SDN Forum »Eğlence »İtiraflar » Yavru Kedi Kuyruğu

Konuyu Toplam 1 Kişi Okuyor. (0 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir) // 1121 kez okundu

LinkBack Seçenekler
Alt 23-08-2008, 20:02   #1
Banned

Nereden: Microfost/Winblowz
O zamanlar daha küçüktüm. 7 yaşlarında olduğumu tahmin ediyorum. Memlekete anneanemlerin yanına gitmiştik. Evlerinin yanında kesilmiş büyük ağaç gövdeleri vardı. Yerde üst üste bırakılmış olan bu kütüklerin üstünde yürümek, dengemi sağlamak çok hoşuma giderdi. Gene bir gün kütüklerin üzerinde oynarken, yavru bir kedi gördüm. Görseniz sarı mı sarı, gözleri maviş maviş.. Çok küçüktü ve benden korktu. Yavaş yavaş hareket ettim ve ona yaklaşmayı başardım. Ama sanırım çok heyecanlanmıştım ki bir anda elimi attım onu yakalamak için. Aynı anda o da arkasını dönüp kaçmaya çalışınca kuyruğunu yakaladım. Ve o panik oldu, bir an öyle bir şey oldu ki kedi yok oldu. Elimde yumuşak bir şey vardı. Açmamla gözlerimden yaşların gelmesi bir oldu dersem yalan olur. Açtım ve kedinin sarılı beyazlı tüylerini elimde gördüm. Tepki veremedim önce, sonra şok oldum. Gülmeyi düşünüyordum sanırım, gülümsemeye başlayacaktım ki kedi kafasını kütüklerin arasından uzattı. Gözleri yaşlıydı. Belli ki canı çok yanmıştı. Resmen ağlıyordu. O kadar kötü hissettim ki ağlayamadım bile. Koşa koşa eve gittim. O günden sonra da bir daha yavru kedilere böyle dokunamadım hemen. Hep aklıma o yaşlı gözler geldi. Hayvanlar da ağlıyor..

Alt 23-08-2008, 20:29   #2

vacip42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Asistan

Nereden: MUGLA
oNLARDA CANLI SONUCTA CANLARI YANDIĞINDA NEDEN AĞLAMASIN
Alt 23-08-2008, 20:33   #3

Stone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör
Space Invaders Champion!
Nereden: U.S , New york / Turkey , Konya
Vay cani seniiii şaka şaka Napalım be Merve ufak bi kaza olmuş işte
Alt 23-08-2008, 20:53   #4

DaY_WalkeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör

Nereden: İstanbuL- Beşiktaş
Bende küçükken kedinin suratına gel pisi pisi deyip bali dökmüştüm. Sonra çok pişman olmuştum ve kediye acımıştım...Neyseki kediye bişey olmamıştı.. Şimdilerde ise her gördüğüm kediyi severim.. (kaçmazsa)
Alt 23-08-2008, 20:54   #5
Banned

Ya ama hiç unutamam şimdi. Hamster'ım vardı o da öldü zaten. Herkes beni bırakıp gidiyor.
Alt 23-08-2008, 20:59   #6

Profesör
Space Invaders Champion!
Hamster'a naptın yazık onada ?
Alt 23-08-2008, 21:00   #7

onair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Moderator

Nereden: ADANA, Seyhan
Kedilere hastayımdır desem yeridir. Bayılıyorum kedilere Hem asil, hem güzel hayvan. Merve, sende kendini üzme, ufak yaşlarda hepimiz yapardık bunları Benim yaptığımı dinle birde: Küçük yaşlarda kedilerle uğraşmaya bayılırdım. Kedi çöp tenekesine girer, bende ardından sinsi sinsi yaklaşır çöp tenekesine tekme atardım. Kedi ne olduğunu anlayamadan öyle bir sıçradı ki havaya, ardına bakmadan kaçardı. Ve en çok yapmayı sevdiğim şey, yakaladığım kedilerin patilerine ceviz kabuğu takmaktı Hayvancağız yürüyemez, kayar düşerdi. Çıkartamazdı patilerinden kabukları, bizde kovalardık, kayar düşer, çarpardı sağa sola Şimdi yaptıklarıma üzülsemde, yinede gülüyorum
Alt 23-08-2008, 21:02   #8

Profesör
Space Invaders Champion!
Ben kendi yaptıklarımı anlatmıyım yaa Pek masummuş sizinkiler
Alt 23-08-2008, 21:07   #9
Banned

Ben faremi öldürdüm, itiraf ediyorum. Yüksek sesli müziğe maruz bırakırdım, sürekli sıkarak severdim. Güçlü bir yapısı vardı rahmetlinin.

Kuşlarla ilgili bir şey diyeyim. Küçükken evimize gelen kuşların hepsi kalp krizinden rahmetli olurmuş. Koltuğun baş kısmına otururlarmış, ben de arkadan böh diye çıkarmışım. Pat divana düşerlermiş. Bazıları da kafesinde sabah ölü bulunurmuş. Başta annemler çakmamış durumu, bir gün ablam yakalamış korkuturken, o zaman anlamışlar. Balıklara pek zarar vermezmişim. Tek zararım etrafımdakileri iğrendirirmişim. Balık yemini avuçlar ve yer, sonra da elimin 3 parmağını akvaryumun suyuna bandırıp yalarmışım.
Alt 23-08-2008, 21:09   #10

Profesör
Space Invaders Champion!
Hem manyak Hem cani hem hayvan düşmanı Sırf Zararsın Merve

Seçenekler