, gerçekten mi?" diye hayretle karşılananlar, bundan 6 ay önce Kurtlar Vadisi'nde detaylarıyla oynandı. Gazi mahallesi, Mumcu suikasti, Danıştay baskını, iş adamlarının öldürülmesi, PKK ve derin devlet ilişkisi, vb... Son bomba, derin devletin başında bulunan Doğu Bey ismi oldu. Haber7.com'da yayınlanan haberde Ergenekon örgütünün 1 numarasının Doğu Paşa olduğu söyleniyor. Ya Zekeriye Öz çok sıkı bir Kurtlar Vadisi hayranı ya da dizinin senaristlerine bazı bölümler hazır geliyor... |
|
| | #2 |
![]() Rektör Durumu: ÇevrimDışı Üyelik Tarihi: Jul 2008
Yaş: 26 Tecrübe Puanı: 5 SDN Puanı: 198 ![]() ![]() | Kurtlar Vadisi daha 30 yıl daha bitmez yasaklanmadığı sürece ![]() |
|
| | #3 |
![]() Asistan Durumu: ÇevrimDışı Üyelik Tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 3 SDN Puanı: 1 ![]() | Haklısın bu vadi bilgilerinasıl nerden alıyordu bilmiyorum gerçekten çok ilginç... |
|
| | #4 |
![]() Asistan Durumu: ÇevrimDışı Üyelik Tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 3 SDN Puanı: 1 ![]() | Ben bunu KV seyretmeyen herkese anlatıyorum. İşlediği tüm konular gerçek hayatta doğru çıktı. Davut Tataroğlu ---> Aydın Doğan Muzaffer Tekin ---> Zafer Veli Küçük -------> İskender Büyük vs.. vs.. Dizide şu anda büyükbaş İskender Büyük. Bakalım ileride onunda üst kademesi çıkacakmı. Vadi ekibini tebrik ediyorum. Emsalsiz bir TV Dizisi hazırlıyorlar. Umarım gerçek hayatta bu örgüt tamamen çökertilir, Dizi uzun süre devam eder. |
|
| | #5 |
![]() Administrator Durumu: ÇevrimDışı Üyelik Tarihi: Jun 2005
Yaş: 29 Tecrübe Puanı: 11 SDN Puanı: 392 ![]() | Yeni sezonu izle, 2010 davalarından şimdiden haberin olsun ![]() |
|
| | #6 | |
| Banned Durumu: ÇevrimDışı Üyelik Tarihi: May 2007
Yaş: 24 Tecrübe Puanı: 1 SDN Puanı: 176 ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
| | #7 |
![]() Super Moderator Durumu: ÇevrimDışı Üyelik Tarihi: Nov 2005
Yaş: 27 Tecrübe Puanı: 16 SDN Puanı: 1032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aydın doğan la davut tataroğlu tutmamış bence okadar güçlü biri degil bence aydın doğan |
|
| | #8 |
![]() Doçent Durumu: ÇevrimDışı Üyelik Tarihi: Dec 2005
|
| | #9 |
![]() Profesör Durumu: ÇevrimDışı Üyelik Tarihi: Apr 2008
|
| | #10 |
![]() Asistan Durumu: ÇevrimDışı Üyelik Tarihi: Aug 2007
Yaş: 20 Tecrübe Puanı: 4 SDN Puanı: 1 ![]() | Madem çok biliyorsunuz polat alemdar memati kim çok merak ettim şimdi..? |
|
![]() |
| Etiketler |
| ergenekon, kurtlar vadisi |
« Kurtlar Vadisi Söylemişti
|
[Anket] Yeni sezonda Kurtlar Vadisi'den kimin ayrılmasını isterdiniz? »
| Seçenekler | |
| |