User Tag List

1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var 123 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 23

SnagIt 9.0 Videolu Anlatım

Junior Editörler forumunda SnagIt 9.0 Videolu Anlatım konusunu incelemektesiniz.

Merhaba SDN okurları yakın zamanda sitemizde duyurulan bir yazılımın son sürüm incelemesi ile karşınızdayız. SnagIt 9.0 Bilgisayarı sadece vakit geçirmek için bile kullanıyor olsanız mutlaka sisteminizde kurulu olması gerektiğini düşündüğümüz ...

souris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart SnagIt 9.0 Videolu Anlatım

Merhaba SDN okurları yakın zamanda sitemizde duyurulan bir yazılımın son sürüm incelemesi ile karşınızdayız.

SnagIt 9.0

Bilgisayarı sadece vakit geçirmek için bile kullanıyor olsanız mutlaka sisteminizde kurulu olması gerektiğini düşündüğümüz bu mükemmel yazılım ile ilgili söylenebilecek o kadar çok şey var ki.

Ekran görüntüsü alabilmek size yeterli gelmiyor mu, karşılaştığınız bir problemi kelimeler ile ifade edemiyor musun? Anlatmak istedikleriniz için sadece resim yeterli olmuyor mu? Peki ya sıradan bir videonun altına yazı yazıp uğraşmak sıkıcı mı geliyor?

O halde SnagIt sizler için harika bir deneyim olacak. Sıradanlıktan sıkıldıysanız SnagIt ile yakalayın, kesin, düzenleyin; olmadı video kaydedin ve hatta videolarınıza yazılar ekleyerek profesyonel bir kullanıcı gibi eğitim videoları, sunumlar hazırlayın.

Üstelik bunları yaparken standartlara bağlı kalmadan internette yapacağınız ufak bir araştırma ile birçok ek paket bulabilir, programı hiç çalıştırmadan internette gördüğünüz bir objeyi kaydedebilir, office çalışma sayfanızdaki bir alanı anında msn üzerinden arkadaşınıza yollayabilirsiniz yada elinizde arşivleyebilmek için çıktısını alabilirsiniz.

Web sitesinden kolaylıkla ve bu kadar özelliğe rağmen makul fiyatı ile çok kolay alabileceğiniz snagIt 9.0 sürümü için sisteminizde olması gereken esaslı özelliklere gelince ;

• Microsoft Windows 2000, XP, XP x64, yada Vista İşletim sistemi
    • Internet Explorer 5.5 veya üstü
    • 16 MB RAM
    • 20 MB hard disk alanı
    • Office eklentilerini çalıştırabilmek için office xp veya üstü kurulu olması tüm işlemleriniz kolayca yapabilmenizi sağlayacaktır ki bu özelliklere sahip olmayan bir sisteminde şu anda mevcut olabilmesi çok düşük bir ihtimal.

Çok fazla bir sistem gereksinimine ihtiyaç duymayan snagIt 9.0 sürümü ayrıca kendine has bir düzenleyici ile kuruluyor ki çok faydalı bir içerik hazırlamamızda bizlere oldukça yardım oluyor bu editör.

Dilerseniz öncelikle snagIt programının basitçe menüsüne göz atalım daha sonra basitçe yakaladığımız ekran görüntüsü üzerinde editör vasıtasıyla önemli bir şikayet dile getirelim.

SnagIt Program İçi Videosu İçin Tıklayınız

SnagIt Editör Programı Kısa Tanıtım ve Örnek Uygulaması İçin Tıklayınız

Not : Ana program menüsü ve editör program menüsü ingilizce dil seçeneğine sahiptir.Türkçe dil desteğini internet ortamında bulabileceğiniz ek paketler ile gerçekleştirebilirsiniz...

Yazan : Yılmaz Yanar
    SDN : www.sdn.com.tr
    Bilgi İçin : Resmi Sİtesi
    Konu Alengirli tarafından (27-08-2008 Saat 12:35 ) değiştirilmiştir.

myefsane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8.3 kullanıyordum bilgi için Teşekkürler. Güncelliyorum hemen

;) Türkçe paket çok iyi oluyor özellikle sistemi neredeyse hiç kasmaması oldukça iyi bir özellik.

rocky61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Çok sevdiğim bir yazılımdır her daim kuruludur bende....

Video ile birşeyler anlatmak için bu yazılım yeterli midir? Örneğin yazı ve ses eklemek gibi.Camtasia Studio nedense açılırken hata veriyor, çalıştıramıyorum.Recorder vs çalışıyor fakat Camtasia açılmıyor.Mecburen Snagit kullanmalıyım.İhtiyaçlarımı karşılar mı ?

İhtiyaçlarınızı yeteri düzeyde karşılar ama yinede yeterli bulmazsanız adobe captivate 2 de olabilir zira video için kayıt işlemini adobe captivate ile yaptım

Teşekkürler Sayın souris

Snagit'te bir türlü video düzenleme işini yapamadım.Captivate programını da Eylül'de indireceğim mecburen.Çünkü kotam doldu.

Tekrar teşekkür ederim.

Biraz uğraşmak gerekiyor kısa zamanda adapte olursunuz programa ama yinede ben captivate edineyim diyorsanız onada hayır demem ;)

Videoyu çekiyorum.Seste bir problem de yok.Sonra editör açılıyor.Fakat yazı ekleme, efekt ekleme yerlerini bir türlü bulamadım.Video üzerinde bir değişiklik yapamıyorum.Ah nerde Camtasia.

kotanın boşalmasını bekleyin

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)