Festival alanına girmeden öncesi ve sonrası ile birlikte kendi çekmiş olduğum fotoğraflar eşliğinde bir yazı yazmaya karar verdim
31 ağustos cuma günü yola çıktım, kadıköyden festival alanına, iett otobüsleri kalkıyordu saat 17'de bindik cehennem sıcağının içine, allahtan su'cu arkadaş vardı bize sürekli kok'çular diyordu

ve arada'da su güzeldir gibi espiriler yapıp bizi güldürüyordu
1,5 saatlik yolculuğun sonunda alana varmıştım jandarma karşıladı bizi ve detaylı güvenlik aramasından sonra içeri girebilmiştim doğruca kamping alanına gittim hemen çadırımı kurmaya başladım onuda hallettim.
Çadırım
Omzumda ağır bi çanta vardı çok yorulmuştum ve sırtıma çekilmez ağrılar girmişti artık ana sahnenin karşısına kocaman yastıklar atmışlardı hemen birinin üzerine kapaklandım yıldızları bakarak rahatlamaya çalıştım derken üşümeye başladım hava serindi bende çadırıma gidip tulumumun içine girerek uyumaya karar verdim.
Cumartesi yeni bir gün ve festivalin resmi başlangıcı, ana sahnenin açılışı saat 14'de aslı ile olacaktı. ve arkadaşım geliyordu daha bi keyfim yerine geldi ana sahne açılana kadar arkadaşım çoktan gelmişti birlikte exreme team show'unu izledik paten,kaykay ve bisiklet akrobatları çok eğlenceliydi izlemek özellikle zenci adam tam bir maskot'du
Extreme team
Aslı ve gripini uzaktak izledik saat 17'de kreş alternatif sahnedeydi hemen oraya gittik performanslarının çok iyi olacağını düşünüyordum daha önce radar live'a çıkmışlardı ve izlemiştim tv'den onları. Tam beklediğim gibi yüksek temposunu hiç düşürmedi kreş lezzetli bir show vardı sahnede..
Kreş
Ve sıra within temptation'dan sonra teoman ve rashit deydi, benim festival süresince ağız tadı ile eğlene bildiğim tek konserdi onlarda olmasa eğleneceğim yoktu
Ardından Chris cornell sahne aldı tek kelime ile harikaydı..
Chris cornell
The smashing pumpkins'i izlemedim bile hayatımda gördüğüm en berbat konserdi..
Ve ikinci gün kahvaltımızı ettikten sonra 110'un sahne almasını bekledik, çok iyi iş çıkardı onlarda beklediğimden daha iyilerdi..
hayata + çadırında ana sahneye çıkan türk grupların imza saatleri vardı 110 ile orada daha bi yakınlaştık ellerini sıkma fırsatım oldu ..
110
Hayko cepkin'i çok çok iyi seyredemedim çünkü yanımızda poga yapanlar vardı onları itiştirmek kız arkadaşımı korumak ile meşguldüm

Hayko ilginç bir sahne showu gerçekleştirdi sahnenin yanlarındaki mega vision'lardan görebildiğim kadarı ile

bi yaratığın doğuşu gibi bir anlatım söz konusu idi
Haykonun imza saatinde ise kimse yaklaştırılmadı. 110'da öle değildi demek biraz daha fazla tanınınca ulaşılamaz oluyorlardı |) en azından kenardan köşeden baka bilirdik..
Hayko cepkin
Geldik özlem tekin'e çok güzel bir müzik şöleni oldu senfoni ile birlikte ve sürekli bize şşşş şşşşşşşşt felan yapıyordu sahneden doğru
Özlem tekin
Ve ve geldik pentagram'a mükemmel bi atmosfer vardı. Hemen önümüz'de bir aile dikkatimi çekti anne baba ve bir kız çocuk babası kızına rock işareti yaptırıyordu
Pentagram